Αδιανότητες δηλώσεις Ν.Καπραβέλου: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός αλλιώς σκληρό lockdown και ασθενείς σε πάρκινγκ»

 «”Κλειστόν” λόγω πληρότητας» το νοσοκομείο Παπανικολάου λέει ο Ν.Καπραβέλος – Θα διαψευσθεί και αυτός όπως η Μ.Παγώνη

Δηλώσεις απίστευτου τρόμου έκανε και ο διευθυντής ΜΕΘ Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος μίλησε πρωί πρωί, για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη διάψευση των όσων ισχυρίστηκε η Μ.Παγώνη για την «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ο Ν.Καπραβέλος πήρε τη σειρά και υποστήριξε ότι η χθεσινή εφημερία στο νοσοκομείο Παπανικολάου ήταν δραματική και πρόσθεσε ότι «τώρα δεν έχουμε καμία επιλογή, είναι “κλειστόν” λόγω πληρότητας».

Μάλιστα το πήγε και ένα βήμα παραπέρα, καθώς υποστήριξε ότι αν δεν καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός τότε το lockdown θα είναι μονόδρομος και τα νοσοκομεία θα φτάσουν στο σημείο να έχουν ασθενείς στο παρκινγκ.

«Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε κι εμείς, θα δείτε, θα φτάσουμε στο σημείο να έχουμε στο παρκινγκ ασθενείς. Δεν θα έχουμε άλλες κλίνες όπως η Ρουμανία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ν.Καπραβέλος είπε «105 προσελεύσεις στο νοσοκομείο μας μολυσμένων και άλλοι τόσοι φύγανε, διότι δεν μπορούσαμε να τους εξυπηρετήσουμε», τόνισε ο κ. Καπραβέλος. «Έγιναν 44 εισαγωγές στα πιο βαριά περιστατικά και 4 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. «Δεν είχαμε άλλες. Αυτές είναι οι κλίνες»

Σήμερα το νοσοκομείο «Παπανικολάου» ανοίγει ακόμη 9 κλίνες εντατικής με πέντε γιατρούς που φθάνουν από την Αθήνα ώστε να απορροφηθούν οι ασθενείς που υπάρχουν διασωληνωμένοι. 

Ο κ. Καπραβέλος σχολίασε ότι και 100 κλίνες ΜΕΘ να ανοίξουν είναι τόσο μεγάλος ο ρυθμός των ασθενών που δεν θα φτάνουν.

Εμείς θα πρέπει να ρωτήσουμε γι’ ακόμη μια φορά πως γίνεται με εμβολιασμένο το 60% του πληθυσμού η κατάσταση να είναι χειρότερη από πέρσι, όταν δεν υπήρχαν τα εμβόλια. 

loading...