ΑΡΘΡΟ spoof – ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ Η ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ)

Σύμφωνα με τον πανταχού παρόντα αόρατο συνεργάτη μας η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Φον Ντερ Λάιεν είναι βαθύτατα ενοχλημένη από επιστολή που της απέστειλε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας όπου αφού με μια παρορμητική μονοκονδυλιά διέγραψε τον επίσημο τίτλο της (Πρόεδρε) έγραψε με ορνιθοσκαλίσματα το μικρό της όνομα (Ούρσουλα) και μάλιστα προσφωνώντας την ‘αγαπητή / αγαπητή’.

Καθώς το περιστατικό έρχεται λίγους μήνες μετά τη συμπεριφορά που της επεφύλαξε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν (αφήνοντάς την όρθια να περιμένει σαν γκαρσόνα σουβλατζίδικου ενώ αυτός στρογγυλοκαθότανε και συζήταγε μ’ ένα φιλαράκι του τί να της παραγγείλουν εμφανώς ενοχλημένος από την φορτική παρουσία της) η Ούρσουλα φοβάται ότι ήτανε να μην την πάρει η κατηφόρα και της βγει τ’ όνομα.
Έτσι η επιστολή Μητσοτάκη ξεχείλισε το ποτήρι των προσβολών και η προκαθήμενη της πανίσχυρης Ευρωπαϊκής Ενώσεως άστραψε και βρόντησε στην καθαρίστρια του γραφείου της ουρλιάζοντας: ‘Ο Τουρκαλάς εντάξει! Τα ίδια και χειρότερα κάνει και στη λιγωμένη για οθωμανικό σκύλα! Αλλά ο Κούλης από πού κι ως πού;’

https://fantastikanea.blogspot.com

loading...