Κυριακή 5/12/2021. Η μαζική ΑΠΑΝΤΗΣΗ του λαού. Φωτογραφίες, Βίντεο! Όσα … ΔΕΝ σου έδειξαν!

Την περασμένη Κυριακή 5/12/2021, μια μεγάλη λαοθάλασσα «ξύπνησε» μία ακόμη φορά την συνείδηση της Θεσσαλονίκης.

Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου κάθε επαγγέλματος, κάθε ηλικίας, με μοναδικό στοιχείο που τους ενώνει την γαλανόλευκη και τα ιδανικά που εμπνέει η σημαία με τον σταυρό, έστειλαν μαζικά και ειρηνικά το μήνυμα του ανένδοτου αγώνα για την Ελευθερία, στους ντόπιους εντολοδόχους της Νέας Τάξης.

Για μία ακόμη φορά τα ΔΕΚΑΔΕΣ μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, που καθημερινά παπαγαλίζουν όλα τους την ίδια μονότονη επαναλαμβανόμενη θεματολογία, φίμωσαν τον μαζικό ξεσηκωμό του κόσμου.

Στις ελάχιστες περιπτώσεις που κάνουν κάποια αναφορά, εστιάζουν εσκεμμένα σε κοντινά πλάνα και «γραφικότητες», για να μην φανεί η συμμετοχή, για να μην ξεσηκωθούν και οι υπόλοιποι. Γι αυτό επιδιώκουν να φιμώσουν ακόμη και το διαδίκτυο! Γιατί φοβούνται!

Ακόμη και τα τοπικά ειδησιογραφικά κανάλια, παρά το ότι η πόλη λόγω του τεράστιου πλήθους κόπηκε στα δύο και φυσικά αναγκαστικά κόπηκε και η κυκλοφορία, και παρά το ότι η πορεία πέρασε από τους πιο κεντρικούς δρόμους και την παραλία, αυτά περιορίστηκαν σε μια απλή τυπική αναφορά.

Παρά την προδοσία της κοινοβουλευτικής και της εκκλησιαστικής ηγεσίας, όλο και περισσότερος κόσμος αφυπνίζεται. Ακόμη κι αυτοί που παρασύρθηκαν, πλέον διαπιστώνουν ότι δεν πρόκειται για υγειονομικά μέτρα αλλά για μέτρα καταστολής και επιβολής.

Ας δούμε μερικά από τα συνθήματα που η φαντασία του απλού λαού βρήκε:

«Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη»,
«Κάτω τα χέρια απ΄τα παιδιά μας»,
«Κάτω τα χέρια, απ΄τους γονείς μας»,
«Κάτω τα χέρια, απ΄τα νοσοκομεία»,
«Πάρτε πίσω τις αναστολές»,
«Κούλη, καριόλη, ΔΕΝ θέλουμε το μπόλι»,
«Εμβόλιο, δεν κάνουμε, στ @ρχίδια μας σας γράφουμε,
εμβόλιο στον πάτο σας, γ@.. το κολοκράτος σας»(σε μορφή ρεφραίν),
«Μασόνοι Προδότες πολιτικοί»,
«Μασόνοι προδότες αρχιερείς»,
«Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία», «Τον Πάπα, τον Πάπα, τον φτύνουμε στην μάπα»
«Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι»,
«Αντεπίθεση, Εθνική αντίσταση», κλπ.

Ο Ιερός Λόχος 2012, έδωσε και πάλι με την ζωντάνια του το αγωνιστικό παρόν!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Δείτε και παρακαλούμε θερμά ΔΙΑΔΩΣΤΕ τις φωτογραφίες και τα βίντεο!:

https://youtu.be/8QTlkOrSYHc

Τα αντίστοιχα βίντεο στο vk.com, για ευνόητους λόγους! Δείτε:

https://vk.com/video-182707251_456239236

https://vk.com/video-182707251_456239237

ΥΓ. Στην συγκέντρωση, προβάλλαμε πλακάτ, με:
κάλεσμα για απελευθέρωση του εθνικιστική Roberto Fiore, στελέχους της Forza Nuova, ο οποίος συνελήφθηκε κατά την συμμετοχή του στις μαζικές διαδηλώσεις στην Ιταλία ενάντια στα μέτρα επιβολής με πρόσχημα τον Κοροναϊό,
καθώς και
του Ορθόδοξου ιερομόναχου αγωνιστή π.Σεγίου Ρομάνοφ από τη Ρωσσία που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών (όπως διαβάζουμε εδώ). Συνελήφθηκε τον Δεκέμβριο 2020 για τους αγώνες του ενάντια στο κλείσιμο των εκκλησιών και τα μέτρα επιβολής και έκτοτε παραμένει φυλακισμένος.
Αυτή την τύχη άραγε θα έχουν όσοι δεν αποδέχονται την εποχή της «Μεγάλης επανεκκίνησης» (Great Reset) που ήθελε να δείξει (στα αφεντικά του;) ότι διαβάζει ο κ.Μητσοτάκης ;

Ιερός Λόχος 2012

loading...