ΕΥΤΥΧΩΣ !!!! ΚΑΙ COVID-19

Κοιτάζοντας τον καλπασμό του ιού φτάνει κανείς στο σημείο να φωνάξει:

1.ΕΥΤΥΧΩΣ που  η κυβέρνηση των κολεγιοπαίδων, δεν άκουσε  το   ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟ  κ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ  και δεν γίναμε ΣΟΥΗΔΙΑ. Είμαστε πρωταθλητές!!! 

Καλπάζουμε για τις 20.000 θανάτους . ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ  ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ιούλιο στις 15.000 χωρίς LOCKDAWN 

2.ΕΥΤΥΧΩΣ  που δεν γίναμε ΙΝΔΙΑ. Έχουν  470.000 θανάτους  ενώ αν είχαν ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ,ΤΖΑΝΑΚΗ κ.λπ. μαϊντανούς ,με ΚΟΥΛΗ ,  με τις 141 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό θα είχαν πάνω από δυόμισι εκατομμύρια (2,5 εκατομμύρια )θανάτους.

3.ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν γίναμε ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ το οποίο έχει περίπου ιδία έκταση με την Ελλάδα. Με 166.000.000 (εκατόν εξήντα έξι εκατομμύρια) έχουν μόνο 28.000 θανάτους ,  ενώ αν είχαν ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ,ΤΖΑΝΑΚΗ κ.λπ. μαϊντανούς ,με ΚΟΥΛΗ ,  με τις 17 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό θα είχαν πάνω από 310.000 .θανάτους

4.ΕΥΤΥΧΩΣ  που δεν γίναμε    Ουτάρ Πραντές (το πιο πυκνοκατηκοιμενο κρατίδιο της Ινδίας) με πληθυσμό 240 εκατομμύρια  και έκταση όση η Ελλάδα   έχει   22.900 θανάτους, ενώ αν είχαν ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ,ΤΖΑΝΑΚΗ κ.λπ. μαϊντανούς ,με ΚΟΥΛΗ ,  με τις 24 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό θα είχαν πάνω από 430.000 .θανάτους

ΕΥΤΥΧΩΣ  που υπάρχουν αναρτημένα στοιχεία  στο διαδίκτυο και όσοι θέλουν τα βρίσκουν!!

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ  ΑΣ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ  ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ

Όλες οι περιπτώσεις πλην ΣΟΥΗΔΙΑΣ  έχουν να κάνουν με τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του πλανήτη , οι οποίες έχουν όμως και τις χειρότερες συνθήκες ΥΓΕΙΙΝΗΣ!!!!!

ΕΚΕΙ όμως χορηγήθηκε ΙΝΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ , την οποία ο ΚΟΥΛΗΣ στην βουλή την χαρακτήρισε φάρμακο Αγελάδων, και τα ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ του , και γιατροί ανάμεσα τους ξέσπασαν σε χειροκρότημα για  το ευφυολόγημα του αυτιστικού αρχηγού τους.

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ οι ΟΠΟΙΟΙ  ΠΟΤΕ δεν ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, και ΔΕΙΞΕ  ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗ.

Τσιμπήσου και ξανατσιμπησου μέχρι να γίνεις πρεζόνι!!!!!!

*****ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ    ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ  του ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!!!

loading...