GEWKWN: Μας Προδώσατε ‘’Αγιοι Πατερες’’

“Oὐδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν• ἤ γάρ τόν ἕνα μισήσει καί τόν ἕτερον ἀγαπήσει, ἤ ἑνός ἀνθέξεται καί τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει. Οὐ δύνασθε θεῶ δουλεύειν καί Μαμωνᾶ.” Ματθ. 6,24

Η ιεραρχία έχει πάρει διαζύγιο από τους Έλληνες Ορθόδοξους  διότι  κατόπιν εντολών συνεργάζονται πλέον με τις ‘’ελληνικές’’ κυβερνήσεις και με τα κόμματα, που εκτελούν τις εντολές των σκοτεινών δυνάμεων….

Διώχνουν τους πιστούς από τις εκκλησιές και τον Χριστό από την Ελλάδα…….. Αύριο όμως έρχεται πείνα και πολλοί θάνατοι, από αυτοκτονίες, εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια……. Αύριο έρχονται καταθλίψεις και ψυχικές ασθένειες και πόνος σε όλο τον ελληνικό λαό, διότι το οχυρό που λέγεται ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ αλώθηκε εκ των εσω….

Η ψυχολογία του λαού μας είναι πολύ άσχημη. Οι άνθρωποι χάνουν μέρα με την μέρα την ελπίδα τους για το αύριο,  η οικονομία καταστρέφεται, οι ιεράρχες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα, και τον ελληνικό λαό από το επερχόμενο χάος, αν διαχωρίσουν ρητά την θέση τους από την Πολιτεία, και πουν mea culpa – δημόσια έκφραση συγγνώμης,  όμως η ιεραρχία συνεργάζεται με αυτούς που…..  Πολεμάνε σήμερα τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς και την Ελλάδα…… συνεργάζεται με αυτούς  οι οποίοι Θέλουν να σταματήσουν τον ερχομό της Αναλαμπής της Ορθοδοξίας και της Ελλάδος,

Ποιοι είναι αυτοί που πολεμάνε την ορθοδοξία και την Ελλάδα; ……. Είναι  αυτοί, οι οποίοι βολεύονται από τον «θάνατο» εμβόλια …… είναι αυτοί, που σταύρωσαν τον Χριστό και εκείνοι που δεν πιστεύουν στον Θεό … και αυτοί που συνεργάζονται με αιρετικούς…… ξεχνώντας τον 65ον Κανών των Αγίων Αποστόλων : «Εἴ τις Κληρικός ἤ Λαϊκός εἰσέλθοι εἰς συναγωγήν Ἰουδαίων, ἤ αἱρετικῶν προσεύξασθαι, καί καθαιρείσθω, καί ἀφοριζέσθω»).

Άρα, οι περισσότεροι ιεράρχες είναι ήδη καθαιρεμένοι……. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΟΙ, ΤΥΦΛΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΙΡΕΜΕΝΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Συνεργάζονται μεταξύ τους ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, για να «χτυπήσουν» τους Έλληνες Ορθοδόξους χριστιανούς , έχουν εξαπολύσει την πιο σκληρή και την πιο άδικη επίθεση που έχουν δεχθεί ποτέ ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία …Την πιο ύπουλη, άνανδρη και βρόμικη, θέλουν να εξαφανίσουν τους Έλληνες που πάνω σε αυτούς «επένδυσε» ολόκληρο το ανθρώπινο είδος. Δυστυχώς  σήμερα που δίνουμε την μάχη των μαχών, δεν έχουμε δίπλα μας την ιεραρχία της Ελλάδος διότι συνεργάζεται με τον εχθρόν του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας..

Αντί οι ιεράρχες να αποτελέσουν το οδόφραγμα στην  Νέα Τάξη, δυστυχώς έγιναν όργανα επιβολής του σχεδίου της,  τρομοκρατούν τους πιστούς……… ενώ συχνά χρησιμοποιούν  και ανεδαφικές θεολογικές δικαιολογίες για να καθησυχάσουν τον λαό, ότι το εμβόλιο είναι δώρο Θεού…. Ποιου ‘’θεού’’ όμως, δεν μας λένε… μήπως του Σατανα;

Κυβερνήσεις και ιεράρχες,  ως πειθήνια όργανα της Νεας Ταξης, τρομοκρατούν τους ανθρώπους και τους πιστούς, χρησιμοποιώντας τον φόβο του θανάτου…. Τελικά ο κορωνοϊός έγινε η αιτία  να πέσουν οι μάσκες, αποκάλυψε στον άνθρωπο την γύμνια του, την θνητότητα και την φτώχεια του, ο λαός έχει χάσει τον πνευματικό προσανατολισμό του, κι ενώ πεθαίνει, νομίζει πως ζει,  λησμόνησε τον Δημιουργό του,  ξέχασε όμως ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες πάντα ήλπιζαν και γνώριζαν ότι σώζονται από τον Χριστό και την Παναγία σε κάθε τους δοκιμασία……. για πρώτη φορά όμως αυτή η γνώση αχρηστεύεται και περιφρονείται………

Η Εκκλησία έγινε παράρτημα πλέον της Πολιτείας και του Βατικανού…..δυστυχώς η ιεραρχία σήμερα έχει  υποταχθεί εντελώς στο κράτος,  και όπως το κράτος και τα κόμματα έχουν χάσει την επαφή τους με τον λαό, δυστυχώς συμβαίνει το ίδιο και με τη εκκλησία.

