Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ





 Της Λέττας Καλαμαρά   *  

“Η Ελευθερία των Ελλήνων είναι στις οθόνες τους ως πελάτες των Τούρκων CEO της Biontech” αναφώνησε ο κάλπικος Πρωθυπουργός που εξαπάτησε τους Έλληνες ψηφοφόρους το 2019 και καταχράται την εξουσία εις βάρος της Ελλάδας.

Ως ο μεγαλύτερος διώκτης εκατομμυρίων Ελλήνων που δεν είναι πελάτες των Τούρκων εμφανίστηκε αδίστακτος και αμετανόητος στις οθόνες παραπλάνησης διακινητών ψεύτικων ονείρων ελευθερίας. Αρνείται την επιβολή του άτυπου lockdown που επέβαλε για τρίτη χρονιά σε πολίτες και καταστήματα χωρίς πλέον αποζημιώσεις για να προωθήσει την ατζέντα αλλοτρίων.

Ο Κ.Μητσοτάκης στηρίζεται σε ένα βαθύ και διεφθαρμένο Κράτος που έκτισε στην Ελλάδα το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα επί δεκαετίες και ως μία πολιτική μαριονέτα παίζει ένα ανθελληνικό έργο ραγιαδισμού μέχρι την αντικατάστασή του.

Το μεγάλο όπλο του είναι ο έτερος επίορκος πρώην Πρωθυπουργός Τσίπρας που ζημίωσε την Ελλάδα και ξεπούλησε την ιστορία της παίζοντας τώρα το ρόλο του υποβολέα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η Ελευθερία των Ελλήνων δεν είναι σε καμία οθόνη, κύριε Μητσοτάκη και όλοι οι 300 αντιπρόσωποι των πάντων πλην του ελληνικού λαού, δυστυχώς. 

Η Ελευθερία των Ελλήνων δεν μετριέται σε rapid μπίζνες και δεν πωλείται στους Ούννους αποικιοκράτες που εξουσιάζουν την αποικία μας.

Η Ελευθερία των Ελλήνων βρίσκεται στις Θερμοπύλες χιλιάδες χρόνια τώρα και είναι ανάξιοι να την αισθανθούν οι δοσίλογοι συνεργάτες των Τούρκων. 

Αιώνια θα υπάρχουν 300 Έλληνες και ένας Εφιάλτης να πιστοποιούν την Ελλάδα στην Ανθρωπότητα και να καταγράφουν τους συνεργάτες της Ανατολής στα κιτάπια της ανθρώπινης ιστορίας.

Μπράβο, κύριε Μητσοτάκη, με την αποτυχημένη πολιτική σας και τα βάναυσα μέτρα σας εναντίον Ελλήνων είστε ο καλύτερος προωθητής των κερδών της Biontech και αξίζετε το χρυσό αγαλματίδιο της.

loading...