Εμβολιασμένοι στη…σειρά! Το «ξεφούρνισε» ο Μπουρλά: «Θα χρειαστούμε και 4η δόση»

 Πόσα τρυπήματα θα κάνουν κάθε χρόνο τελικά; 4 ή και παραπάνω;;; Χάσαμε το μέτρημα!

Να κόψει μαχαίρι τα χαμόγελα στα χείλη αρκετών που ονειρεύονται ότι θα…πάρουν πίσω τη ζωή τους επιχείρησε ο Θεσσαλονικιός CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά.

Φιλοξενούμενος στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, ο άνθρωπος που εν πολλοίς ευθύνεται για την παρασκευή και διανομή του εμβολίου της Pfizer κατά του covid, ανακοίνωσε πως ενδεχομένως να απαιτηθεί σε λίγο καιρό και 4η δόση!

Κατά λέξη είπε τα εξής:

«Όταν θα έχουμε δεδομένα από τον πραγματικό κόσμο, θα προσδιορίσουμε εάν η Omicron καλύπτεται επαρκώς από την τρίτη δόση και για πόσο χρονικό διάστημα. Συνεχίζοντας, νομίζω ότι θα χρειαστούμε και μια τέταρτη δόση»

Θυμίζουμε ότι σε προηγούμενες δηλώσεις του, ο Μπουρλά είχε μεν πει ότι θα χρειαστεί και μία 4η δόση, αλλά πιθανότατα 1 χρόνο μετά την 3η.

ΩΣΤΟΣΟ με την τωρινή παρέμβασή του ο CEO της Pfizer έκανε μία πρώτη μεγαλοπρεπέστατη «κωλοτούμπα», μειώνοντας το μεσοδιάστημα ανάμεσα στην 3η και 4η δόση:

«Με την Omicron, πρέπει να περιμένουμε και να δούμε γιατί έχουμε πολύ λίγες πληροφορίες. Μπορεί να χρειαστεί να γίνει πιο γρήγορα».

Στη σειρά ΚΑΙ για 4η δόση, ίσως και σε μερικούς μήνες από σήμερα, θα βρεθούν εκατομμύρια εμβολιασμένων, πολλοί από τους οποίους ήδη νιώθουν ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ με τα όσα τους υπόσχονταν από πέρυσι.

loading...