ΣΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΓΚΕΤΟ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΡΟΦΗ! ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ Ν’ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΩΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ!

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ…

Στο αυστριακό γκέτο οι ανεμβολίαστοι δεν επιτρέπεται να αγοράζουν παρά μόνο τροφή! Τους απαγορεύουν ν’ αγοράζουν ως και

χριστουγεννιάτικα δώρα αναφέρει η εφημερίδα της χώρας Heute:

Τα μη εμβολιασμένα άτομα επιτρέπεται να αγοράζουν τρόφιμα, αλλά όχι δώρα.

Στην περίπτωση μη εμβολιασμένων ατόμων, μόνο τα απαραίτητα μπορεί να εμφανίζονται στη λίστα αγορών κατά τη διάρκεια του lockdown.

Το lockdown που ανακοινώθηκε για τους ανεμβολίαστους από τη Δευτέρα τους πλήττει σκληρά. Μπορούν ακόμα να αγοράσετε είδη παντοπωλείου, αλλά όχι χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η Αυστρία θα εφαρμόσει από σήμερα  Δευτέρα το lockdown για τα μη εμβολιασμένα άτομα, τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από τα μεσάνυχτα. 

Τα μη εμβολιασμένα άτομα επιτρέπεται να φεύγουν από το σπίτι ή το διαμέρισμα μόνο για επείγοντες λόγους όπως επίσκεψη στο γιατρό, δουλειά ή ψώνια για είδη παντοπωλείου. Τα ψώνια παντοπωλείου είναι κορυφαία προτεραιότητα. 

Τα μη εμβολιασμένα άτομα εξακολουθούν να μπορούν να αγοράζουν τρόφιμα και ποτά στα σούπερ μάρκετ, αλλά δεν τους επιτρέπεται να αγοράζουν χριστουγεννιάτικα δώρα, για παράδειγμα. Ομοίως ταμπού: Ό,τι δεν ισχύει για την κάλυψη καθημερινών αναγκών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ


loading...