«ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ»

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ 

Ο Prof. Dr. Thomas Sarnes, τώρα συνταξιούχος, υπήρξε χειρουργός και για αρκετά έτη, διευθυντής τμήματος ιατρικής νοσοκομειακής μονάδας.

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, μας εξηγεί με απλά και ξεκάθαρα λόγια γιατί η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε είναι μη αναστρέψιμη και γιατί ο ίδιος δεν θα εμβολιαστεί κατά της covid-19.

Αγαπητοί φίλοι, για άλλη μια φορά είμαι μόνο εγώ.

Αυτό δεν ήταν πραγματικά το σχέδιό μου, αλλά έλαβα πολλές επιστολές πρόσφατα. το κυρίως περιεχόμενο: “Γιατί δεν κάνετε πάλι κάτι που να μας βοηθάει;”.

Και σε αυτό το σημείο μιλάω γιατί πρέπει να πω σε όλους: “Δεν μπορώ να το κάνω αυτό”. Πολλοί κάθονται στο σπίτι και διαβάζουν, ευχαριστούν και σχολιάζουν. Όλα καλά. Αλλά δεν μπορώ να αναλάβω τίποτα για τους άλλους. Αυτό πρέπει να το κάνουν οι ίδιοι. 

Ξέρω ότι πολλοί περιμένουν από τους δικηγόρους να κάνουν κάτι, πότε τελικά θα κάνουν μήνυση. Αγαπητοί μου φίλοι, οι δικηγόροι δεν κάνουν μηνύσεις. Αυτό θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας. Οι δικηγόροι “μόνο” σας εκπροσωπούν, δηλαδή το “μόνο” σε εισαγωγικά. 

Και πιστεύω ότι αυτή η ελπίδα για τους άλλους είναι το πρόβλημα. Όπως όλοι παρατηρούμε, ο τόνος χειροτερεύει. Φαίνεται να συνεχίζεται το ίδιο ανίκανα, ακανόνιστα και άσκοπα όπως και πριν.

Αυτό μπορεί σίγουρα να θεωρηθεί ως καλό σημάδι. Τα πράγματα στενεύουν για τους ανθρώπους που θέλουν να μας επιβάλλουν την υγεία μας. Οι συνομιλίες στα μέσα ενημέρωσης είναι σκέτη φρίκη. 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...