Dr Michel de Lorgeril Eρευνητής στο CNRS επιδημιολόγος: τα χειρότερα fake news προέρχονται από τις υγειονομικές αρχές και την κυβέρνηση!

 O Dr Michel de Lorgeril Eρευνητής στο CNRS επιδημιολόγος και ειδήμονος στη Φυσιολογία: ” Σήμερα Bill και Melinda Gates δημιούργησαν ένα ίδρυμα που ευνοεί τα εμβόλια. Google και facebook κλπ πραγματοποιούν μια συστηματική λογοκρισία για όλα τα άτομα που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Eίναι φανερό αυτό είναι το διεθνές πλαίσιο μπλοκάρουν κάθε άλλη μορφή πληροφορίας. Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή έχετε βίντεο με Ακαδημαϊκούς Καθηγητές που λένε Προσοχή και τα κόβει το fb…,μια ελευθερία που δεν αφορά μόνο τον εμβολιασμό αλλά και την ελευθερία της έκφρασης.

Δεν έχω αντιληφθεί στη Γαλλία κανένα κόμμα να θέτει αυτό το θέμα που είναι μια επίθεση στην ελευθερία. Είναι αντισυνταγματικό. Δεν ξέρω από πού θα προέλθει το σκάνδαλο αλλά είναι αναπόφευκτο γιατί είναι απαράδεκτο. [..] Σήμερα για τη διάδοση της πληροφορίας είναι τα κοινωνικά δίκτυα αλλά αυτά δέχονται επιθέσεις από (ρομπότ ;).. .

Υπάρχουν μηχανισμοί επιδοτούμενοι από Υπουργεία παντού σε όλον τον κόσμο για να εμποδίσουν την πληροφορία με το σκεπτικό ότι τα FAKE News είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Τα χειρότερα fake news προέρχονται από τις υγειονομικές αρχές και την κυβέρνηση. Οπότε σήμερα είναι πολύ δύσκολο να διαδοθεί μια πληροφορία αντικειμενική…υπάρχει ένας τοίχος. (σσ άλλος ο τοίχος της ανοσίας κι άλλος αυτός της λογοκρισίας)

loading...