Βόμβα: Ο FDA αποκαλύπτει ότι στις δοκιμές του εμβολίου της PFIZER πέθαναν περισσότεροι από ό,τι ανέφερε επίσημα η εταιρεία. Απέκρυψε θανάτους κατά τις δοκιμές του εμβολίου η PFIZER;

Τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι όσοι έλαβαν τη θεραπεία με Pfizer κατά τη διάρκεια της κλινικής δοκιμής πέθαναν σε μεγαλύτερους αριθμούς από εκείνους που έλαβαν εικονικό φάρμακο.

Ο FDA δημοσίευσε ανεπισήμως μια δήλωση 30 σελίδων, σύμφωνα με την οποία, 21 άνθρωποι πέθαναν κατά τη διάρκεια της κλινικής δοκιμής του εμβολίου COVID-19 της Pfizer, πολύ περισσότεροι από ό,τι ανέφερε δημόσια η εταιρεία.

Πηγή: Life Site News

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Στις 8 Νοεμβρίου, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) δημοσίευσε μια δήλωση 30 σελίδων με τίτλο «Σύνοψη Βάσης για Ρυθμιστική Δράση» για να εξηγήσει το σκεπτικό πίσω από την έγκριση του λεγόμενου εμβολίου Pfizer COVID-19. Η έκθεση αναφέρει ότι 21 άτομα στην ομάδα των ληπτών του εμβολίου πέθαναν μεταξύ Νοεμβρίου 2020 και Μαρτίου 2021, αλλά η φαρμακευτική εταιρεία δήλωσε στο κοινό τον Ιούλιο ότι μόνο 15 άνθρωποι είχαν πεθάνει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

«Η Pfizer δήλωσε δημόσια τον Ιούλιο ότι είχε βρει 15 θανάτους μεταξύ των ληπτών εμβολίων μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Ωστόσο, είπε στην FDA ότι υπήρχαν 21 – την ίδια ημερομηνία λήξης των δεδομένων, στις 13 Μαρτίου», έγραψε ο Άλεξ Μπέρενσον, πρώην δημοσιογράφος των New York Times και συγγραφέας μπεστ σέλερ, στην ανάλυσή του για τις τελευταίες πληροφορίες.

«Θα μπορούσε η απόκλιση να οφείλεται σε κάποια περίεργη καθυστέρηση δεδομένων; Ίσως, αλλά το βιβλίο ενημέρωσης του FDA περιέχει επίσης τον αριθμό των περιπτώσεων Covid που βρήκε η Pfizer σε λήπτες εμβολίων στη δοκιμή. Αυτά τα στοιχεία είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με αυτά που δημοσίευσε δημόσια η Pfizer τον Ιούλιο. Ωστόσο, ο αριθμός των θανάτων ήταν διαφορετικός», πρόσθεσε.

«Η Pfizer κατά κάποιον τρόπο υπολόγισε εσφαλμένα –ή ανέφερε δημόσια, ή και τα δύο– τον ​​αριθμό των θανάτων σε μια από τις πιο σημαντικές κλινικές δοκιμές στην ιστορία της ιατρικής».

Επιπλέον – δημιουργώντας αμφιβολίες για την απόφαση του FDA που επιβεβαιώνει την ασφάλεια του “εμβόλιου”, με 21 θανάτους στην ομάδα των 22.000 που έλαβαν εμβόλιο και μόνο 17 θανάτους στην ομάδα εικονικού φαρμάκου των 22.000 που έλαβαν αντ’ αυτού καλοήθη εμβολιασμό με φυσιολογικό ορό, τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι όσοι έλαβαν Pfizer’s θεραπείας πέθαναν σε μεγαλύτερους αριθμούς από εκείνους που δεν το έκαναν. Ωστόσο, οι πειραματικές ενέσεις εγκρίθηκαν για ευρεία χρήση.

Λόγω της ασυμφωνίας μεταξύ των δημοσίων δεδομένων της Pfizer και των δεδομένων που έστειλαν στην FDA, η αιτία θανάτου μετά το τρύπημα είναι γνωστή μόνο για 15 από τα 21 άτομα που πέθαναν. Από τους 15 θανάτους μετά τον πυροβολισμό με γνωστή αιτία, οι 6 από τους θανάτους αφορούσαν καρδιακά συμβάντα. Για την ομάδα του μη εμβολιασμένου εικονικού φαρμάκου, μόνο 2 άτομα πέθαναν από καρδιακά συμβάντα.

