Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ. EΙΝΑΙ ΜΑΧΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΙΟΥ!


Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ COVID ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ!Αναπάντητα ερωτήματα ως σήμερα. Ο ιός είναι φυσικός ή τεχνητός. Κι αν είναι εργαστηριακός ήταν προκλητέος από κάποιο ατύχημα ή πρόκειται

για βιολογικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε κατά πληθυσμών από άγνωστη ως τώρα δύναμη και ποια είναι αυτή. 

Η φύση του ιού είναι σημαντική και για την αντιμετώπισή του και για την κατανόηση και τον εξορθολογισμό, εκλογίκευση του πλαισίου στο οποίο βρισκόμαστε. 

Ενώ ακόμη ούτε οι επιστήμονες δεν γνώριζαν καλά καλά την ύπαρξή του και το πλατύ κοινό είχε βαθιά μεσάνυχτα οι πολιτικές ηγέτες είχαν από μια άγνωστη πηγή την πληροφορία και κήρυξαν κατάσταση πολέμου κι Έκτακτης Ανάγκης ενώ είμαστε μόλις στην αρχή των συμβάντων δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα θύματα και ο ιός δεν έχει πάρει τις διαστάσεις πανδημίας. 

Ποιά ήταν αυτή η πηγή προέλευσης των πληροφοριών προς πολιτική ηγεσία;; Και πως είχε πρόσβαση σε αυτές;

Περνάμε στην εφαρμογή μιας δέσμης πρωτόγνωρων μέτρων με lockdown σε παγκόσμιο επίπεδο που δένουν μ’ κόκκινο κορδόνι την υδρόγειο και την καθιστούν απαγορευμένη ζώνη κι αυτό παρά την σθεναρή αντίδραση των λαών.

Όταν κι αυτά τα μέτρα αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά έριξαν πολύ νωρίς στην μάχη το σκληρό χαρτί που φάνηκε άσος στο μανίκι καθώς είναι πρωτοφανές στα ιατρικά χρονικά να εμφανίζεται εμβόλιο σχεδόν ταυτόχρονα με την εμφάνιση μιας ασθένειας. Αυτά τα εμβόλια παρουσιάστηκαν ως νίκη κι ως αμετάκλητη επιβολή της επιστήμης επί του επικίνδυνου ιού.

Μετά την παρέλευση εύλογου χρονικού διαστήματος αποδεικνύεται ότι το ”πανδαμάτωρ” εμβόλιο είναι ανίκανο και πάλι ν αναχαιτίσει την διάχυση μετάδοση κι θανατηφόρα δράση του ιού. Ένα χρόνο μετά οι δείκτες είναι πολύ χειρότεροι από την προεμβολιακή χρονιά. 

Ο ιός παραμένει ακατάβλητος, ακαταπόνητος ακόμη και σε κοινωνίες που οδηγήθηκαν με πολιτικές μαστιγίου και καρότου σε μαζικό πανεμβολιασμό όπως σε Ιρλανδία, Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία κλπ ενώ η πρωτοπόρος Αμερική θρηνεί πλέον σχεδόν 1.000.000 θύματα!

Κι ενώ τα ποσοστά εμβολιασμού που είχαν τεθεί ως στόχος από κάποιες κυβερνήσεις έχουν κατά πολύ ξεπεραστεί ωστόσο ο ιός επανέρχεται ανανεωμένος και κατά κύματα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

 Δεν υπάρχουν σχόλια :