ΕΝΤΟΛΗ στους πολιτικούς: Αυτό θα κάνετε μέχρι τα μέσα του 2022 – Ο ΧΡΟΝΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, vid


 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ! Όλα ειπώνονται πλέον ξεκάθαρα, συνοδευόμενα από μπόλικα ψέματα...

Παρά το γεγονός πως ο κορωνοϊός πλέον φθίνει και οι μεταλλάξεις του είναι ήπιας μορφής, ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Tedros Adhanom Ghebreyesus, ισχυρίστηκε πως οι παραλλαγές του κορωνοϊού Omicron και Delta θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένα «τσουνάμι» κρουσμάτων COVID-19 που θα ασκήσει «τεράστια πίεση» στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης.


Ως εκ τούτου ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ στους πολιτικούς εκ μέρους της ηγεσίας της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, να ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ του 70% εμβολιασμού στις χώρες τους, παρότι ο ίδιος ο ΠΟΥ παραδέχεται, όπως θα δείτε, πως η αποτελεσματικότητα των εμβολίων φθίνει.


ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ!!!


Δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του ΠΟΥ:


«Ελπίζω να δω τις διαπραγματεύσεις να προχωρούν γρήγορα και οι ηγέτες να ενεργούν στοχευμένα.


Είναι η ώρα για τους ηγέτες να εκδιώξουν την πολιτική του λαϊκισμού και του ατομικού συμφέροντος που εκτροχιάζουν την αντιμετώπιση του COVID-19 και απειλούν να υπονομεύσουν την αντίδραση στη αναπόφευκτη επόμενη ασθένεια Χ.


Ενώ το 2021 ήταν δύσκολο, ζητώ από όλους να πάρουν μια πρωτοχρονιάτικη απόφαση για να σταθούν πίσω από την εκστρατεία εμβολιασμού του 70% μέχρι τα μέσα του 2022!!!


Έχουμε 185 ημέρες μέχρι την γραμμή τερματισμού της επίτευξης 70% μέχρι τις αρχές Ιουλίου του 2022!


Το ρολόι ξεκινά να μετρά από τώρα»!


Δείτε το βίντεο:


Δείτε τώρα την επικεφαλής επιστημόνων του ΠΟΥ, Σούμια Σουαμινάθαν, να παραδέχεται πως «όλα τα στοιχεία δείχνουν μείωση της ικανότητας των εμβολίων να εξουδετερώνουν τον ιό». ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :