«ΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΥΝ Η ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΜΑΣ ΗΛΕΥΘΕΡΩΣΕ, ΣΤΗΚΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΛΙΝ ΖΥΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΝΕΧΕΣΘΕ»(Γαλ. Κεφ.5 στ.1).

ΚΑΘΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΥΔΡΥΣΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ





Γράφει ο Νικήτας Αποστόλου

Με την δημοσίευση στο ΦΕΚ 130 Τεύχος Α΄της 23-7-2021 του νόμου 4820 στις 23-7-2021 με το άρθρο 206 θεσμοθετήθηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του

  COVID-19 σε όλο το  υγειονομικό προσωπικό των δομών υγείας .

Με την δημοσίευση στο ΦΕΚ 215 Τεύχος Α΄ της 12-11-2021 του Νόμου 4855 της αντικατάστασης με το άρθρο 36 του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα περί διασποράς ψευδών ειδήσεων

ποινικοποιούνται όσες  ειδήσεις θεωρηθούν από την Εισαγγελική αρχή ως ψευδείς και “ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία” και κριθούν στη συνέχεια ως τέτοιες από τα αρμόδια ποινικά δικαστήρια.

Στις 26-11-2021 το ΣτΕ ανακοίνωσε την απόφασή του με την οποία έκρινε ότι δεν είναι αντισυνταγματικές οι διατάξεις που επιβάλουν την αναστολή εργασίας στους μη εμβολιασμένους υγειονομικούς.

Με την δημοσίευση  στο ΦΕΚ 238 του Τεύχος Α΄της 4-12-2021,  ως το “άρθρο 24 του Νόμου 4865” θεσμοθετήθηκε διάταξη που επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους μεγαλύτερους των 60 ετών πολίτες. 

Οι πράξεις αυτές  συνιστούν τέσσερα ακόμη βήματα  στον κατήφορο προς την εγκαθίδρυση Φασιστικού Καθεστώτος. 

Βέβαια το ποιο τρανταχτό βήμα προς τον κατήφορο αυτόν το έκανε η χώρα μας εδώ και ένδεκα χρόνια με την έκδοση τότε του νόμου 3845 της 6-5-2010  στη συνέχεια των επομένων για την εφαρμογή των μνημονίων με τελευταίο τον νόμο 4336 της 14-8-2015 . 

Με τους νόμους αυτούς  τότε η Ελλάδα μας  παραιτήθηκε “αμετάκλητα και άνευ όρων” από κάθε ασυλία που είχε και  κατέστη από ανεξάρτητη νομικά χώρα σε δεσμευμένος ως προς την διαχείριση της οικονομίας του χώρος. Πολιτικό προτεκτοράτο της τρόϊκας και οι πολίτες της μετετράπησαν σε υπηκόους του Διευθυντηρίου της Ε.Ε.

 Τα τρία ανωτέρω εφετινά νομοθετήματα και η απόφαση του ΣτΕ είναι καμπάνες που χτυπάν δυνατά  για να μας κάνουν να αντιληφθούμε πως την Ελευθερία μας την χάνουμε με μεθοδευμένη πολιτική διαδικασία.  

Η εξουσία πάντοτε φθείρει και διαφθείρει. Η Ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη. Για να διατηρείται θέλει πολίτες ενάρετους και τολμηρούς. 

Δεν είναι παγιωμένη κατάκτηση η Ελευθερία, αλλά ύψιστο αγαθό, που χωρίς εγρήγορση από τους πολίτες για την διατήρησή της, μπορεί να χαθεί σε κάθε χρονική ιστορική περίοδο.  

Να μην ξεχνάμε ότι ο Χίτλερ μέσα από κοινοβουλευτικές   εκλογές ανέλαβε την εξουσία το 1933. Σε πέντε χρόνια είχε μεταβάλλει την Γερμανική κοινωνία σε ένα σύνολο άβουλων υπηκόων, χωρίς σκέψη χωρίς αρετή.!!!!

 Σήμερα η επιχείρηση αυτή κατάλυσης της Ελευθερίας, δηλαδή κατάλυσης της συνταγματικής προστασίας του θεμελιώδους ανθρωπίνου δικαιώματος σεβασμού και προστασίας της αξίας του ανθρώπου, δεν γίνεται σε εθνικό επίπεδο, όπως στην περίοδο του μεσοπολέμου 1919-1939, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο.

 Στις άλλες χώρες τις Ευρώπης οι Λαοί ξεκινούν αγώνα. Πρέπει και εμείς να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο. Πρέπει να αντιληφθούμε το που βρισκόμαστε.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...