«Οι επιπλέον [6] θάνατοι σχετίζονταν με την καρδιά; Είναι αδύνατο να το μάθεις», δήλωσε ο Μπέρενσον.

«Ο FDA δεν ανέφερε πρόσθετες λεπτομέρειες για τους θανάτους, λέγοντας μόνο ότι κανένας δεν «θεωρήθηκε ότι σχετίζεται με τον εμβολιασμό», συνέχισε.

«Αλλά με δεκάδες χιλιάδες θανάτους μετά τον εμβολιασμό που αναφέρθηκαν τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη – και τα συνολικά ποσοστά θνησιμότητας χωρίς Covid να είναι πλέον πολύ πάνω από το κανονικό σε πολλές χώρες – μια νέα ματιά σε αυτή την αόριστη διαβεβαίωση δεν μπορεί να συμβεί αρκετά σύντομα».

Ενισχύοντας το επιχείρημα του Berenson, τα δεδομένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας , την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων της Αμερικής (VAERS) δείχνουν αναφορές εκατομμυρίων τραυματισμών και δεκάδων χιλιάδων θανάτων που συνδέονται με τους πυροβολισμούς, που είναι περισσότεροι από όλα τα άλλα εμβόλια μαζί. από το 1990.

Εν τω μεταξύ, ο κατάλογος των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναγνωρίζονται από το FDA έχει αυξηθεί από σοβαρές αναφυλακτικές αντιδράσεις για να περιλαμβάνει θανατηφόρα θρομβωτικά επισόδεια, τη φλεγμονώδη καρδιακή πάθηση μυοκαρδίτιδα (κυρίως σε νεαρούς άνδρες) και ασθένειες που προκαλούν νευρολογική αναπηρία όπως το σύνδρομο Guillain Barré .

Περαιτέρω αυξάνοντας την αιτία ανησυχίας, πρόσφατα επίσημα στοιχεία από την Αγγλία και την Ουαλία ανέφεραν μια τεράστια αύξηση 37 τοις εκατό στους θανάτους που δεν σχετίζονται με τον COVID κατά τους τελευταίους 18 μήνες, με μια εκπληκτική αύξηση 30 τοις εκατό στους ανεξήγητους θανάτους σε άτομα 15-19 ετών αγόρια.

Ανεξάρτητα από τη λεγόμενη «έγκριση» από τον FDA, όλα τα επί του παρόντος διαθέσιμα εμβόλια για τον COVID-19 είναι πειραματικά, με τις κλινικές δοκιμές να μην έχουν προγραμματιστεί για ολοκλήρωση έως το 2023.

Παρά το γεγονός ότι μια ομάδα γιατρών και ακαδημαϊκών υπέβαλε μήνυση για να λάβει το πλήρες προφίλ δεδομένων του FDA για το εμβόλιο της Pfizer, η υπηρεσία αρνήθηκε ύποπτα το αίτημα για διαφάνεια και ζήτησε από έναν δικαστή να καθυστερήσει τη καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των δεδομένων μέχρι το έτος 2076, περίπου 55 χρόνια μετά, ο FDA έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι πειραματικοί εμβολιασμοί σε εκατομμύρια ανθρώπους στη χώρα.

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μεγαλύτερη ανάγκη για διαφάνεια από την άμεση αποκάλυψη των εγγράφων στα οποία βασίζεται ο FDA για την αδειοδότηση ενός προϊόντος που έχει τώρα εντολή σε πάνω από 100 εκατομμύρια Αμερικανούς με τιμωρία απώλειας της καριέρας τους, του εισοδήματός τους, της στρατιωτικής τους θητείας. , και πολύ χειρότερα» , έγραψε ο δικηγόρος των εναγόντων, Aaron Siri, στο κοστούμι τους .

«Η υπόσχεση του FDA για διαφάνεια είναι, για να το θέσω ήπια, ένας σωρός ψευδαισθήσεων», έγραψε η Siri σε μια δήλωση στο Substack.

«Για ποιον εργάζεται η κυβέρνηση;»

loading...