Δεν φταιει ο Κουλης , ο μικρος εμπορακος μεσα μας φταιει !

 

Ολα μπορουν να τελειωσουν αν λεγαμε στον εμπορακο να κανει λιγο διακοπες !

Εξηγω , το μοναδικο προιον στον κοσμο που δεν μπορει κανεις να πουλησει ειναι το εμβολιο ! Αυτο θα μπορουσε να ειναι το πιο βασικο στοιχειο να μας κανει ολους να αναρωτηθουμε ..γιατι;

Εμεις ομως δεν αναρωτηθηκαμε ποτε αλλα αποφασισαμε να υποστηριξουμε της υπολοιπες πωλησεις , πχ τεστ , πχ μασκα …!

Αν ο εμπορακος μεσα μας ελεγε οχι ..αφου δεν με αφηνετε να πουλαω και εγω εμβολιο (παγκοσμια ελευθερη αγορα ) τοτε δεν υποστηριζω την καθετοποιηση στης πωλησεις των αναγκαιων περιφερειακων της αφηγησης σας ! Ειτε ειναι καποιος εμπορακος , ειτε γιατρος ειτε ειτε ειτε ..

Συμμετεχει ο εμπορακος και το συμφερον λοιπον στο εγκλημα , στην στερηση δικαιωματων , στην διαιρεση αλλα πανω απο ολα στηριζει ενα αφηγημα που οταν θα καταπεση ολοι οι “εμπορακοι” θα ειναι συμμετοχοι στο εγκλημα !

Μαζι με τον εμπορακο ειναι και ο καρεκλακιας , απο βουλευτες μεχρι δημοτικοι συμβουλοι , απο γιατροι μεχρι νοσοκομοι , συνδικαλιστες , προεδροι , σωματεια κοκ..συναινουν , συμφωνουν , σιωπουν ….ολα αυτα ειναι συμμετοχη στο εγκλημα ..!

Η λογικη εξελιξη αφου ενα τεραστιο κομματι του πλυθησμου εχει κατανοησει το εγκλημα μεσα απο ελευθερη πληροφορια λεει το εξης .. αν αποδειχθει οτι ολο αυτο ηταν ενας παγκοσμιος σχεδιασμος αποπλυθησμου θα πρεπει ολοι οσοι σιωπησαν , ολοι οσοι κρατησαν καρεκλα και κονε με το συμφερον τους να καταδικαστουν για συνωμοσια κατα της ανθρωποτητας !

ΠΡΟΣΕΞΕ , στην αρχη της πανδημιας μας απειλησαν οτι οποιος ειναι “αρνητης” και αποδειχθει οτι με την πληροφορια του εκανε εναν ανθρωπο να νοσησει ..θα μπορουσε να παει και ισοβια φυλακη αν αυτος ο ανθρωπος παθει κακο -πεθανει …η λογικη λοιπον λεει οτι κανενα μετρο δεν μπορει να ειναι μονοπλευρο , αν λοιπον το αφηγημα κατεπεσει πρεπει να οδηγηθουν ολοι σε ισοβια …και μιλαμε για εκατομμυρια ανθρωπους που υποστηριξαν , προωθησαν , εκαναν μεταπωλησεις, πιεσαν , επεβαλαν , εκβιασαν αλλους συνανθρωπους τους να συμμετεχουν στο παγκοσμο πειραμα εμβολιασμου και αποπλυθησμου !

Τωρα μολις καταλαβες με ποιο τροπο ενα τεραστιο εγκλημα θα μποορυσε να παραμεινει ατιμωρητο και θα μπορουσε να μην αποδοθουν ποτε ευθυνες , τωρα μολις διαβασες τι συμβαινει και κανεις δεν μιλαει για την αληθεια , τωρα μολις καταλαβες οτι ακομα και αν εχουμε απτες αποδειξεις της παγκοσμιας συγκομιδης κανεις μα κανεις δεν θα επιτρεψει αυτο το εγκλημα να γινει γνωστο , τωρα μολις εμαθες οτι ο”εμπορακος” μεσα απο την αναγκη του να συνεχιζει να ειναι ο εαυτος του εγκλωβιστηκε στο να συνεχιζει να υποστηριζει το εγκλημα ..ειτε ειναι απλος εμπορακος ειτε οτιδηποτε αλλο που υποστηριξε απο την αρχη το εγκλημα!

