«Δεν έχει σχέση με τον ιό, είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ»: Γιατρός ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ και ΞΕΣΠΑΕΙ

 Συγκλονιστικά όσα ισχυρίζονται γιατροί! Δεν ισχύουν, λένε ελεγκτές ειδήσεων…

Στο παρακάτω βίντεο, μιλά ο γυναικολόγος, Guido Hofmann. Σύμφωνα με συστημικά μέσα έχει «διαδώσει αρκετές φορές από την αρχή της πανδημίας συνωμοσιολογικούς και ψευδοεπιστημονικούς ισχυρισμούς», όπως τους ονομάζουν, «σχετικά με την νόσο COVID-19, καθώς και τα σχετικά μέσα προστασίας και εμβόλια».

«Ενδεικτικά», λένε οι συστημικοί ελεγκτές ειδήσεων, «έχει αμφισβητήσει την χρησιμότητα της PCR για τη διάγνωση της COVID-19, ενώ έχει δηλώσει ότι τα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία δεν έχουν καμιά σχέση με τον ιό αλλά αφορούν μια συνωμοσία παγκόσμιας δικτατορίας».

Αναφέρει λοιπόν στο παρακάτω βίντεο σε σχέση με όσα συμβαίνουν στην Γερμανία, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση ακόμα και σε κομμωτήρια χωρίς εμβολιαστικό πάσο:

«Για αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Γερμανία. Μπορώ ειλικρινά να το συνοψίσω ως γιατρός και ως εμβολιαστής…

Ως κάποιος που έχει θεραπεύσει άτομα με λοίμωξη στο αυτί, την μύτη, και το λαιμό όλη του τη ζωή.

Μπορώ μόνο να επαναλάβω, αυτό που συμβαίνει εδώ, και δεν έχει καμία σχέση απολύτως καμία με έναν ιό.

Είναι παγκόσμια η εισαγωγή του, πρόκειται για παγκόσμια δικτατορία-δυστυχώς.

Τον τελευταίο μήνα, έχω ξοδέψει 1500 ώρες εξετάζοντας την κατάσταση γιατί ήξερα ότι δεν είχε καμία σχέση με οτιδήποτε ιατρικό.

Όποιος ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει, ότι έχουμε δικτατορία, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πεις. Φυσικά μεταμφιέζεται, φυσικά συμβαίνει σταδιακά, αλλά ο κόσμος πρέπει να διαμαρτυρηθεί για την αποκατάσταση των βασικών του δικαιωμάτων».

Δείτε:

loading...