Παραδοχή ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ από Bill Gates; «Υποτίμησα πόσο δύσκολο ήταν να πείσω ανθρώπους να εμβολιαστούν – Aυτό θα γίνει το 2022»

 Θα τελειώσουν το αφήγημα του covid; Και μετά τι ακολουθεί;;;

Σε παγκόσμια κλίμακα η πλειοψηφία του πληθυσμού παραμένει ανεμβολίαστη, διαψεύδοντας όλους εκείνους τους «μεγαλο-ειδικούς» και τους «φιλανθρώπους» που είχαν θέσει ως στόχο να εμβολιάσουν πάνω από το 70% των πολιτών όλων των χωρών.

Αυτό εν ολίγοις παραδέχεται στο προσωπικό του ιστολόγιο ο ιδρυτής της Microsoft και αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα της πανδημίας, Bill Gates, φτάνοντας παράλληλα σε μία ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Το 2021 δεν έφερε τόσο μεγάλη βελτίωση στην πανδημία όσο ήλπιζα. Υποτίμησα πόσο δύσκολο θα ήταν να πείσω τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο και να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν μάσκες».

Όπως μεταδίδει και το Bloomberg, ο γνωστός και μη εξαιρετέος….φιλάνθρωπος αρκέστηκε στο να δώσει ξανά το 2022 ως τη χρονιά που θα «τελειώσει η οξεία φάση της πανδημίας», αν και παραδέχθηκε πως τον ανησυχεί ιδιαίτερα η εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον.

«Μπορεί να είναι ανόητο να κάνουμε μια άλλη πρόβλεψη, αλλά νομίζω ότι η οξεία φάση της πανδημίας θα τελειώσει κάποια στιγμή το 2022. Σε μερικά χρόνια, ελπίζω ότι η μόνη φορά που θα πρέπει πραγματικά να σκεφτείτε τον ιό είναι όταν θα κάνετε το κοινό σας εμβόλιο για τη νόσο COVID-19 και τη γρίπη κάθε φθινόπωρο.

Οι κοινότητες θα εξακολουθούν να βλέπουν περιστασιακά κρούσματα, αλλά θα είναι διαθέσιμα νέα φάρμακα που θα μπορούσαν να φροντίσουν τις περισσότερες περιπτώσεις και τα νοσοκομεία θα μπορούν να χειριστούν τα υπόλοιπα».

loading...