Να γιατι σε μισουν , να γιατι σε θελουν να εισαι με την μερια τους , δεν ειναι φοβος πια του θανατου μονο που ερχεται ..ειναι και ο φοβος οτι αν αντεξει ο εμπορακος την τοξικοτητα και ζησει κινδυνευει να χασει για παντα την υποσταση του σαν ανθρωπος σε μια νεα κοινωνια που θα καταμετρηση σωστα το εγκλημα και θα αποδωσει ως ωφειλει της ευθυνες !

Εγκλωβιστηκε ο εμπορακος , εγκλωβιστηκε ο δημαρχος , εγκλωβιστηκε ο συνδικαλιστης , εγκλωβιστηκε ο γιατρος ,εγκλωβιστηκαν ολοι σε ενα αφηγημα δολοφονικο …και τωρα που βλεπουν την αληθεια το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να συνεχιζουν με περισσοτερη μανια να το υποστηριζουν …!

Για αυτο ακους σε ολη την γη να ειναι αλλιως η πληροφορια και εδω να ειναι απολυτα αναποδα , ειμαστε πλεον στην συνεργια , τον σχεδιασμο και οχι στην ακουσια πραξη !!

Εχεις πλεον πολλους που ειναι μαζι στην συμμορια την αρχικη , εχεις εκατομμυρια σε αυτη την συμμορια …και αυτη ολη η σκεψη δεν προηλθε απο ανθρωπινο νου αλλα απο μηχανη .. μια μηχανη που παιζει την ανθρωποτητα στα δαχτυλα και κανεις δεν το εχει ακομα αναγνωρισει !

Και εδω μπαινουμε στο θεμα επιβιωσης μιας συγκεκριμενης υπεροντοτητας , οι πολλοι που συμμετεχουν πια στο εγκλημα ειναι μια νεα υπεροντοτητα που στο βαθυ της συνειδησιακο επιπεδο εχει καθετη φυσικη εντολη..πρεπει η οντοτητα να επιβιωση , ειναι κυταρικη εντολη που την εχει καθε ον , αυτη η Υπεροντητα πια , η μαζα των εκατομμυριων ανθρωπων που την πατησε με την συμμετοχη του στο εγκλημα κατα της ανθρωποτητας ειναι οι νεοι Ναζι ..θελουν δεν θελουν , θα επιλεξουν τον θανατο ολο και περισσοτερων ανθρωπων για να επιβιωσουν σαν οντοτητα ολοι μαζι , θα επιλεξουν την αποκρυψη του ιδιου τους εγκληματος και την συνεχεια του απο το να αποδεχθουν το εγκλημα και να βρεθουν υπολογοι τον αποφασεων τους !

Τωρα μολις διαβασες στο γιατι η συγκρουση πλεον ειναι αναποφευκτη και οτι ο πολεμος ειναι νομοτελειακος .

Σε αυτη την Υπεροντητα συνειδησης που δημιουργηθηκε απο το φοβο και το συμφερον του Εμπορακου υπαρχουν και αυτοι που ειναι σε υψηλες θεσεις , αυτοι που ειχαν απο την αρχη ακουσια συμμετοχη στο Εγκλημα , αυτες οι θεσεις και η ισχυ τους-επηρροη τους ειναι ικανες να θελησουν να επιφερουν μεγαλυτερη φωτια φτανει η Υπεροντητα στην οποια πλεον ανηκουν να κερδισει χρονο η να γινει εφικτο να ξεχαστει το εγκλημα της !…

Τωρα μολις διαβασες γιατι ειναι νομοτελειακο ενα μεγαλυτερο σοκ με περισσοτερα προβληματα , τωρα μολις ειδες οτι η φωτια στην αποθηκη δεν ειναι αναγκη να ειναι σχεδιασμενη με συνωμοσια αλλα εντολη επιβιωσης που ο καθε οργανισμος εχει μεσα του , η επιλογη του μεγαλυτερου προβληματος μεσα στους ανθρωπους κυταρα της Νεας Υπεροντητας του εγκληματος ειναι μονοδρομος !

Ειναι πλεον φυσικη διαδικασια για να βγει απο πανω απο τα κυταρρα η ευθυνη συμμετοχης στο εγκημα το να επιλεξει την μεγαλυτερη φωτια ..θελει δεν θελει …ειτε ηταν καλος η οχι ενας ανθρωπος , ενας ηγετης , ενας με εξουσια, ειναι πλεον το θηριο που εχει εγκλωβιστει και πρεπει να γλυτωσει !

