ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ! ΜΕ RAPID ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ! ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ! «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΙΒΕ»!

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΜΩΝΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

Βlack Friday για τη χώρα: Έβαλε εισιτήριο για λειτουργίες!! Αφού μόνο οι έχοντες και κατέχοντες τη δυνατότητα να πληρώνουν rapid θα εισέρχονται

στους ναούς! 

Ιδιωτικοποίηση της Εκκλησίας. 

”Λειτουργίες” πριβέ. Αναστολή θρησκευτικών ελευθεριών άσκησης λατρείας. Απαγόρευση λατρείας για μεγάλο μέρος πληθυσμού!

 Γκέτο για ανεμβολίαστους στα αυστριακά πρότυπα με αποκλεισμό ανεμβολίαστων από παντού πλην εστίασης με rapid! Mετά τον 7ο μήνα εκπίπτει του εμβολιακού στάτους όποιος δεν κάνει γ’ δόση! 

Πάντως βιάστηκε να πάει σε lockdown ανεμβολίαστων αφού ήδη στην Αυστρία σε Salzburg και Upper Austria επεκτείνεται το lockdown και περιλαμβάνει και εμβολιασμένους!!

‘‘Το εμβόλιο δίνει τη νίκη όπου ο εμβολιασμός προχωρεί ο ιός υποχωρεί” είπε ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμα μένοντας σε 2 π.χ χωρών Πορτογαλίας, Δανίας. Να το διευρύνουμε λίγο;; Γιατί δεν υποχωρεί αλλά προχωρεί στο Βέλγιο, στη Γερμανία, στην Αγγλία,στην Ολλανδία, στην Ιρλανδία με μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού από Ελλάδα όπου υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη μαζικότητα εμβολιασμών;

Στο Βέλγιο με αντίστοιχο πληθυσμό Ελλάδας ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων 74,7% τα ημερήσια κρούσματα είναι +18.437 και 40 θάνατοι. Στη Γερμανία και παρά το το ποσοστό εμβολιασμού που ανέρχεται στο 67,7% έγινε εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων από έναρξη πανδημίας πάει δηλ. χειρότερα μετά τον εμβολιασμό με 65.371 νέες μολύνσεις που εντοπίστηκαν σε μία ημέρα, αυτή την Πέμπτη, σύμφωνα με το ινστιτούτο παρακολούθησης υγείας Robert Koch (RKI).

Η Ιρλανδία με 93% εμβολιασμένους ανακοινώνει επιστροφή περιοριστικών μέτρων και κλείσιμο καταστημάτων τα μεσάνυχτα… ”Το 93% του ενήλικου πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Έχουμε πάνω από 600 άτομα στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή και περίπου οι μισοί είναι ανεμβολίαστοι.”.. δηλ. οι μισοί είναι εμβολιασμένοι. 

Ο αριθμός των λοιμώξεων αυξάνεται κι εκεί σταθερά. «Η κατάσταση χειροτερεύει και θα συνεχίσει να χειροτερεύει προτού βελτιωθεί», είπε ο Πρωθυπουργός Micheal Martin στους δημοσιογράφους .

Γιατί επιδεινώνεται με σχεδόν 100% εμβολιασμένους; Το ημερήσιο σύνολο των κρουσμάτων Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το υψηλότερο στις 4 τελευταίες εβδομάδες – με 46.807 νέες μολύνσεις να καταγράφονται σήμερα ενώ το ποσοστό εμβολιασμένων αγγίζει το 70 με 68.5%. 

H Oλλανδία με 72,1% εμβολιασμένους γιατί πάει σε μερικό lockdown με συν 20.764 ημερήσια κρούσματα και 44 θανάτους καταγράφοντας αλλεπάλληλα εθνικά ρεκόρ;; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...