Η Πολωνία απαγορεύει τα Gay Pride και θωρακίζει την παραδοσιακή οικογένεια!

 Η Πολωνία μαζί με την Ουγγαρία είναι αναφανδόν και αναγνωρισμένα από τα λίγα κράτη στην Ευρώπη της παρακμής, της σαπίλας και του δικαιωματιστικού παραλογισμού, που αντιστέκεται σθεναρά στην επέλαση της παγκοσμιοποίησης και της κουλτούρας του άκρατης προοδευτικής ηδονοκρατίας και διαστροφής, οι οποίες επιδιώκουν την εξάλειψη των Εθνικών ταυτοτήτων και των παραδοσιακών αξιών των ευρωπαϊκών κοινωνιών.

 

Μ’ ένα γενναίο σχέδιο νόμου, το οποίο προωθείται στην πολωνική Βουλή, η κυβέρνηση σχεδιάζει να τροποποιήσει κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα το δικαίωμα των Πολωνών για ελεύθερη συνάθροιση και αναμφίβολα να θέσει την Πολωνία σε νέα σύγκρουση με την ΕΕ. Η τροπολογία θα ορίζει ότι οι δημόσιες συγκεντρώσεις δεν θα μπορούν «να αμφισβητούν τον γάμο ως σχέση μεταξύ γυναίκας και άνδρα» ή «να προπαγανδίζουν την επέκταση του γάμου σε άτομα του ίδιου φύλου», ενώ τα Gay pride θα απαγορευθούν, καθ’ ότι «προωθούν σεξουαλικό προσανατολισμό διαφορετικό του ετεροφυλόφιλου». Η συγκεκριμένη πολιτική απόφαση αποτελεί έναν υπερήφανο κόλαφο, ένα ράπισμα ολκής στα μούτρα της πολιτικής ορθότητας, της μασονίας και των αντιχρίστων πλανηταρχών.

 

Η οικογένεια ως το κύτταρο των Εθνών, η πρωτογενής μονάδα συντηρήσεως και προόδου των λαών, απειλείται καίρια, αποφασιστικά και οργανωμένα, προκειμένου να αλλάξει εγγενώς και άρδην μορφή, σύσταση και σκοπό, ώστε να μετατραπεί κατά παράβαση καθε φυσικού νόμου σε όχημα των πιο νοσηρών συμπλεγμάτων με πρώτιστα θύμα τα ίδια τα παιδιά, τα οποία από αυθύπαρκτες ανθρώπινες οντότητες αντιμετωπίζονται ως κούκλες barbie στα χέρια διαταραγμένων και βαρεμένων, οι οποίοι θέλουν να εξομοιωθούν με πραγματικά φυσιολογικά ετερόφυλα ζευγάρια. Οι αηδιαστικές παρελάσεις του αίσχους με άρματα, ζητάς, γυμνούς και λοιπές μορφές ανωμαλίας αποπειρώνται να εξοικειώσουν σταδιακά, βαθμιαία και προοδευτικά τις εθνικές κοινωνίες με παρά φύσιν επιλογές ζωής και είδη σχέσεων.

 

Η Ελλάδα ακολουθώντας τις χώρες, που προάγουν με τα μπούνια τον νεοταξίτικο πολιτισμό του μαρασμού και της υποταγής υπό την καθοδήγηση μηδενιστικών κυβερνήσεων παραμένει ένθερμος αρωγός στις καμπάνιες παντός είδους αμοραλιστών, χρηματοδοτώντας, προωθώντας και υποστηρίζοντάς τες. Η αλλαγή πολιτικής σελίδας είναι περισσότερο αναγκαία πάρα ποτέ, ώστε παράδειγμα και το πρότυπο της Πολωνίας να εφαρμοστεί στην ημεδαπή, βάζοντας φρένο στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών, τα οποία μάς οδηγούν συσσώμους στον όλεθρο της σκοτεινής Νέας Εποχής.

https://www.eoneolaia.com/

loading...