Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ MEDIA ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!

ΜΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ…



Γράφει ο Ιωάννης Σαρλάς

Ο μόνος λόγος για τον οποίον η Αμερική ακόμη δεν έχει διαλυθεί είναι η τεχνολογία που διαθέτει και η πλύση εγκεφάλου των media στα μυαλά του

κοσμάκη!

Ο Πρόεδρος Πούτιν γνωρίζει, ότι δεν χρειάζεται να πράξει απολύτως τίποτα! Η Κίνα θα αναρριχηθεί στην πρώτη οικονομική δύναμη του κόσμου σε λιγότερο από δέκα χρόνια!

Άκουσα πως δόθηκε το Νόμπελ Ειρήνης σε έναν Ρώσο αντιφρονούντα δημοσιογράφο, φανατικό πολέμιο του Πούτιν, (τί περίεργο) ο οποίος το μοιράστηκε με μια…Φιλιππινέζα! 

Παλαιόθεν, η ταπεινότητά μου αναρωτιόταν γιατί ο Πρόεδρος Πούτιν ανέχεται όλον αυτόν τον βρώμικο και αήθη πόλεμο εναντίον του, από τα παπαγαλάκια της Δύσης, είτε σε επίπεδο κρατών, είτε σε επίπεδο media, είτε σε επίπεδο διεθνών οργανισμών. 

Θυμηθείτε την ποινή της Δ.Ο.Ε. στους Ρώσους αθλητές, ούτως ώστε οι τελευταίοι να αναγκάζονται να αποποιούνται την σημαία τους και τον ύμνο τους στους Ολυμπιακούς αγώνες, θυμηθείτε τα εμπάργκα της Ε.Ε., θυμηθείτε τα…καουμποϊλίκια του ΝΑΤΟ στις Ρωσικές θάλασσες, θυμηθείτε τέλος την προσπάθεια των Αμερικανών, μέσω των πρακτόρων τους, οι οποίοι αναρριχώνται στην εξουσία, (κάτι μου θυμίζει αυτό) να αποσχιστούν από το άρμα της Ρωσικής αρκούδας αδερφές ως προς αυτήν χώρες, όπως η Σερβία και η Ουκρανία. 

Η ταπεινότητά μου θα επιχειρήσει να δώσει μιαν απάντηση στο γιατί η Ρωσία δεν αντιδρά, κυμαινόμενη σε τρία επίπεδα…βάθους!

Το προφανές είναι, ότι ο Πρόεδρος Πούτιν ανέχεται τούτους τους τσαμπουκάδες διότι η Ρωσία ουδόλως είναι αυτάρκης χώρα, έχουσα μεν υπερεπάρκεια οπλικών συστημάτων και αποθεμάτων ορυκτού πλούτου, παρόλα αυτά εμφανίζει μεγάλες ελλείψεις σε τρόφιμα και φάρμακα. 

Επιπροσθέτως, σε αρκετούς τομείς η Ρωσική τεχνολογία έχει τα θεματάκια της! Το δεύτερο επίπεδο είναι πιο πολύπλοκο. 

Έχει να κάνει με τον διακαή πόθο τον Αμερικανών να διαλύσουν την Ευρώπη κι εν πολλοίς το κατάφεραν, μέσω του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου η Ευρώπη κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε, ενώ στις Η.Π.Α. δεν έπεσε, ούτε μια εχθρική πιστολιά! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ


loading...