Οι ντελιβεράδες «ξέσκισαν» τον Πορτοσάλτε μετά την κηδεία του συναδέλφου τους!

Λίγες μόνο ώρες μετά την κηδεία του συναδέλφου τους, που βρήκε φρικτό θάνατο όταν παρασύρθηκε από ΙΧ στην Θεσσαλονίκη, οι ντελιβεράδες κατέφυγαν στο ΕΣΡ καταγγέλλοντας τον Άρη Πορτοσάλτε.

Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό δεν μπορούσε να αφήσει να περάσουν στον βρόντο οι δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα του διανομέα στη Θεσσαλονίκη. Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΕΤ γνωστοποίησε πως προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία, ζητώντας να επιβληθούν τα προβλεπόμενα τόσο στον τηλεοπτικό σταθμό όσο και στον δημοσιογράφο.

Υπενθυμίζεται πως ο Πορτοσάλτε είχε μιλήσει στον ΣΚΑΪ επικριτικά σχετικά με τον τρόπο οδήγησης των διανομέων, λίγες ώρες μετά το δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο διανομέα στη Θεσσαλονίκη.
Στην καταγγελία της προς το ΕΣΡ, η οποία έχει αναρτηθεί στο site της, η Ομοσπονδία αναφέρει ότι η απόφαση της ανεξάρτητης αρχής θα χρησιμέψει και σε ενδεχόμενες «νόμιμες κινήσεις» της:

«Την ώρα που ο κλάδος των διανομέων θρηνεί άλλο ένα θύμα στην άσφαλτο, μείναμε όλοι έκπληκτοι με την ακραία τοποθέτηση του δημοσιογράφου κ. Άρη Πορτοσάλτε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ πως ούτε λίγο ούτε πολύ ευθύνονται συνήθως οι συνάδελφοι διανομείς για τα θανατηφόρα ατυχήματα!!!

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας προσέφυγε σε έγγραφη καταγγελία στο ΕΣΡ και ζητά να επιβληθούν τα προβλεπόμενα σε δημοσιογράφο και τηλεοπτικό σταθμό.

Τέτοιου είδους τοποθετήσεις προσβάλλουν τους χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου μας αλλά και το κοινό αίσθημα, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος κύριος προκαλεί. Τα προβλήματα των εργαζομένων του κλάδου μας κάθε μέρα πολλαπλασιάζονται!

Γιαυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους μας στην Απεργιακή Συγκέντρωση της Τρίτη 09/11/2021 στις 12:00 το μεσημέρι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Εργαζόμενοι σε ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ – ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στέλνουμε το μήνυμα μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ».

loading...