Tα 10 στάδια προς τη γενοκτονία..

1) Δημιουργία τάξεων. Αυτοί και εμείς (εμβολιασμένοι – ανεμβολίαστοι)

2) Συμβολισμός. Οι άνθρωποι υποχρεώνονται να αναφέρουν σε ποια κατηγορία ανήκουν (πράσινο πάσο)

3) Διακρίσεις. Οι άνθρωποι ξεκινάνε να υπόκεινται στις συνέπειες τους διαχωρισμού (πχ μόνο οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι στην Αυστρία)

4) Αποκτήνωση. Οι άνθρωποι παρουσιάζονται, ως παράσιτα, ως αρρώστια παρομοιάζονται με τα ζώα (το ταμπελάκι στους ανεμβολίαστους πως μόνο αυτοί μεταδίδουν και πως είναι δήθεν ανεύθυνοι)

5) Εφαρμογή. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το στρατό και την αστυνομία για να εφαρμόσει την πολιτική της δια της βίας (μάνικες, χημικά και δακρυγόνα)

6) Πόλωση. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να διχάσει ακόμα περισσότερο (γνώμες χωρίς αποδείξεις, οι εμβολιασμένοι είναι η αιτία που είναι γεμάτες οι ΜΕΘ)

7) Αντισυνταγματική νομοθεσία που ποινικοποιεί τη διαφορετική γνώμη. Προετοιμασία για απομάκρυνση των αντιφρονούντων.

8 ) Καταδίωξη. Φόνοι, κλοπή περιουσίας (αφού χρεωκοπήσεις πρώτα με τον εγκλεισμό που οι ίδιο σου επιβάλλουν, για ‘ευχαριστώ’ σου παίρνουν και το σπίτι από πάνω! Οι φόνοι της μιας τάξης τελούνται προς το παρόν με υποδόριο σιγαστήρα..) 

9) Εξόντωση. Ολική εξάλειψη του γκρουπ των αντιφρονούντων (όλες οι δομές/τεράστιες φυλακές που έχουμε δει σε Καναδά-Αγγλία-Αυστραλία είτε βρίσκονται κοντά ή έχουν ενσωματωμένο κρεματόριο. Τον κάναμε σκόνη γιατί δεν ήταν άνθρωπος, ήταν μια ‘ανεύθυνη’ αρρώστια..

10) Η κυβέρνηση αρνείται το έγκλημα της γενοκτονίας. Το κάναμε ‘για το καλό της κοινωνίας’ σύμφωνα με τα δεδομένα που μας έλεγαν επιτροπές που οι ίδιοι είχαμε προσλάβει ενώ παράλληλα λογοκρίναμε όποιον είχε αντίθετη γνώμη..)

loading...