Τελικά είναι ή όχι τυφλή η Δικαιοσύνη;

Ο πολιτικός σάλος που προκλήθηκε το τελευταίο διάστημα στον Τύπο και τη Βουλή με την μελέτη των Σωτήρη Τσιόδρα και Θεόδωρου Λύτρα μπαίνει στο μικροσκόπιο εισαγγελικής έρευνας!

Αφού η συγκεκριμένη μελέτη και η οποία έχει δημιουργήσει τριγμούς σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ γίνεται αντικείμενο έρευνας από τη Δικαιοσύνη!

Όπου στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που ήδη διενεργείται, θα ελεγχθεί για το τι ακριβώς συμβαίνει στις ΜΕΘ!

Θα διερευνηθούν στο σύνολό τους οι καταγγελίες που έχουν έρθει στην δημοσιότητα και οι οποίες αφορούν τις συνθήκες που επικρατούσαν και επικρατούν στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και των όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και μέσω της συγκεκριμένης αναφοράς που κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος! Πάντα μετά την Ύβρι έρχεται η Νέμεσις!

Η δικαιοσύνη λοιπόν, καλείται αυτήν την στιγμή να διαχωρίσει την ήρα από το στάρι! Θα το τολμήσει;;

Θα συντριβεί σύντομα, η φαύλη κυβέρνηση Μητσοτάκη…

Η σε όλα ναι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά και με την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Ιερά Διαρκής Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, και ιδιαίτερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, προ του φόβου της γενικευμένης αντίδρασης των πιστών, αρνήθηκε να μεταβάλλει τους επιτρόπους των Ναών σε “χωροφύλακες”, προς εκπλήρωση της κυβερνητικής απόφασης για έλεγχο rapid test στην είσοδο των Ναών!

Αυτή η απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, πάρθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2021 και στην οποία ξεκαθαριζόταν πως, δεν ήταν δυνατόν να ελεγχθεί από το εργατικό και εθελοντικό προσωπικό των ναών, η συμμόρφωση των πιστών στα νέα μέτρα!

Από τότε έχει περάσει κοντά ένας μήνας και η κυβέρνηση έντρομη δεν προέβη σε κανένα άλλο μέτρο, αποφεύγοντας όπως ο διάβολος το λιβάνι, νέα αντιπαράθεση με τους πιστούς Ορθόδοξους Χριστιανούς!

Αυτή η κυβερνητική φυγομαχία, είναι μια νίκη του λαού μας! Έρχονται δε, πολλές τέτοιες νίκες σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, που θα δυναμιτίσουν αυτήν την φαύλη, αμετροεπή και επικίνδυνη ελληνική κυβέρνηση!!

Η ακρίβεια “φαρμακώνει” την κυβέρνηση…

Αυξάνεται καθημερινά η οργή της ελληνικής κοινωνίας κατά της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη! Κάθε μέρα η Ελληνίδα και ο Έλληνας είναι αντιμέτωποι με ανατιμήσεις πρώτης ανάγκης στα πολυκαταστήματα της χώρας! Κάθε ημέρα μικραίνει το περιεχόμενο στο “καλάθι της νοικοκυράς”!

Ωστόσο η έκρηξη των ημερών ακούει στο όνομα ΔΕΗ! Καταναλωτές σπιτιών λαμβάνουν ήδη διπλάσιους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, δηλαδή μικροεπιχειρήσεις, επίσης!

Το ίδιο ισχύει για την ακρίβεια στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά και στο πετρέλαιο κίνησης και την βενζίνη!

Όλη αυτή η ακρίβεια αποτελεί εκρηκτικό μίγμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που αδυνατεί να αποφύγει την έκρηξη και το ολοκαύτωμά της!!

Θα “φάει” Παπανδρέου δεύτερη φορά ο Ανδρουλάκης;

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη αρχηγού στο Κίνημα, πρώτευσε ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης!

Από εκείνη τη στιγμή, απασχολεί τις 260 χιλιάδες ψηφοφόρους που μετείχαν της εκλογικής διαδικασίας και όχι μόνο, η απόφαση που θα πάρει ο νέος Πρόεδρος του νέου ΠΑΣΟΚ!

Θα συνεχίσει να είναι Ευρωβουλευτής η θα παραιτηθεί για να ασκήσει απερίσπαστα τα νέα υψηλά καθήκοντά του στην μεταμόρφωση του νέου ΠΑΣΟΚ, από ουρά της Εξουσίας σε ισότιμο παίχτη της διεκδίκησης της Εξουσίας;

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, που λέγει ο θυμόσοφος λαός μας!

Ή μπρος βαθύ και πίσω ρέμα!

Έτσι το δίλημμα για τον Νίκο Ανδρουλάκη είναι κορυφαίο και τον προβληματίζει!

Γιατί εάν κρατήσει την Έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο, που του αποφέρει παχυλές οικονομικές απολαβές, αλλά και καθημερινή προσωπική επαφή με το κέντρο των ευρωπαϊκών αποφάσεων, θα πρέπει το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι τις επόμενες εκλογές θα “ξεχειλωθεί” μεταξύ Βρυξελλών και Αθηνών! Αυτό βέβαια το μπόρεσε κατά το παρελθόν ο Γιώργος Καρατζαφέρης, γιατί να μην το μπορέσει και ο Νίκος Ανδρουλάκης, που και πιο αδύνατος είναι του τότε Καρατζαφέρη (2004-2007), αλλά και αρκετά νεότερος;

Ωστόσο φρονώ πως θα εγκατέλειπε την Έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο, εάν δεν υπήρχε προ των πυλών ο “μπαμπούλας” που ακούει στο όνομα Νίκος Παπανδρέου! Και τι εννοώ!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στις ευρωεκλογές του 2019 πρώτευσε στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ με 124.210 ψήφους, με δεύτερη την Εύα Καϊλή με 103.443 ψήφους! Οι οποίοι εκλέχτηκαν Ευρωβουλευτές αφού το ΚΙΝΑΛ εξέλεξε 2 Ευρωβουλευτές!

Όμως τρίτος στην προτίμηση των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, με 96.643 ψήφους ήρθε ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του ΓΑΠ! Δηλαδή, πρώτος επιλαχών!

Άρα παραίτηση Ανδρουλάκη από την Έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο θα κάνει Ευρωβουλευτή τον αδελφό του ΓΑΠ!

Πόσο άραγε το θέλει αυτό ο Νίκος Ανδρουλάκης; Εσείς τι λέτε;;

loading...