Βλέπουμε πλέον την ιεραρχία να υποτάσσεται επικίνδυνα στην Πολιτεία, και να αποδέχεται τις πρωτάκουστες απαιτήσεις της Πολιτείας για εμβολιασμό, με άγνωστες συνέπειες, θα καταργηθούμε ως πολίτες, ως ελεύθερα πρόσωπα, ως Έλληνες και ως Ορθόδοξοι χριστιανοί…….ανοίγει τις πόρτες των ναών στους Παπικούς και σε κάθε αιρετικό που τον αποδέχεται ως μέλος της και διώχνει τους Έλληνες ορθόδοξους ανεμβολιαστους….

 Σε όλα αυτά η διοικούσα Εκκλησία ενέδωσε στην αντίχριστη και ανθελληνική Πολιτεία στο ανόσιο έργο της……. Για πρώτη φορά σήμερα, μετά από δυο χιλιάδες χρόνια, στην Ελλάδα όπου θεμελιώθηκε από τους Έλληνες Πατέρες της Εκκλησίας το Θείο και μέγιστο Μυστήριο της Θεολογίας, όπου η Θεία Λειτουργία αγιάζει νερά, γη, αέρα και όλα τα σύμπαντα, και, κυρίως, όπου η ύλη και ο κόσμος μεταποιούνται σε σώμα και αίμα Θεού, ναι, για πρώτη φορά μετά από δυο χιλιάδες χρόνια, με απόφαση της Εκκλησιαστικής ιεραρχίας, εκδιώκονται οι άνθρωποι και τους απαγορεύεται η μετοχή στο Μυστήριο της Θείας Λειτουργίας, αν δεν είσαι εμβολιασμένος, αν δεν έχεις το τεστ  η αν δεν φοράς μάσκα…….

Ο Άγιος Ιππόλυτος (Άγιος Ιππόλυτος ΒΕΠΕΣ 6, 278) «Οι ποιμένες ως λύκοι γενήσονται. Οι ιερείς το ψεύδος ασπάσονται. Οι μοναχοί τα του κόσμου ποθήσουσιν…» γράφει για την εποχή του Αντιχρίστου ο άγιος Ιππόλυτος

Προφητικά Νείλου του Μυροβλύτου, Αγιορείτου (1651 † )  Οι δε Ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και Ιερείς θα είναι ώς επί το πλείστον, άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν….Οι Εκκλησίες τού Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλλοίμονο τότε εις τούς εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότι δεν θα βλέπουν από κανένα φώς επιγνώσεως.( Ο όσιος Νείλος αναφέρεται στην εποχή μας)

Ἐπιστολὴ γέροντος Φιλόθεου Ζερβάκου, 5-2-1958…τρέχουν ἄνω κάτω, βάζουν……οἱ δαιμονόκλητοι καὶ ὑπερηφανοαυτόκλητοι, κινοῦν πάντα λίθον, μεσίτας, πρωθυπουργούς, ὑπουργούς, βουλευτάς, πολιτικούς, μητροπολίτας κ.λπ., διὰ νὰ λάβουν τὴν Ἱερωσύνην καὶ Ἀρχιερωσύνην. Καὶ ὅταν τὴν λάβουν, ἐπειδὴ ἀναξίως τὴν ἔλαβον, τοὺς ἐγκαταλείπει ἡ Χάρις τοῦ Θεοῦ καὶ γίνονται σκότος ἀντὶ φωτὸς καὶ μεταδίδουν εἰς τοὺς ἀνθρώπους, ἀντὶ φωτὸς σκότος καὶ γίνονται αἰτία νὰ βλασφημῆται τὸ ὄνομα τοῦ Ὑψίστου Θεοῦ.

Ο Γέροντας μου από το 2013 μας προειδοποιούσε:  ‘’Οι Κεφαλες ( ιεράρχες ) , πρώτα αυτοί θα προδώσουν Τον Χριστον…. Θα δείτε, παιδιά μου, ράσα που θα κινούνται χωρίς να έχουν σώμα μέσα…..

Ουαί! Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία που δεν θα αγγίξει όμως τον Κύριο, τότε παιδιά μου ανατρέξτε αμέσως στα ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Κ. ΔΙΑΘΗΚΗΣ, βρείτε τις εκφράσεις του Κυρίου για τις εξουσίες εκείνων που άλλοι θα τα πάρουν……….. Το ένα τέταρτο της εκκλησίας θα σαπίσει, θα νεκρωθεί …….Όταν θα δουν οι υπόλοιποι, το ¼ των νεκρών ( την κεφαλη της εκκλησίας ) τότε θα πέσουν σε μετάνοια. ( σημείωση : σε ένα σώμα το κεφάλι με μέρος του στήθους αντιστοιχεί στο ¼ του σώματος )………………..’’

Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Ζήσης: «Θλίβεται κανείς και σπαράσσει μέχρι βαθέων, αναλογιζόμενος και μόνο την πατριαρχική ρήση, που θεωρεί τους Αγίους Πατέρες, οι οποίοι αγωνίσθηκαν εναντίον του Πάπα ως θύματα του Διαβόλου και αξίους της συγχωρήσεως και του ελέους του Θεού. Αν όμως, ο Μέγας Φώτιος, ο Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς, ο Άγιος Μάρκος Ευγενικός, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Άγιος Νικόδημος Αγιορείτης και πλείστοι άλλοι πολέμιοι των αιρέσεων του Παπισμού, είναι όργανα και θύματα του Διαβόλου, πρέπει να τους διαγράψουμε από τις δέλτους των Αγίων, να καταργήσουμε τις εορτές και τις ακολουθίες, και αντί να επικαλούμεθα τις πρεσβείες και την βοήθειά τους, να τους κάνουμε μνημόσυνα και τρισάγια, για να τους συγχωρήσει ο Θεός.

ΠΗΓΗ: ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

            ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ

            triklopodia

           Πρ. Θεόδωρος Ζήσης

           Γέρ. Φιλόθεου Ζερβάκου

 

loading...