«Στο ΚΡΥΟ, χωρίς ΚΟΥΒΕΡΤΑ»!!! ΟΡΓΗ για ηλικιωμένο που πέθανε αβοήθητος! «ΜΠΑΧΑΛΟ» και «ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ» στο Ε.Σ.Υ.! vid


 Έδιωξαν τους ανεμβολίαστους και όλα καταρρέουν! «Δεν μιλάει κανείς», καταγγέλλει ο γιος του άτυχου παππού…

Απεβίωσε 87χρονος, ο γιος του οποίου κατήγγειλε απαράδεκτη συμπεριφορά από το Νοσοκομείο Σερρών, την ώρα που «μπαχαλοποιείται» το σύστημα Υγείας και κλείνουν ΜΕΘ!


Όλα δείχνουν πως διώχνονταν τους ανεμβολίαστους δεν κατέρρευσαν απλά τα πάντα, αλλά μειώθηκε και η ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!


Μιλώντας στην κάμερα της τηλεόρασης, γεμάτος αγανάκτηση, ζητά να αλλάξει η κατάσταση και όλοι να δημοσιοποιούν παρόμοια περιστατικά, χωρίς να φοβούνται!


Γεμάτος οργή, ο γιος του 87χρονου καταγγέλλει απάνθρωπη μεταχείριση του πατέρα του που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.


«Τον άφησαν μέσα στο κρύο χωρίς μία κουβέρτα», καταγγέλλει κος Γιάννης Αποστολίδης ενώ στη μητέρα του μίλησαν από το νοσοκομείο χωρίς κανένα σεβασμό”, υποστηρίζει ο κος Αποστολίδης


Μάλιστα μετά από 10 ώρες που έμεινε στο νοσοκομείο Σερρών, ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ταξί στο σπίτι του, όπου μετά από μια μέρα πέθανε!


Δεν βγαίνει κανείς να μιλήσει, λέει ο κος Γιάννης και πρέπει κάτι να γίνει για όλη αυτή την κατάσταση που τον έκανε να βγει εκτός ορίων.

Απάντηση στην καταγγελία του κου Αποστολίδη, φέρεται να έδωσε ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, κος Πεγίδης:


«Ο ηλικιωμένος έφτασε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 9 το πρωί και μπήκε αμέσως στα ιατρεία για εξετάσεις. Οι εξετάσεις τελείωσαν το απόγευμα, δεν υπήρχε ασθενοφόρο για να γυρίσει πίσω. Τους προτάθηκε να γίνει εισαγωγή στην παθολογική κλινική και αρνήθηκαν, υπέγραψε η σύζυγός του δήλωση άρνησης θεραπείας και έφυγαν», ισχυρίστηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια :