Ο σταρ του Χόλιγουντ Μάθιου Μακόναχι απορρίπτει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών για Covid-19

 Ακόμα ένας σταρ του Χόλιγουντ αντιτίθεται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Μετά τον γνωστό για τις συντηρητικές του απόψεις Τζιμ Καβίζελ τώρα ακόμα ένας αγαπημένος ηθοποιός της μεγάλης οθόνης εκφράζει τα αντιρρήσεις του για τις προθέσεις της κυβέρνησης να εφαρμόσει υποχρεωτικό εμβολιασμό στα παιδιά.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Μάθιου ΜακΚόναχι λέει ότι είναι αντίθετος με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών για τον COVID-19 και δε θα αναγκάσει τα δικά του παιδιά να κάνουν το εμβόλιο μέχρι να έχει «περισσότερες πληροφορίες» σχετικά με τα συγκεκριμένα σκευάσματα.

Ο 52χρονος ηθοποιός είναι παντρεμένος με το Βραζιλιάνο-αμερικανό μοντέλο και σχεδιάστρια Καμίλα Άλβες και το ζευγάρι έχει 2 γιους τον Λέβι 13 ετών, και τον Λίβινγκστόν 8 ετών, και μια κόρη την Βίδα 11 ετών.

Μιλώντας σε μια διάσκεψη της DealBook των New York Times την Τρίτη, ο ΜακΚόναχι εξήγησε ότι ενώ ο ίδιος έχει λάβει και τα δύο εμβόλια, δε σκοπεύει να εμβολιάσει και τα παιδιά του χωρίς να έχει περισσότερες πληροφορίες.

Οι δηλώσεις του αυτές έγιναν λίγες μέρες μετά από την σύσταση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις 2 Νοεμβρίου, να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα παιδιά μεταξύ 5 και 11 ετών με το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer.

Πάνω από 1,6 εκατομμύρια παιδιά είτε έλαβαν ήδη το εμβόλιο της Pfizer είτε προγραμματίζουν να το κάνουν, δήλωσαν αξιωματούχοι της κυβέρνησης Μπάιντεν σε δελτίο τύπου την Τετάρτη.

Ο ΜακΚόναχι δήλωσε ότι θέλει να εμπιστεύεται την επιστήμη και δεν πιστεύει ότι υπάρχει κάποιο είδος απάτης ή θεωρίας συνωμοσίας. «Πρέπει όλοι να ξεφύγουμε από αυτό το αφήγημα. Δεν υπάρχει θεωρία συνωμοσίας για τα εμβόλια», είπε.

loading...