Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΣΠΡΩΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ…ΠΟΤΕ!!!

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!




Γράφει ο Γεωκών

Για να ανατραπεί η σημερινή καταστροφική πορεία χρειάζεται μία Εθνική Επανάσταση στην Ελλάδα, διότι μια νέα καταστροφή ίσως να είναι αυτή την φορά ολοκληρωτική….

αν δεν προστατέψουμε  το Σύνταγμα, αν ο λαός δεν αφυπνισθεί, τότε τα παιδιά μας αύριο θα λένε: ‘’Οι γονείς μας ήταν Έλληνες», όπως τώρα λέμε εμείς «οι παππούδες μας ήταν Μικρασιάτες’’

Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή είναι θύμα μιας πρωτοφανούς επίθεσης, σπρώχνεται στην απόλυτη καταστροφή, προδοτικές ηγεσίες, άθεων και αντίχριστων διεφθαρμένων πολιτικών,  χρησιμοποιήθηκαν για να την καταστρέψουν, εδώ μιλάμε για ένα προμελετημένο έγκλημα.

Κάποιοι Έλληνες, που τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι σε όσα εσύ φοβόσουν, τους αποκάλεσες, τρελούς, άμυαλους, ενθουσιώδεις, υπερβολικούς και γραφικούς…φώναζαν εδώ και χρόνια και προειδοποιούσαν,   μα κανένας δεν άκουγε γιατί είχατε  όλοι πιστέψει στην ελληνική “δημοκρατία” που ονομάστηκε μεταπολίτευση, και σήμερα που σας χρειάζεται η πατρίδα δεν έχετε την δύναμη να σηκωθείτε…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...