«Παρακράτος» κυβέρνησης-Μ.Φουρθιώτη καταγγέλλει ο Π.Πολάκης: «Κ.Μητσοτάκη θα πέσεις και θα γλεντάει όλη η χώρα»


 «Είτε πρόκειται για ηλίθιους, είτε έχουμε χούντα Μητσοτάκη (που κρατάει κάποιους ο Φουρθιωτης και χορεύουν)»

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ανακοίνωσε ότι τον καλούν σε ανωμοτί κατάθεση μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης για «εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση μέσω Διαδικτύου κατ' εξακολούθηση».


Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καλείται στο κτήριο της Ασφαλείας Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο τμήμα «Προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος» και μιλά για «απόλυτο εξευτελισμό δικαιοσύνης και αστυνομίας στο κράτος της Μητσοτάκης Α.Ε.».

Μάλιστα ο Π.Πολάκης με σειρά ερωτημάτων αναρωτιέται ποιος είναι αυτός ο Εισαγγελέας που τον καλεί και ποιοι είναι αυτοί οι αστυνομικοί υπάλληλοί τους και οι προϊστάμενοί τους που καλούν βουλευτή στο τμήμα χωρίς να υπάρχει άρση ασυλίας.


Οι εξηγήσεις που δίνει ο Παύλος Πολάκης είναι δύο: «Είτε πρόκειται για ηλίθιους, είτε έχουμε χούντα Μητσοτάκη (που κρατάει κάποιους ο Φουρθιωτης και χορεύουν)».


Μάλιστα, ζητά και την παραδειγματική τιμωρία «τόσο του Εισαγγελέα που διέταξε αυτήν την προανάκριση, χρεώνοντάς τη μάλιστα στο τμήμα Προστασίας του πολιτεύματος, όσο και των αστυνομικών υπαλλήλων που υπέγραψαν την κλήση σε ανωμοτί κατάθεση».


Η ανάρτηση του


Δεν υπάρχουν σχόλια :