ΤΡΙΓΜΟΙ στις ΗΠΑ με τα εμβόλια: Περιοχές κηρύσσουν «ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ» από τις αποφάσεις Μπάιντεν, vid

 Ήρθε η ώρα διαμελισμού των ΗΠΑ;;;

Μια πόλη στην Καλιφόρνια έχει αυτοανακηρυχθεί «συνταγματική δημοκρατία», ανεξάρτητη από εκτελεστικά διατάγματα που εκδίδονται από τις ομοσπονδιακές ή πολιτειακές κυβερνήσεις, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα lockdown, τις επιβολές μασκών και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς .

Εμφανιζόμενος στο Fox News, ο αντιδήμαρχος του Όροβιλ Καλιφόρνια Σκοτ ​​Τόμσον δηλώει πως «κάθε εντολή που πέφτει, είναι απώλεια ελευθερίας».

Ο Thomson συνέκρινε την κίνηση του Oroville με αυτή του Σαν Φρανσίσκο: «Είμαστε μια συνταγματική δημοκρατία και θέλουμε να το δηλώσουμε», τόνισε ο Thompson, διευκρινίζοντας «Δεν χωρίζουμε από την Καλιφόρνια, αλλά απλώς υπενθυμίζουμε στους ανώτερους σε άλλες πόλεις ότι πρέπει να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. Εξακολουθούμε να είμαστε μια συνταγματική δημοκρατία, που σημαίνει ότι έχουμε δικαιώματα».

Ο αντιδήμαρχος εξήγησε περαιτέρω: «Πιστεύω ότι παγκοσμίως, αλλά ειδικά στην Καλιφόρνια, ότι ο ίδιος ο ιστός του έθνους μας βρίσκεται σε σταυροδρόμι για το πόση εξουσία θα αφήσουμε να έχει η κυβέρνηση», συγκρίνοντας τον αγώνα με έναν πόλεμο.

«Δεν πιστεύω ότι κάποιος κερδίζει όταν η κυβέρνηση έχει περισσότερη εξουσία», τόνισε ο Thompson, προσθέτοντας και «κάθε φορά που χάνεις την ελευθερία, συνήθως χρειάζεται αίμα για να την πάρεις πίσω».

Δείτε το βίντεο που προκαλεί τριγμούς στην ενότητα των ΗΠΑ!!!

loading...