S.Bhakdi: «Οι Έλληνες ηγέτες κάνουν αυτά που έκαναν οι Ναζί – Πολιτικοί και γιατροί πρέπει να πάνε φυλακή»

«Είναι πιθανόν αυτός ο εμβολιασμός να καταλήξει σε στειρότητα»

«Καταπέλτης» ήταν σε πρόσφατη συνέντευξη του ο διακεκριμένος ιολόγος και επιδημιολόγος, Δρ. Sucharit Bhakdi, καθώς στάθηκε κατά των Ελλήνων πολιτικών που επιβάλλουν έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στους πολίτες. 

Μιλώντας για τα νέα μέτρα τα οποία μπαίνουν σε εφαρμογή από αύριο ο Bhakdi είπε: «Οι Έλληνες ηγέτες κάνουν το ίδιο που έκαναν στην ναζιστική Γερμανία πριν από κάποια χρόνια και εάν υποκύψετε έχετε χάσει την ελληνική σας ταυτότητα. Δεν έχω τίποτα να πω εκτός τ’ ότι είμαι απογοητευμένος και τρομοκρατημένος από τις ελληνικές αρχές, θα έπρεπε να ντρέπονται». «Δυστυχώς οι αρχές υποχρεώνουν όλους εσάς να εμβολιάσετε τα παιδιά σας και τους εισάγεται κάτι στο σώμα τους το οποίο τους σκοτώνει τα κύτταρα τους, είναι έγκλημα, αυτοί οι πολιτικοί και οι γιατροί θα έπρεπε να πάνε φυλακή», πρόσθεσε ο S.Bhakdi. 

Στη συνέχεια της συνέντευξης του στον «Focus FM» ερωτήθηκε για την αύξηση μη των θανάτων που δεν οφείλονται στον κορωνοϊό και απάντηση: «Θα συνεχίσουν να αυξάνονται οι θάνατοι, ότι είπα πριν έναν χρόνο αποδείχθηκε πραγματικότητα. Προειδοποιώ τους Έλληνες ότι εάν συνεχίσουν έτσι θα συμμετέχουν στο μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας». 

«Έχουμε αποκτήσει ανοσία, ο οργανισμός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή του ιού και να τον εξαλείψει. Ο εμβολιασμός δεν προσφέρει απολύτως τίποτα παρά μόνο ρίσκο για τον ανθρώπινο οργανισμό» σημείωσε ο επιστήμονας αναφέροντας μια σειρά προβλημάτων που μπορούν να ανακύψουν κατόπιν του εμβολιασμού. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμβολιαστούν νέοι και παιδιά γιατί δεν έχουν παρατηρηθεί θάνατοι σε αυτές τις ηλικίες» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην εταιρεία Pfizer είπε ότι «έγιναν πολλές κλινικές δοκιμές ειδικά στην εταιρεία Pfizer ως προς το εμβόλιο και μας είπαν ότι είναι ασφαλές και απαραίτητο. Όμως εμφανίστηκε ένα άρθρο σε βρετανική ιατρική εφημερίδα, το οποίο αναφέρεται στην εταιρεία και στις δοκιμές που έκαναν ότι δεν ήταν αληθινές και ότι ήταν απατηλό το αποτέλεσμα που έδωσαν. Οι τελευταίες δοκιμές που έγιναν εκεί, όπως συνεχίζει το άρθρο, προκειμένου να πάρει αδειοδότηση -έστω και προσωρινή- η εταιρεία Pfizer, έχουν ψευδή νούμερα και υπάρχουν πολλά αντίθετα αποτελέσματα στις κλινικές δοκιμές που έγιναν, τα οποία ουδέποτε είδαν το φως της δημοσιότητας». 

«Η Pfizer, σε όλες τις δοκιμές που έκανε, δεν ανέφερε για πόσο καιρό το εμβόλιο θα βρίσκεται στο αίμα, ούτε σε ό,τι αφορά τις κλινικές δοκιμές που έγιναν στα ζώα, δεν υπάρχουν δυστυχώς δεδομένα ακόμα και έτσι συντελείται ένα πολύ μεγάλο έγκλημα από όλη αυτή την επιχείρηση που έχει να κάνει με τον εμβολιασμό», πρόσθεσε.

Ο επιστήμονας αναφέρθηκε επίσης στα όσα ακούγονται για ήπιες μυοκαρδίτιδες, ενώ έριξε και «βόμβα», καθώς ισχυρίστηκε ότι υπάρχει πιθανότητα τα εμβόλια να οδηγούν σε στειρότητα. 

«Μην πιστεύετε τους γιατρούς που λένε για ήπιες μυοκαρδίτιδες, αυτοί θα έπρεπε να πάνε φυλακή», είπε αρχικά και πρόσθεσε «είναι πιθανόν αυτός ο εμβολιασμός να καταλήξει σε στειρότητα. Δεν το γνωρίζουμε ακόμα». 

Στο τέλος της συνέντευξης του ο Bhakdi αποκάλυψε ότι φεύγει από την Γερμανία «γιατί επαναλαμβάνουν εγκλήματα που έκαναν στο παρελθόν, ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα».

loading...