Το ΑΚΚΕΛ καλεί την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας να καλύψει το κόστος των μοριακών PCR και rapid tests των ανεμβολίαστωνΈχει γίνει πια εμφανέστατο ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και το περιβάλλον μητροπολιτών και εκκλησιαστικών παραγόντων γύρω και εξαρτώμενων από αυτόν, έχουν ευθυγραμμιστεί και πειθαρχήσει στην κορονοεξουσία που διοχετεύει το καθεστώς Μητσοτάκη: το περισσότερο αντίχριστο καθεστώς που έχει μολύνει το έδαφος της Ελλάδας, χειρότερο και από τον «άθεο ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχει κανένας ορθόδοξος που να μην έχει σκανδαλιστεί και εξοργιστεί με την χρησιμοποίηση του Αρχιεπισκόπου και του περιβάλλοντός του με την επιβολή της πολιτικής, ιατρικής και μιντιακής διαφθοράς κατά των ορθοδόξων πιστών. Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο όλοι όσοι έχουν εμπλακεί θα δώσουν λογαριασμό και θα απολογηθούν όταν ανατραπεί αυτό το καθεστώς.

Το άμεσο θέμα όμως για το οποίο θα μπορεί η Ιεραρχία της Εκκλησίας να δώσει μία λύση και να καθαρίσει εν μέρει το όνομα της Εκκλησίας, είναι το κόστος των τεστ που εκβιαστικά υποχρεώνονται να κάνουν οι μη εμβολιασμένοι κατά παράβαση της ισονομίας και πολλών άλλων αρχών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αφού έχουμε φτάσει στο σημείο ακόμη και μητροπολίτες να επιτίθενται με μίσος απέναντι στους ανεμβολίαστους, το πνευματικά σωστό και τίμιο από την πλευρά της Εκκλησίας θα είναι να καλύπτει το κόστος των τεστ, ώστε να μην εκβιάζονται οι πολίτες και να μην τιμωρούνται, διότι δεν υποτάσσονται στα διεφθαρμένα και ανώμαλα όντα μέσα και γύρω από το αντίχριστο καθεστώς Μητσοτάκη.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

akkel.president@gmail.comakkel.press@gmail.com

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/


17/11/2021


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :