2022 .Το έτος των Πατριωτικών δυνάμεων και της αφύπνισης του Κράτους Έθνους. Η πιο σημαντική φάση του γεωπολιτικού Σχεδίου με την κωδική ονομασία «ΦΑΛΑΓΓΑ» η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται , ξεκίνησε.

 Βγείτε από τα πλαίσια που σας έχουν βάλει και δείτε την ζωή σας στο χωροχρόνο της Ιστορίας . Αποφασίστε σε πιο μέλλον θα ¨μπείτε¨ , εσείς οι απόγονοι σας ,  και οι αγέννητοι.

 Οι παράγοντες που ορίζουν το Ελληνικό έθνος όπως , η γλώσσα , η κοινή καταγωγή, η Πολιτισμική κληρονομιά,  η ιστορία  μα προπάντων το Ελληνικό Πνεύμα και η Ελληνική συνείδηση  , παράγοντες που ανάγουν τον Ελληνισμό σε ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ , θ αποτελέσουν γι άλλη μια φορά στην ιστορία , στηρίγματα σ έναν κόσμο που έχει χάσει πλέον την ηθική του και το βηματισμό του. Το Ελληνικό πνεύμα θα διασυνδέσει τ απανταχού κέντρα αποφάσεων σε μια παραδοχή αυτής , της ανωτερότητά του στις διαχρονικές αξίες και στα ιδανικά που πρεσβεύει .Αξίες και Ιδανικά , φιλοσοφία ζωής και αντιλήψεις που έδωσαν τη λογική πάνω στην οποία δομήθηκε η σημερινά πραγματικότητα . Αυτά , καλούνται γι άλλη μια φορά να επαναπροσδιορίσουν τις ισορροπίες σε παγκόσμια κλίμακα . Ο Ελληνισμός της διασποράς θα πρωτοστατήσει σ αυτό . Δυστυχώς όμως , η Ελλάδα , ο χώρος αυτός , το προτεκτοράτο αυτό των ισορροπιών των μεγάλων δυνάμεων και των σκοπιμοτήτων  , θα έχει δευτερεύοντα ρόλο

 Η Σεισάχθεια του Σόλωνα  , μετά από 2580 χρόνια θα είναι η μόνη ορθή ρύθμιση του παγκόσμιου χρέους για να αποφευχθεί  ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος που , αργά ή γρήγορα θα υιοθετηθεί από τους παγκόσμιους οικονομικούς παίκτες

 Η ανακούφιση των καταπιεζόμενων από τους τοκογλύφους οφειλετών – που δρομολογείται μόνο μέσα από την οικονομική λογική της Σεισάχθειας – θ αναγκάσει κυβερνήσεις και παγκόσμια κέντρα αποφάσεων να υιοθετήσουν και να υποκλιθούν στο Ελληνικό Πνεύμα.

Το έτος αυτός  όμως ¨έχει προγραμματιστεί ¨ η υλοποίηση της πιο σημαντικής φάσης του γεωπολιτικού Σχεδίου με την κωδική ονομασία «ΦΑΛΑΓΓΑ» η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται, . Θα δείτε γεγονότα παγκόσμιου ενδιαφέροντος να συμβαίνουν , τόσο θρησκευτικής  , όσο  γεωπολιτικής  διάστασης . Γεγονότα που θα δομούν αυτό που δεν μπορείτε – κάποιοι από εσάς – καν να φανταστείτε και θ ανάγουν αυτό που θα καταγραφεί ως ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής )

loading...