Γρηγόρης Πετράκος κατά του Αντώνη Κανάκη: «Προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό» – ΒΙΝΤΕΟ

 

«Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;; Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα»

Πυρ και μανία έγινε ο Γρηγόρης Πετράκος μετά την επιβολή προστίμου σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε λόγο για δικτατορία και για εκβιασμό από την κυβέρνηση και θέλοντας να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη, παρότρυνε τον κόσμο να βγει στις πλατείες της περιοχής όπου μένουν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα σατίρισε το γεγονός αυτό με τον Γρηγόρη Πετράκο να ξεσπάει κατά του Αντώνη Κανάκη.

«Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόϊδεψες εμένα είσαι γελασμένος. Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό. Κορόϊδεψες (χωρίς ίχνος αστείου) μισό εκατομμύριο συνταξιούχους τους οποίους ληστεύει η Νέα Δικτατορία.

Δύστυχε, προσπαθούσες να γελάσεις με το ζόρι. Προφανώς, ίχνη συνείδησης έχουν μείνει μέσα σου. Οι υπόλοιποι της παρέας ‘λέγαν αμήχανες ατάκες και κοιτούσαν κάτω… Ξέρεις τι απογίνονται οι υποστηρικτές των Δικτατοριών; Όταν πέφτουν οι Δικτάτορες (και πάντα πέφτουν) όλοι τους θυμούνται…

Τί θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε, με ένα άρωμα ακεραιότητας… Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;; Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα», έγραψε χαρακτηριστικά στην μακροσκελή ανάρτησή του.

newsbreak.gr

loading...