Α-Φ-Ω-Ν-Ο-Ι ΟΛΟΙ!!! Νέο ΒΙΝΤΕΟ βάζει «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» για τα εμβόλια! Έκρυβαν την αλήθεια!!!Πραγματικά κάποιοι κοροϊδεύουν! Νέο βίντεο έρχεται να βάλει «μπουρλότο» σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους!


Ο κ. ο ιατρός Στυλιανός Λουκίδης, πρόεδρος της Πνευμονολογικής εταιρείας, ο οπίοις μάλιστα παρευρέθηκε στο περιστατικό με τον κ. Βασιλακόπουλο, στην ταβέρνα του Καστρακίου, με τις κατηγορίες κατά του πνευμονολόγου να έρχονται σε σύγκλορυση με τους δικούς του ισχυρισμούς , έκανε λόγο για «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ» το ότι απεκρύβη (;) από την κοινωνία πως και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, κάτι που παραδέχθηκε χθες και η Αθηνά Λινού!


Ωστόσο, παρά το γεγονός πως παραδέχθηκε και εκείνος την αλήθεια, όταν ερωτήθηκε για το αν πρέπει να μην υπάρχουν πια μεικτοί χώροι, ούτε εξωτερικοί, απάντησε πως «ειδικά στις περιοχές με χαμηλό εμβολιαστικό στάτους νομίζω ότι θα βοηθούσε αρκετά και αυτό.  


Άρα ναι μεν και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, αλλά τα μέτρα να αυξηθούν εις βάρος των ανεμβολίαστων για να εκβιαστούν και να κάνουν το εμβόλιο.


Η αλήθεια μάλιστα αποκρύφθηκε από την κοινή γνώμη για επικοινωνιακούς λόγους, εκτίμησε ο κ. Λουκίδης. Ποιοί ήταν αυτοί που δεν ξεκαθάρισαν εξ αρχής πως και οι εμβολιασμένοι νοσούν;;;


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :