Αυτό άραγε έρχεται; Όλοι εναντίον όλων;

Ένα από τα πλέον κατατοπιστικά άρθρα για όλα όσα γίνονται και για την παγκόσμια συνωμοσία… Ανοίξτε τα μάτια σας μερικοί και αφήστε τους εγωισμούς, διότι έχετε καβαλήσει ένα τραίνο το οποίο τρέχει κατευθείαν προς τον γκρεμό…!!!

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Αυτό άραγε έρχεται; Όλοι εναντίον όλων;

Ο προσχεδιασμένος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος συνεχίζεται εντεινόμενος με την έννοια της βιολογικής μορφής και παρουσιαστικού σε αυτή τη φάση, περίοδο και συγκυρία. Ο γ’ γενικός βιολογικός πόλεμος έκανε την εμφάνισή του στο Γουχάν της Κίνας το Νοέμβριο του 2019. Τα πρώτα βιολογικά «πυρά» έπεσαν τον Δεκέμβριο του 2020 με τα πρώτα εμβόλια που έγιναν κατά του κορωνοϊού. Έκτοτε, με εργαλείο τις αόρατες βιολογικές «σφαίρες» της Πενταρχίας του σκότους, η ανθρωπότητα βιώνει αυξητικά μια άνευ προηγουμένου γενοκτονία με την χρήση ενέσιμου μεταχρονολογημένου γενετικού διακόπτη ζωής: που είναι τα πειραματικά και χωρίς οριστική άδεια εμβόλια του Μπιλ Γκέιτς.

Όπως έχει προγραμματιστεί από τους τυφλοπόντικες της «πεφωτισμένης δεσποτείας», ο εν εξελίξει γενικός βιολογικός πόλεμος με τα αθέατα και επιστημονικώς καμουφλαρισμένα θανατηφόρα νανοσωματοδιακά «βόλια» της Νέας Τάξης πλησιάζει προς το τελικά του στάδια. Σύμφωνα με τους ίδιους τους Εβραίους σιωνιστές, μετά τα βιολογικά όπλα-εμβόλια της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», σειρά έχουν ή θα πάρουν ο τεχνητός γεωφυσικός και ο θερμο-πυρηνικός πόλεμος. Κατά τους ίδιους τους «πεφωτισμένους» εωσφοριστές της Νέας Εποχής, όλα αυτά τα φρικτά και γενοκτονικά γεγονότα θα λάβουν χώρα στα σίγουρα και ανέκκλητα για να μειωθεί πάση θυσία και ραγδαία ο πληθυσμός της γης (*).

Ο διάσημος Γάλλος ιολόγος Λουκ Μοντανιέ, που έχει τιμηθεί με το Νόμπελ Ιατρικής για την ανακάλυψη του ιού του AIDS το 2008, έχει δηλώσει ότι ο κορωνοϊός είναι ένας επεξεργασμένος ιός που κατασκευάστηκε σε εργαστήριο. Επίσης, ο ίδιος νομπελίστας καθηγητής έχει τονίσει ότι πρόθεση των κατασκευαστών δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά η εξόντωση της ανθρωπότητας. Ανάμεσα στ΄ άλλα, ο Luc Montagnier έχει εξηγήσει ότι τα mRNA εμβόλια καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα, προκαλούν μεταλλάξεις και προειδοποίησε λέγοντας ότι ένας τρομακτικός αριθμός ανθρώπων θα είναι νεκροί μέσα σε δύο περίπου χρόνια εξ αιτίας των εμβολίων.

Μάλιστα δε, σχολιάζοντας το γεγονός ότι κατηγορείται ως συνωμοσιολόγος, ο Μοντανιέ απάντησε ότι οι πραγματικοί συνωμότες είναι αυτοί αποκρύπτουν την αλήθεια, την οποία δεν την λένε στον κόσμο. Αυτή η σφοδρή σύγκρουση σε όλες τις πτυχές, μορφές και προεκτάσεις της, έχει υπεισέλθει υποστρωματικά και ιδιαζόντως δραματικά μέσα στον κοινωνικό ιστό είτε κρατών είτε επαγγελματικών ομάδων είτε οικογενειών είτε γειτόνων, κλπ, με την μορφή πάλης, διχασμού, μίσους και πρωτόφαντων αντεγκλήσεων. Εδώ αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην έως σήμερα σφοδρή σύγκρουση που υπάρχει μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Όπως λένε ακέραιοι ειδήμονες, έντιμοι επιστήμονες και φιλάνθρωποι λειτουργοί ανά την υφήλιο, η γενετικά κρυμμένη, η αόρατη μέσα σε φιαλίδια και η υγροποιημένη θανατηφόρα αλήθεια για την εν εξελίξει γενοκτονία θα έρθει στην κοινωνική θέα, γνώση και αντίληψη μέσα στους επόμενους μήνες: Όταν το φαινόμενο της οξείας «ξαφνικίτιδας» θα χτυπήσει κόκκινο, σε αναμνηστική συγχορδία με άλλες παρενέργειες και άγνωστα έως σήμερα αυτοάνοσα, ένεκα των άγνωστων δισεκατομμυρίων ενέσιμων νανοσωματιδίων με τις οκτώ νέες τεχνολογίες κατασκευής των. Με τίποτε δεν πρέπει να είναι ατομικά ή κοινωνικά προσπεράσιμο και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο νομπελίστας Μοντανιέ ομιλεί για εκατόμβες νεκρών εξ αιτίας των εμβολίων στα επόμενα δύο χρόνια.

Εντούτοις, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να βλέπουμε ανθρώπους να πέφτουν κάτω «σαν τα κοτόπουλα», θα προηγηθούν αρκετά ακόμη γεγονότα, αυξανόμενες διαμάχες, πρωτόγνωρες καταστάσεις, κοινωνικές εκρήξεις, ασύλληπτη φρίκη και αριστοτεχνικές σκοτεινές σιωνιστικές μεθοδεύσεις. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη οι σκοτεινές δυνάμεις της καμπαλιστικής Εβραϊκής Πενταρχίας του Αντιθέτου. Τίποτα! Όλα δρομολογούνται, τρέχουν, τελούν και λαμβάνουν χώρα με ένα άκρως σφιχτό στοχο-χρονοδιάγραμμα.

Θα ρωτήσει εύλογα κάποιος: Που βρισκόμαστε σήμερα, σε ποια φάση ή σε ποιο σημείο του εν λόγω νεοταξίτικου στοχο-χρονοδιαγράμματος; Απάντηση: Στο σημείο όπου σιγά-σιγά, δειλά, μεθοδευμένα και άκρως «χειρουργικά» θα βγαίνει η θανατηφόρα αλήθεια περί της ύπαρξης μιας στημένης και παγκόσμιας απάτης.

Και αυτό, κυρίως μέσα από τα συστημικά διεθνή ΜΜΕ, που όλα τους είναι ιδιοκτησία, κτητικά φερέφωνα και εκμισθωμένες ντουντούκες των μεγαλοτραπεζιτών και αδίστακτων κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ. Με άλλα λόγια, είμαστε κοντά στο σημείο του μακάβριου σχεδίου όπου οι κοσμοκράτορες παραγωγοί και παγκόσμιοι διανομείς των εμβολίων θα αποκαλύψουν στον κόσμο την θανάσιμη πραγματικότητα ή ότι: Οι κυβερνήσεις και οι ειδικοί σας εξαπάτησαν! Σας ξεγέλασαν..

Οι ηγετικοί τύποι της «πεφωτισμένης» Πενταρχίας ξέρουν να σχεδιάζουν την θανατηφόρα αλήθεια μέσα στα υπόγεια και σκοτεινά λαγούμια τους και να την διακινούν με ζωώδη ψυχρότητα, τάξη και μαεστρία. Ξέρουν οι ίδιοι, επίσης, ότι θα πρέπει πάντοτε να βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά, την κάθε φορά, από τα τρέχοντα γεγονότα και εξελίξεις. Στη παρούσα συγκυρία ξέρουν ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να συντηρούν άσβεστες τις θανάσιμες συγκρούσεις μέσα στην παγκόσμια κοινότητα με σταθερό φόντο πάντα τον πολύ-αγαπημένο τους στόχο που είναι το: «Όλοι εναντίον όλων»!

Δηλαδή: Κράτη εναντίον κρατών, επαγγελματίες εναντίον επαγγελματιών, ομάδες εναντίον ομάδων συμφερόντων, ψεκασμένοι εναντίον ορθολογιστών, γονείς εναντίον παιδιών, οικογένειες εναντίον οικογενειών, εμβολιασμένοι εναντίον ανεμβολίαστων, κλπ. Μήπως ίσως τώρα ήρθε η σειρά να βιώσουμε και το: Εμβολιασμένοι εναντίον εμβολιασμένων; Ναι, πολύ σωστά το διαβάσατε. Δεν είναι απλή σύμπτωση το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες συζητούν, γράφουν και διακινούν, δειλά-δειλά και παγκοσμίως, περί «πανδημίας των εμβολιασμένων».

Έχοντας πάντα ως στρατηγικό φόντο και στόχο το «όλοι εναντίον όλων», όπως φαίνεται από τις ίδιες τις γραφές τους και τους δικούς τους λόγους, το ειδικότερο εδώ σχέδιο των διεθνών σιωνιστών είναι η δημιουργία μιας ακόμη πιο νέας, σφοδρότατης, εξοντωτικής και επερχόμενης διπλής διαμάχης με άξονα τα εμβόλια της Νέας Τάξης: Η πρώτη σφοδρότατη διαμάχη θα είναι μεταξύ εμβολιασμένων και εμβολιασμένων. Η δεύτερη εξοντωτική διαμάχη θα δοθεί μεταξύ των εξαπατημένων εμβολιασμένων με τις ίδιες τις προδοτικές κυβερνήσεις τους. Ας μην ξεχνάμε ότι αταλάντευτος και κυρίαρχος στόχος των απανταχού νεοταξιτών είναι ο θάνατος των κυβερνήσεων και η ίδρυση της Εβραϊκής παγκόσμιας κυβέρνησης.

Πέραν αυτών, διάσημοι «συνωμοσιολόγοι» ρητώς και θανασίμως αυστηρά μας έχουν προειδοποιήσει. Λόγου χάρη, ο Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier ξιφουλκεί: «Αυτά τα εμβόλια δεν είναι πραγματικά εμβόλια, αλλά ένα περίπλοκο συνονθύλευμα μοριακής βιολογίας που μπορεί να είναι δηλητήριο»! Ο καθηγητής πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon διατυμπανίζει: «Ο τελικός στόχος των εμβολιασμών μπορεί να είναι μόνον η μαζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού»!

Ο διάσημος καθηγητής Sucharit Bhakdi αναφωνεί στην διαπασών: «Σταματήστε να εμβολιάζεσθε!.. αυτό που γίνεται τώρα είναι ότι σκοτώνουμε συνανθρώπους μας.. αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένα δεύτερο ολοκαύτωμα»! Ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν διαλαλεί: «Είμαστε αντιμέτωποι με το διαβολικό κακό.. Υπάρχει γενική αύξηση ξαφνικών θανάτων που σχετίζεται με τον εμβολιασμό»! Και πάει λέγοντας..

Προσέτι, στην ίδια γραμμή θανάσιμης αγωνίας με τους «συνωμοσιολόγους» ανωτέρω εκπέμπει και ο Αλέξης Φ. Μπουνιόλο. Ο Καθολικός φραγκισκανός μοναχός που ασκεί οξεία κριτική στο Βατικανό όσο ομοίως και στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, είπε σε βίντεο τον περασμένο Ιούνιο: «Ο θάνατος δύο δισεκατομμυρίων εμβολιασμένων θα προκαλέσει εξεγέρσεις και ανατροπές κυβερνήσεων παγκοσμίως». Ο Alexis F. Bugnolo είπε επίσης: «Πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτή την πραγματικότητα. Διότι αυτή είναι η πρόθεσή τους: η εξόντωση της ανθρωπότητας». Εύχομαι ο γράφων αυτή η πρόβλεψη να αποτελεί πράγματι μια λάθος εκτίμηση.

Εισέτι και προσφάτως, ενώπιον της Επιτροπής Υγείας της αμερικανικής Γερουσίας, ο γερουσιαστής και γιατρός Ραντ Πολ (R-KY) κατηγόρησε τον πασίγνωστο Δρ. Άντονι Φάουτσι, τον οποίο έχουν «άγιο εικόνισμα» οι «ειδικοί» στην Ελλάδα, ότι αρνήθηκε ψευδώς ότι η αμερικανική κυβέρνηση χρηματοδότησε έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας του Γουχάν. Από όπου, ο κ. Rand Paul πιστεύει ότι πιθανότατα προήλθε ο covid19. Τονίζοντας ο ίδιος πως «τα πειράματα αυτά που συνδυάζουν άγνωστους ιούς με κορωνοϊούς, που έχουν έως και 50% θνησιμότητα, θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τον πολιτισμό όπως τον ξέρουμε».

Στην ίδια Επιτροπή Υγείας της Αμερικανικής Γερουσίας, ο γερουσιαστής Bill Kassidy «στρίμωξε» εισέτι την Διευθύντρια των CDC Δρα Rochelle Walensky, ρωτώντας την: «Πόσο τοις εκατό των εργαζομένων του CDC είναι εμβολιασμένοι;». Η διευθύντρια του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ ισχυρίστηκε πως ..δεν έχει τα στοιχεία μαζί της! «Μου είπαν ότι πάνω από 75% των εργαζομένων των CDC στα κεντρικά γραφεία, εξακολουθούν να εργάζονται εξ αποστάσεως. Ισχύει;», ρώτησε ξανά ο γερουσιαστής, με την Δρα Walensky να απαντά περί ..ανέμων και υδάτων.

Έτι, η ίδια διευθύντρια R.Walensky, σε ζωντανή συνέντευξη στο PBS είπε: «Τα ποσοστά θνησιμότητας είναι πολύ υψηλά. Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που πεθαίνουν από αυτό το εμβόλιο..». Πριν κουνήσει το κεφάλι της και διορθώσει: «Εεε.!, από αυτή, εεε.., την ασθένεια έχουν 11 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν αν είναι ανεμβολίαστοι». Η εκπρόσωπος της Αμερικανικής κυβέρνησης είχε εισέτι αποκαλέσει ζωντανά (10/9) «μαρκαρισμένους» τους ..εμβολιασμένους ανθρώπους!

Ο δικός μας υφυπουργός Θεόδωρος Λιβάνιος από το βήμα της Βουλής, πριν λίγες εβδομάδες είπε εν ψυχρώ για το τσιπάρισμα: «Αυτό θα γίνει τώρα πρώτα για τα ζώα συντροφιάς και μετά θα γίνει για τους ανθρώπους!». Λέτε, επιπροσθέτως, ότι ήταν ένας ακόμη ανόητος και δειλός «συνωμοσιολόγος» ο Γερμανός γιατρός Dr. Tomas Gentzes, προϊστάμενος της κλινικής του Chemnitz στην Γερμανία, που αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον τελευταίο όροφο της κλινικής και γράφοντας σε επιστολή ότι «δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τα ψέματα για τα δήθεν αβλαβή εμβόλια»; Πάρα πολλά ακόμη σχετικά και ανάλογα θα μπορούσα να γράψω, αλλά σταματώ εδώ λόγω χωρικών περιορισμών.

Έτι, πριν λίγο καιρό ακούσαμε «live» από το παγκόσμιο SKY NEWS τα εξής «τυχαία», «συνωμοσιολογικά», τροχιοδεικτικά και απίστευτα: «Τώρα επιμένουν να υποβληθούμε σε ένα παγκόσμιο ιατρικό πείραμα. Για δεκαετίες, αυτοί οι ολοκληρωτιστές έκαναν μικρά βήματα προς τον τελικό τους στόχο. Αλλά τώρα τρέχουν προς τη γραμμή τερματισμού, αισθάνονται ότι η νίκη είναι κοντά. Έτσι, εναπόκειται σε εμάς να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την τρέλα. Δεν μπορούμε να βασιστούμε στην κυβέρνηση, θα έλεγα, να το κάνει για εμάς, επειδή η κυβέρνηση είναι στην πραγματικότητα ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος. Χρειαζόμαστε λιγότερους από αυτούς και χρειαζόμαστε περισσότερους από εμάς τα άτομα που θα έπρεπε να είμαστε σε θέση να παίρνουμε αποφάσεις για τον εαυτό μας».

