ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΪΟΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ “ΜΟΡΙΑ ΖΩΗΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ

Η ΑΠΟΑΝΘΡΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ…

ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Mike Adams 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

 (Natural News) Η αποανθρακοποίηση της γαιοπλασίας (terraforming) του πλανήτη Γη βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη. Ένα νέο σχέδιο έχει

ήδη ξεκινήσει, το οποίο θα εγκαταστήσει μεγαμηχανές σε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ για να απορροφήσει “μόρια ζωής” από την ατμόσφαιρα, σε μια προσπάθεια να σταματήσει η φωτοσύνθεση και να εξαπολύσει παγκόσμιες αποτυχίες στις καλλιέργειες τροφίμων που θα καταστρέψουν τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Αγροτικές εκτάσεις έχουν ήδη κατασχεθεί στην Αϊόβα μέσω απαλλοτριώσεων για την κατασκευή της μηχανικής υποδομής που θα καταστήσει την ατμόσφαιρα της Γης αφιλόξενη για τη ζωή των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων, αν επιτραπεί να συνεχίσει να λειτουργεί.

Είναι σχεδόν σαν μια σκηνή βγαλμένη από την ταινία Oblivion, όπου γιγάντια μηχανήματα συλλογής ωκεανών απομυζούν το νερό από τον πλανήτη, εγκαταλείποντας τους εναπομείναντες ανθρώπινους επιζώντες σε έναν άγονο, νεκρό κόσμο που λεηλατήθηκε από εξωγήινους.

 Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο αέρας του πλανήτη απογυμνώνεται από τον άνθρακα, το “θεϊκό στοιχείο” που αποτελεί τη βάση της ζωής στη Γη.

Το σχέδιο terraforming που εξαπολύεται εναντίον του πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή ονομάζεται “Heartland Greenway” και καμουφλάρει την πραγματική του πρόθεση κάτω από την κάλυψη “πράσινων” πρωτοβουλιών. 

Ο ιστότοπος για το έργο αυτό είναι HeartlandGreenway.com, και εκεί θα βρείτε πληροφορίες ότι πρόκειται για την αναρρόφηση μορίων διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα και την ταφή τους στο υπέδαφος, όπου τα φυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μόρια για τη φωτοσύνθεση.

Ένας πραγματικός αγωγός διοξειδίου του άνθρακα κατασκευάζεται σε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ για τη μεταφορά υγροποιημένου διοξειδίου του άνθρακα και την ταφή του στο υπέδαφος. Ο αγωγός διασχίζει την Αϊόβα και έχει διακλαδώσεις στη Νότια Ντακότα, τη Μινεσότα, τη Νεμπράσκα και το Ιλινόις.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...