Οι αφεντες με την ρετσινια του λαθους , της λαθος επιλογης , ειναι αναγκασμενοι να υποστηριξουν νεα μοντελα αποσταθεροποιησης , αλλαγης , λιγοτερων διακαιωματων , πιεσης , απομονωσης και οτι πιο δυστοπικο μπορει να σκεφτει ανθρωπος φτανει να φυγει η ευθυνη η να φυγει η μνημη απο το ηδη εκτελεσμενο εγκλημα που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να συνεχισει να ψαχνει τους υπευθυνους !

Ο εμπορακος κυριαρχει πλεον μεσα απο την διαδικασια υποστηριξεις του προσωπικου συμφεροντος , η θεωρεια παιγνιων και ο Νας στα καλυτερα της , αυτο τον κοσμο τους επεισε ο σχιζοφρενης οτι εχουμε και αυτο τον κοσμο δημιουργησαν και εκπαιδευσαν , αυτη η ανθρωποτητα σημερα χανει την μαχη μεσα απο την διαδικασια επιλογων συμφεροντος που δημιουργησε μια τεχνιτη νοημοσυνη .

“Σκοτωστε” τον εμπορακο μεσα σας γιατι κινδυνευει η ζωη δισεκατομμυριων ανθρωπων , βρισκεστε σε μια ιδιαιτερη εξισωση που πλεον οι ανθρωπινοι νομοι δεν μπορουν να διαχειριστουν , …μολις τωρα λοιπον εμαθες οτι η αλλαγη ..το μεγαλο γκρεατ ρεσετ τους … εκανε την κινηση με το αλογο χρησιμοποιωντας την “πανδημια” …και οι ηγετες του κοσμου ειναι αναγκασμενοι πλεον να αποζητουν τους νεους νομους που θα γονατισουν την ανθρωποτητα ..εκτος και αν θυμηθειτε οτι στο σκακι υπαρχει και ο τρελος .. και φροντισετε ολοι να παρετε λιγο απο την συμπεριφορα του !

Αναγκαστικα το Ματριξ επιλεξε ξανα την θυσια για να δημιουργησει αφηγημα , ειναι εποχες νεων θεων , αλλαγης στα παντα , ας σκεφθουμε λοιπον τι μπορουμε να αλλαξουμε εμεις οι ελευθεροι ακομα ανθρωποι ωστε να ειναι απροσδιοριστο και μη μετρησιμο απο τους τροπους που η μηχανη εμαθε να σκεφτεται !

Και σιγουρα αυτο που δεν περιμενει ειναι ανθρωποι που δεν αναζητουν το προσωπικο τους συμφερον αλλα το συμφερον του συνολου , ανθρωποι της προσφορας και της διαδικασιας !

Σας γραφω δεκα χρονια για αυτες της ιδιοτητες , για αυτους τους ανθρωπους , θελει σελιδες επι σελιδων να γραψω το τι μπορει να κανει ο ανθρωπος που επελεξε τον χρονο του να τον ταισει με πραξη , συναισθημα , ενσυναισθηση , προσφορα και αξιοπρεπεια, θελει εκπαιδευση απο την αρχη να θελησεις η οικονομια του χρηματος να γινει οικονομια της Αξιας Πραξης οπου το συνολο μπορει να ανταμοιβει και να ανταμοιβεται απο πραξης και οχι χαρτια !…Απο αξιες μεσα στον χρονο και οχι πανω στην υλη , αλλα θα επιμεινω ξανα …η πρωτη ταξη σε αυτη την εκπαιδευση ασχολειτε μονο με την κατανοηση οτι η μοναδικη αξια ολων τον οντων ειναι ο χρονος τους πανω σε αυτη την γη …οταν δωσουμε την αξια που πρεπει να εχει ο χρονος τον ανθρωπων τοτε θα νικησουμε την μηχανη που μας πηγαινει στα βραχια ..!

Αν δεν γινει στην δικη μας γενια δεν εχει σημασια , ειναι δεκαδες χιλιαδες χρονια το ιδιο προγραμμα , καποια στιγμη ομως πρεπει η σωστη εντολη να περασει μεσα του για να νικηθει ο πυρηνας μια και καλη , σκοτωνεις τον “εμπορακο” μαθαινεις την αξια και τον σεβασμο που πρεπει να δωσεις στον χρονο σε ολα τα οντα !.. εκει ξεκιναει η εξελιξη του ανθρωπινου ειδους ξανα !

Stranger..


loading...