Να και ενας πολιτικός που τολμάει και λεει ανοικτά για την απάτη της πανδημίας το Gates κλπ … Παναγιώτης Λαφαζάνης !

Ο Παν. Λαφαζάνης κατακεραυνώνει ως απάτη τη δήθεν έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού και χαρακτηρίζει απολύτως απαράδεκτα και αναποτελεσματικά τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση με τη συναίνεση της αντιπολίτευσης.

Ο Παν. Λαφαζάνης θεωρεί ως προοίμιο ανοικτής με ψευδο-κοινοβουλευτικό μανδύα δικτατορίας την ποινικοποίηση των διαφορετικών απόψεων, ιδιαίτερα στην περίπτωση του Covid-19, που επιφέρει ο νέος Ποινικός Κώδικας, τις οποίες χαρακτηρίζει ως «διασπορά ψευδών ειδήσεων».

Για τη μεταδημοκρατία της φίμωσης υπάρχει μία και μόνη αλήθεια και αυτή είναι η «κρατική αλήθεια». Αυτές τις «χουντικού τύπου» αλλαγές του Ποινικού Κώδικα προς τιμήν της καταδικάζει και η «Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων».

Ο Παν. Λαφαζάνης υπογραμμίζει ότι η παραίτηση Ζάεφ και οι εξελίξεις στα Σκόπια μετατρέπουν σε «κουρελόχαρτα» την εξαρχής απαράδεκτη Συμφωνία των Πρεσπών. Είναι βέβαιο, τόνισε, ότι τα Δυτ. Βαλκάνια, με ανοικτά τα κρίσιμα μέτωπα των Σκοπίων, του Κοσσόβου και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, εξωθούνται σε νέο αιματοκύλισμα, με ευθύνη πρώτα απ’όλα των ΗΠΑ και της Γερμανίας αλλά και της Τουρκίας δια των αθέμιτων παρεμβάσεων της. Μόνο μια ανεξάρτητη, δημοκρατική και ισχυρή πολιτικά, οικονομικά και αμυντικά Ελλάδα μπορεί με τις πολιτικές της πρωτοβουλίες και δράσεις να ανακόψει τη νέα Βαλκανική συμφορά και να προωθήσει θετικές και ειρηνικές διεξόδους.

Τέλος, ο Παν. Λαφαζάνης, ανάμεσα σε πολλά άλλα, χαρακτήρισε κατάντημα για τον τόπο την φιλόδοξη επανεμφάνιση στην κεντρική πολιτική σκηνή τον Γ. Παπανδρέου, ενός «υπαλληλίσκου της παγκοσμιοκρατίας και ολετήρα της χώρας μας».

Αυτά και πολλά άλλα σχόλια και απόψεις στην πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συζήτηση Λαφαζάνη-Σίμου.

loading...