ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ…

CYRILLE COHEN: «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ 3η ΔΟΣΗ ΤΗΣ Pfizer ΑΛΛΑ ΚΑΙ 2η ΤΗΣ J&J ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΟΜΙΚΡΟΝ!»   ΒΙΝΤΕΟ
ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η PFIZER ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ο!

Η Μποτσουάνα ξαναχτύπησε.. μετά τους 4 διπλωμάτες που ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και μολύνθηκαν με την Όμικρον ο καθηγητής Cyrille

Cohen επιβεβαιώνει στην τηλεόραση ότι άτομα εμβολιασμένα τόσο με 3πλή αλλά όσο και με διπλή δόση εμβολίου κατά covid19 ανιχνευθήκαν στο Ισραήλ θετικά στην νέα παραλλαγή αυτή της όμικρον. 

Δηλώνει στην τηλεόραση: To επιβεβαιώνω το πρώτο κρούσμα είναι ένα πρόσωπο προερχόμενο από το εξωτερικό από το Μαλάουι δεν είναι πολίτης Ισραηλινός εμφανώς εμβολιασμένος με 3 δόσεις της Pfizer και η δεύτερη περίπτωση ένα πρόσωπο εμβολιασμένο με 2 δόσεις J&J και έχουμε και 2 κρούσματα εμφανώς που δεν ήταν καθόλου εμβολιασμένα”.

 Eν ολίγοις εμβολιασμένοι πολλαπλώς ταυτοποιήθηκαν θετικοί στην Όμικρον στο Ισραήλ στο προπύργιο του πανεμβολιασμού.

Σε πανικό η Pfizer πάει και για εμβόλιο κατά της Ο ενώ καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός για την 3η δόση κατά της Δέλτα! Αλγόριθμος για δύσκολους λύτες. Xάσαμε το λογαριασμό των δόσεων και η Pfizer έχασε επίσης το λογαριασμό…των αστρονομικών της κερδών. 

Με μονοκλωνικά εμβόλια δεν αντιμετωπίζεται ιός τόσο μεταλλάξιμος όπως αυτός έχει προειδοποιήσει εξ αρχής ο καθηγητής Επιδημιολόγος του ULB Βρυξελλών, Πρόεδρος Σχολής Δημόσιας Υγείας: Ο εμβολιασμός κατά covid19 είναι μονοκλωνικός,δεν προστατεύει από παραλλαγές και μεταλλάξεις!!

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ      

loading...