LUC MONTAGNIER (ΝΟΜΠΕΛ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 2008): «ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ!»

 Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΙΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ!”
3 ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια κρίσιμη στιγμή για την παγκόσμια κοινότητα που κυριολεκτικά βρίσκεται σ’ ένα σταυροδρόμι μετά κι από την απόφαση Αυστρίας

για καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό η νηφάλια κι υπεύθυνη φωνή ενός από τους Πατέρες της Σύγχρονης Ιατρικής όπως αυτή του καθηγητή Ιολόγο, Bιολόγο Luc Montagnier Νόμπελ Ιατρικής 2008 (γιατί ανακάλυψε τον ιό του AIDS) αποτελεί όντως…φάρμακο, βάλσαμο…ακόμη κι αν κρούει συναγερμό και λέει ότι οδεύουμε προς την καταστροφή, ότι πεθαίνει κόσμος από τα εμβόλια και ότι πρέπει να σταματήσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί. 

Το πιο ανησυχητικό προειδοποιεί ότι τα παιδιά που εμβολιάζονται τώρα μπορεί να πεθάνουν από μακροχρόνιες παρενέργειες ακόμη και μετά από 10 ή 20 χρόνια. Αντικρούει με βάση την κατάρτησή του και επικαλείται την Ιατρική Ηθική αλλά και την πραγματικότητα επί πεδίου κατά του δόγματος ”αναλογίας κινδύνου, οφέλους”

Μίλησε στις 17 Νοεμβρίου 2021 στο ραδιόφωνο sudradio και είναι η πιο πρόσφατη συνέντευξή του.

Υπάρχουν άτομα που πεθαίνουν από παρενέργειες του εμβολίου διαπιστώνει. Στις παρενέργειες υπάρχουν τα πριόν, η νόσος Creutzfeldt-Jakob, περικαρδίτιδες/μυοκαρδίτιδες κ.α.«Δεν απέχουμε ούτε ένα χρόνο από τα πρώτα εμβόλια και έχουμε ήδη αυτά τα αποτελέσματα» είπε. 

“Υπάρχουν πολλές άγνωστες παρενέργειες είμαστε περισσότερο στην αρχή παρά στο τέλος. Οπότε προσοχή προσοχή και να σταματήσουμε να σταματήσουμε τον μαζικό εμβολιασμό”.

Ο Καθηγητής Luc Montagnier :”υπήρξε πολύ ελπίδα στο εμβόλιο mRNA αυτό ήταν ένα λάθος.”

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ  


    

loading...