Δήμαρχος Νέας Υόρκης: «Οι άνθρωποι είναι προβλέψιμοι-Θα πάρουν 100$ και θα στείλουμε στα σπίτια τους ομάδες εμβολιασμού»

 Τις τεχνικές που εφάρμοσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να εμβολιαστούν οι νεαροί χρησιμοποιεί και η Νέα Υόρκη, καθώς σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος Μπιλ Ντε Μπλάζιο οι πολίτες θα παίρνουν 100 δολάρια για να εμβολιαστούν. 

Ο Μπιλ Ντε Μπλάζιο ανακοίνωσε ότι πλέον οι πολίτες θα παίρνουν 100 δολάρια για να κάνουν την τρίτη δόση, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι πλέον θα μπορεί κάποιος να εμβολιαστεί σπίτι του και να πληρωθεί. 

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης είπε, σύμφωνα με το NYC,  ότι προσφέρει στους Νεοϋορκέζους 100 δολάρια ανά μέλος της οικογένειας, εάν οι άνθρωποι επιτρέψουν σε μια «ομάδα εμβολιασμού» να μπει στα σπίτια τους και να εμβολιάσει όλους όσους βρίσκονται μέσα.

«Έρχεται σε εσάς μια ομάδα εμβολιασμού – μπορεί να παρέχει εμβολιασμό για όλη την οικογένεια», ανακοίνωσε ο Ντε Μπλάζιο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Παράλληλα σε πρόσφατη συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού και υποστήριξε ότι για να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού θα πρέπει να υπάρξει πίεση προς τους πολίτες για να εμβολιαστούν. 

Συγκεκριμένα, σε μια εμφάνισή του στο CNN την περασμένη εβδομάδα σημείωσε: «Οι άνθρωποι είναι αρκετά προβλέψιμοι. Εάν τους πείτε, “ο μισθός σας εξαρτάται από αυτό ή η ικανότητά σας να απολαμβάνετε την ζωή και να κάνετε τα πράγματα που θέλετε να κάνετε”, οι άνθρωποι θα πάρουν την πρακτική απόφαση (του εμβολιασμού)… αλλά δεν πιέζουμε αρκετά».

loading...