ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ


ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ (ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ)

ΑΠΟ ΤΟΥΣ SHI SHAN ΚΑΙ ANNE ZHANG
Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Ανάπτυξη προηγμένων τσιπ, ο «Νέος Τρόπος» του ΚΚ Κίνας για την ενίσχυση της αυταρχικής εξουσίας, η απειλή του Κομμουνισμού και ο

τεχνολογικός ανταγωνισμός με τις Η.Π.Α που θα αλλάξει τις ζωές όλων των ανθρώπων του πλανήτη. Εκπληκτικό άρθρο, διαβάστε το μέχρι τέλους!

Ο 21ος αιώνας ονομάζεται αιώνας της πληροφορικής. Όποιος επιτύχει μια σημαντική ανακάλυψη στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης θα κυβερνήσει τον κόσμο. Αν και οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνητή νοημοσύνη, η Κίνα κινείται γρήγορα για να πάρει τη θέση της.

Καθώς κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής γίνεται όλο και πιο ψηφιοποιημένη, όχι μόνο οι οικονομίες των εθνών, αλλά η κυρίαρχη επιρροή τους, θα βασίζεται όλο και περισσότερο στις γνώσεις τους στην τεχνολογία , και ιδιαίτερα στην αναδυόμενη τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης ( AI ).

Στην επανάσταση της τεχνολογίας της πληροφορίας του 21ου αιώνα, όποιος φτάσει σε μια σημαντική ανακάλυψη στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης θα φτάσει να κυριαρχήσει στον κόσμο.

«Τεχνητή νοημοσύνη είναι ένας πόρος της κολοσσιαία δύναμη,» ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε στο AI Ταξίδι 2019 συνέδριο, ένα σημαντικό Ανατολικής Ευρώπης φόρουμ για την AI που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα στις 9 Νοεμβρίου, 2019. «Αυτοί που θα κατέχουν θα αναλάβει ηγετικό ρόλο και θα αποκτήσει τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

Ο Πούτιν εξέφρασε την ανησυχία του για τον ρόλο της Ρωσίας στον αγώνα τεχνητής νοημοσύνης στο φόρουμ - οι δύο ανταγωνιστές της, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα , είναι πολύ μπροστά από άλλες χώρες στον αγώνα τεχνητής νοημοσύνης.

«Πρέπει, και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να γίνουμε ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην τεχνητή νοημοσύνη. Αυτό είναι θέμα του μέλλοντός μας, της θέσης της Ρωσίας στον κόσμο», πρόσθεσε ο Πούτιν.

Αν και οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να είναι ο παγκόσμιος ηγέτης όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη, η Κίνα κινείται γρήγορα για να πάρει τη θέση της.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :