Σε θανάσιμη παγίδα η λευκή φυλή;


Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης  *

Μελετώντας τα στοιχεία εξέλιξης των εμβολιασμών παγκοσμίως προκύπτει η διαπίστωση ότι υπάρχει μια ύποπτη ανισορροπία εμβολιασμών μεταξύ των χωρών. Μία ελεγχόμενη ανισορροπία που, τυχαία;, ευνοεί την ελίτ. Αυτή η ανισορροπία δημιουργεί υποψίες ότι ΚΑΙ αυτό το «παιχνίδι είναι στημένο». Είναι «στημένο» εις βάρος της λευκής φυλής. Οι υποψίες είναι συνέπεια των μέχρι τώρα διεθνών γεγονότων ένεκα της πολιτικής των παγκοσμιοποιητών. Τέτοια γεγονότα είναι η υποστήριξη εισβολής μεταναστών κυρίως σε Ευρώπη και Βόρειο Αμερική, οι προκλητικές παροχές στους μεταναστευομένους από τις χώρες υποδοχής τους με παροχή δωρεάν δομών, υπηρεσιών και χρημάτων, ο πόλεμος του χριστιανισμού και οι ευνοήσεις των άλλων θρησκειών μέσα στις χριστιανικές χώρες, η διάλυση των κοινωνικών ιστών των χωρών, κλπ. Και όλ’ αυτά συμβαίνουν σε χώρες και έθνη στα οποία κυριαρχεί η λευκή φυλή.

Δηλαδή, εφόσον βλέπουμε την εισβολή ατάκτων μεταναστών στην Ευρώπη και ΗΠΑ, τότε βλέπουμε και ότι όλοι οι προσυνεννοημένοι ηγέτες των χωρών, εφαρμόζουν απροκάλυπτα το Δόγμα Coudenhove-Kalergi, σύμφωνα με το οποίο η λευκή φυλή πρέπει να αντικατασταθεί με την νέα «ευρασιατική νεγροειδή φυλή» όπως την ονόμασε ο ίδιος ο σιωνιστής εμπνευστής του σχεδίου αυτού. Με την αντικατάσταση της λευκής φυλής επιδιώκουν και την καταστροφή της ζωής όπως την ξέρουμε μέχρι τώρα.

Παράλληλα έχουμε κι αυτούς τους ελιτίστες που επιδιώκουν τον αποπληθυσμό της υδρογείου μας που τόσα έχει υποφέρει εξ αιτίας τους. Προτιμούν να δολοφονούν με διαφόρους τρόπους τους ανθρώπους, τα γκόιμ, παρά να ελέγχουν τις γεννήσεις, αλλά αυτό τους βολεύει και για «θυσιαστικούς» λόγους. Ο αποπληθυσμός της Γης υποστηρίχθηκε ήδη από το 1991 από τον Ζακ-Υβ Κουστώ, τον διάσημο ωκεανολόγο και εξερευνητή, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό της ΟΥΝΕΣΚΟ, UNESCO Courier, τον Νοέμβριο του 1991 είχε δηλώσει ότι «πρέπει ν’ αφανίζουμε 350.000 ανθρώπους ημερησίως».

Ως μέσον αποπληθυσμού, όπως ισχυρίζονται κάποιοι, είναι και το τωρινό εμβόλιο. Αν συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω, διότι είμαστε ήδη υποψιασμένοι, και με τα στοιχεία της εξελίξεως του εμβολιασμού παγκοσμίως που δημοσιεύει κάθε ημέρα το Bloomberg στην επίσημη ιστοσελίδα του που ο καθένας μπορεί να τα δει, τότε τα προκύπτοντα συμπεράσματα είναι πως κάτι ύποπτο γίνεται. Στο παρόν άρθρο δημοσιεύονται ενδεικτικά δύο τμηματικοί Πίνακες, 1 και 2, από το Bloomberg με τις ίδιες χώρες, αλλά ο πρώτος είναι με ημερομηνία 19 Οκτωβρίου 2021 και δεύτερος με ημερομηνία 10 Νοεμβρίου 2021, για συγκρίσεις και μελέτη.

Μελετώντας τα στοιχεία βλέπουμε κατ’ αρχάς ότι ενώ υπήρχε παλαιότερα (Πίνακας 1 – «Πίναξ» το σωστό) στήλη με τίτλο «Επαρκείς δόσεις για το σύνολο του πληθυσμού» τώρα αυτή η στήλη έχει αντικατασταθεί με την στήλη «Δόσεις για 100 ανθρώπους» (Πίνακας 2). Αυτό το έκαναν διότι έτσι όπως φαίνεται από τους δύο ενδεικτικούς πίνακες, οι «δόσεις για 100 ανθρώπους» έχουν εκτοξευθεί υψηλότερα, πράγμα που σημαίνει ότι, ή κάποιο τμήμα του πληθυσμού έχει εξαιρεθεί ή για να καλύψουν ένα περίεργο στατιστικό στοιχείο που προέκυπτε για τις ευρωπαϊκές χώρες της Μεσογείου. Ενώ δηλαδή, σύμφωνα με το Bloomberg πάντα, η Ελλάς είχε επάρκεια δόσεων στις 19 Οκτωβρίου 2021 για το 57,9% του πληθυσμού της, εμφάνιζε πλήρως εμβολιασμένο το 58,8%! Τώρα, με την νέα στήλη, μετά 20 ημέρες, η Ελλάς φαίνεται να έχει επάρκεια εμβολίων 121,1%. Σε 20 ημέρες δηλαδή έχουμε +63,2% δόσεις για τον πληθυσμό, κάτι που φαίνεται αδύνατο να συνέβη πραγματικά. Η μέτρηση διαφέρει.

Τα ποσοστά που μας δίνουν δεν μας παρουσιάζουν την πραγματική κατάσταση, διότι δεν αναφέρουν τον πληθυσμό των χωρών, στοιχείο που οι πλείστοι το αγνοούν. Άλλη σημασία έχει το ποσοστό εμβολιασμένων στην Ανδόρα με πληθυσμό 77.000, και άλλη το ποσοστό εμβολιασμένων στο Πακιστάν που έχει πληθυσμό 221.000.000 ή στην Ινδία που έχει πληθυσμό 1.400.000.000 (οι πληθυσμοί των χωρών δίνονται βάσει στοιχείων της Παγκοσμίου Τραπέζης). Σημειωτέον ότι, δύο χώρες δεν υπάρχουν στον κατάλογο των χωρών με την πορεία των εμβολιασμών. Το Βατικανό του Πάπα και το Λιχτενστάιν, η πατρίδα εξεχουσών βασιλικών οικογενειών.

Μελετώντας τα στοιχεία βλέπουμε ότι η Ευρώπη, Αυστραλία, Βόρειος Αμερική, χώρες των λευκών, έχουν ποσοστά εμβολιασμού αρκετά μεγαλύτερα του 60% και οι περισσότερο ανεπτυγμένες ποσοστά μεγαλύτερα του 70%. Η Ρωσία είναι στο 34%, χαμηλά ποσοστά έχουν και οι χώρες «δορυφόροι» της Ρωσίας, και ήδη κανείς δεν μιλάει για τα ποσοστά της Βουλγαρίας. Ασιατικές χώρες και χώρες της Λατινικής Αμερικής έχουν πλήρως εμβολιασμένους κυρίως μεταξύ 30-50%. Οι χώρες της Αφρικής έχουν δραματικά χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού ειδικά οι χώρες της υποσαχάριας Αφρικής. Π.χ. η Νιγηρία των 206.000.000 έχει πλήρως εμβολιασμένο μόλις το 1,6% του πληθυσμού της. Αυτό είναι άδικο με βάση την διεθνιστική λογική. Πού είναι οι ΜΚΟ και οι Διεθνείς Οργανώσεις για να βοηθήσουν; Που είναι τα μεγάλα ειδησεογραφικά κανάλια να ενημερώσουν τον πλανήτη για το δράμα της Νιγηρίας που δεν έχει εμβόλια. Πρέπει να βοηθήσουν κάποιοι μεγιστάνες που πασχίζουν για το καλό μας, την χώρα αυτή που τροφοδοτεί το Βόρειο ημισφαίριο με τόσους μετανάστες να βρει εμβόλια! Γιατί δεν δίνουν εμβόλια στις φτωχές χώρες; Μήπως τις συμπεριφέρονται ρατσιστικά;

Άλλο σημαντικό στοιχείο. Υπάρχουν χώρες οι οποίες περικλείονται μεταξύ χωρών με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού, ενώ οι ίδιες έχουν υψηλά ποσοστά, όπως π.χ. η Σαουδική Αραβία (64,1%) και το Μαρόκο (66,8%). Οι χώρες που έχουν τέτοια ποσοστά κατά «σύμπτωση» έχουν και ισχυρότερες οικονομίες οπότε αν, λέμε ΑΝ, κάτι πάει στραβά με το εμβόλιο τότε θα έχουμε πλήρη διάλυση της παγκοσμίου οικονομίας και παντελή έλλειψη αγαθών!

Υπάρχει και το άλλο τραγικό στοιχείο. Το τι μας λένε οι απόλυτοι αριθμοί των πληθυσμών των χωρών. Π.χ. η Ινδία έχει 3+ φορές περισσότερο πληθυσμό από την Ευρωπαϊκή Ένωση των 27. Όταν έχει εμβολιάσει πλήρως το ¼ του πληθυσμού της, αυτό σημαίνει ότι 2,3 «Ευρωπαϊκές Ενώσεις» είναι ανεμβολίαστες μόνο στην Ινδία. Άλλο παράδειγμα. Η Νιγηρία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και η Αίγυπτος (χώρες παροχής μεταναστών στην Ευρώπη) έχουν όλες μαζί πληθυσμό 800.000.000, σχεδόν δυο φορές τον πληθυσμό της Ευρώπης. Με τα ποσοστά των πλήρως εμβολιασμένων στις χώρες αυτές προκύπτει ότι άλλη μιάμιση (1,5), σχεδόν, «Ευρωπαϊκή Ένωση» είναι ανεμβολίαστη. Όπως γίνεται κατανοητό, ουαί και αλλοίμονο στην λευκή φυλή εάν τα εμβόλια δεν λειτουργήσουν όπως μας λένε.

Μελετώντας τους Πίνακες βλέπουμε ότι εκτός της Ευρώπης που παρουσιάζει άνοδο στις ημερήσιες χορηγηθείσες δόσεις όλες σχεδόν οι υπόλοιπες χώρες του κόσμου παρουσιάζουν σημαντική μείωση. Όταν π.χ. η Αίγυπτος των 102.000.000 με πλήρως εμβολιασμένο το 11,9% και από το 1.100.000 ημερήσιες δόσεις πήγε στις 400.000 τότε η Αίγυπτος θ’ αργήσει απελπιστικά να στήσει τοίχο ανοσίας, αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Ακούσατε τίποτα στις ειδήσεις γι αυτό;

Για προσέξτε κι αυτό. Απ’ όλες τις χώρες με τους τεράστιους πληθυσμούς, και που παρουσιάζουν υστέρηση στον εμβολιασμό, ΟΥΔΕΜΙΑ είναι χριστιανική. Είναι κατά κανόνα μουσουλμανικές. Οπότε, για ακόμη μία φορά, ουαί και αλλοίμονο στους χριστιανούς εάν τα εμβόλια δεν λειτουργήσουν όπως μας λένε.

Επίσης, μόνο στην Ευρώπη, ΗΠΑ και σε κάποιες άλλες, λιγοστές, χώρες άρχισε η χορήγηση της τρίτης δόσης προς το παρόν. Εν τούτοις μια ασιατική χώρα έχει τα πρωτεία στην χορήγηση της ενισχυτικής, και όχι αναμνηστικής τρίτης δόσης, το Ισραήλ.

Επίσης, ενώ στην υποσαχάρια Αφρική δεν έχουν εμβόλια και ουδείς ασχολείται μ’ αυτό το πρόβλημα που έχουν οι εκεί συνάνθρωποί μας, οι παγκοσμιοποιητές φρόντισαν ώστε οι ίδιοι αυτοί φτωχοί άνθρωποι να μην έχουν επίσης τρόφιμα ή νερό στα σπίτια τους ή άλλα βασικά χρειώδη, εν τούτοις όμως να έχουν κινητά τηλέφωνα και ιντερνέτ, μέσω φωτοβολταϊκών πλακών, σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι ίδιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν λοιπόν τα εμβόλια είναι καλά, τότε η ελίτ συμπεριφέρεται ρατσιστικά στις φτωχές χώρες μη χορηγώντας εμβόλια, ενώ οι φαρμακοβιομηχανίες συγκεντρώνουν δισεκατομμύρια δολάρια που τους είναι άχρηστα αλλά είναι σημαντικό να τα έχουν αυτοί παρά να τα έχουν οι λαοί. Αν πάλι τα εμβόλια δεν είναι καλά, η ελίτ συμπεριφέρεται πάλι ρατσιστικά εναντίον των χωρών – πατρίδων της λευκής φυλής. Αυτές τις συνέπειες έχει το άδικο. Όπως και να ‘χει, κάτι ύποπτο κάνουν και γι αυτό υπάρχει αυτή η ανισορροπία στην κατανομή εμβολίων παγκοσμίως.

Είναι απάνθρωπο οι αυτοχαρακτηριζόμενοι ως «φιλάνθρωποι» να στερούν από κάποιους το εμβόλιο, και σε άλλους να το δίνουν με το παραπάνω και παράλληλα ν’ απαγορεύουν σ’ αυτούς που έχουν περίσσευμα να το δώσουν σ’ αυτούς που έχουν έλλειψη. Ύποπτο! Τέλος, θα πει κάποιος, γιατί λευκοί να είναι εναντίον λευκών; Διότι πρέπει στον νέο «κόσμο τους» μόνο οι «Θεοί», αυτοί δηλαδή, να είναι λευκότεροι. Αυτό λέει η Ιστορία τους.

Το κοντινό μέλλον θα μας δείξει εάν υπάρχει μέλλον. Το καλό για μας είναι ότι η Ελλάς είναι αθάνατη.

Χρήστος Μαντζιάρης

loading...