Άραγε τι μπορεί να αναμένουμε τους επόμενους μήνες, εάν τα ανωτέρω λεχθέντα από τους διάσημους ειδήμονες είναι πράγματι ή όντως αληθινά; Πως άραγε θα αντιδράσουν οι άνθρωποι όταν μάθουν την θανατηφόρα αλήθεια που τόσο υπεύθυνα, συνεχώς και έμπονα διατυμπανίζει ο διάσημος ιολόγος Σουκαρίτ Μπαγκτί, αλλά διαφωνεί κάθετα μαζί του ο κ. Θ. Βασιλακόπουλος; Θα πεθάνουν μέσα στην απελπισία τους γιατί, είτε ήταν τόσο αγνοί ή περήφανοι είτε δεν έψαξαν το θέμα της ένεσης πιο προσεκτικά είτε παρανόησαν είτε αναγκάσθηκαν είτε το προσπέρασαν αβλεπτεί είτε έκαναν λάθος εκτίμηση είτε πράγματι πλανήθηκαν και εν τέλει εμβολιάστηκαν;

Τι θα έχει να πει και πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του, λόγου χάρη, ο «τάδε» ιεράρχης, που δεν πρόσεξε ή έδωσε σημασία σε αυτά που είπε δημοσίως ο πρώην προϊστάμενος της μονάδας ανάπτυξης εμβολίων της Φάιζερ καθηγητής Δρ. Michael Yeadon περί θανατικού και: Είτε «ευλόγησε» είτε χαρακτήρισε τους εκατομμύρια ανεμβολίαστους ως σχισματικούς και νεοναζί είτε έκανε τους ναούς εμβολιαστικά κέντρα είτε έκανε ο ίδιος δημοσίως και επιδεικτικά το εμβόλιο, όταν δει στη συνέχεια να πεθαίνουν, ξαφνικά ή όχι, έγκυες γυναίκες και μητέρες 5 παιδιών μετά το τρίτο εμβόλιο;

Όπως την περιέγραψαν και την σκιαγράφησαν τροχιοδεικτικά οι ανά τον κόσμο έντιμοι διάσημοι ειδικοί και με ήθος ειδήμονες, η φρικτή αλήθεια φαίνεται ότι είναι εν τέλει η ακόλουθη: Η ανθρωπότητα βιώνει τον χειρότερό της εφιάλτη μέσα στους αιώνες. Για σκεφτείτε, για παράδειγμα, την χρονική εκείνη στιγμή ή περίοδο όπου οι θάνατοι των εμβολιασμένων θα γίνουν τόσο πολλοί που δεν θα μπορούν να δικαιολογούνται και να αποκρύβονται πλέον.

Και εάν όντως ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν έχει τελικά δίκιο, τίθεται εδώ και ένα ακόμη καίριο ερώτημα: Τι πρόκειται να κάνουν, τι θα πουν και πως άραγε θα αντιδράσουν οι απολύτως δικαιολογημένοι, καλόπιστοι, εξαπατημένοι, εξοργισμένοι και εκτός εαυτού εμβολιασμένοι; Θα εξεγερθούν κατά των πολιτικών; Θα ορμήσουν κατά των εκλεγμένων και θα ζητήσουν την πτώση των προδοτικών κυβερνήσεων; Θα ενεργήσουν αυτόβουλα με το νόμο στα χέρια τους και πλήρως αυτοματισμένα για την παραδειγματική τιμωρία των ειδικών, των δημοσιογράφων και εν γένει όλων εκείνων των γιατρών που τους παρέσυραν ή τους υποχρέωσαν να εμβολιαστούν;

Εάν δε στο τέλος δεν έχει δίκιο η Ματίνα Παγώνη, αλλά αντιθέτως ο «συνωμοσιολόγος» νομπελίστας Μοντανιέ, τότε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βιώσουμε: Πρωτόφαντες αναστατώσεις, πρωτόγνωρο κυβερνητικό χάος, ασύλληπτες επιθέσεις στους ειδικούς, εφόδους μίσους κατά τηλεοπτικών και λοιπών πλασιέ και προωθητών εμβολίων, πρωτοφανείς λαϊκές εξεγέρσεις και μια αλυσίδα από πολιτικές εντάσεις και ανωμαλίες τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Μήπως τότε, αναρωτιέμαι, θα πρέπει να ετοιμάζονται οι πολίτες να εγκαταλείψουν τα μεγάλα κέντρα και τις πόλεις; Άραγε, μήπως είναι πιο σοφό να κάνουμε ο καθένας μας μια σχετική προετοιμασία, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοια πιθανά ακραία φαινόμενα, εξελίξεις και καταστάσεις;

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

loading...