Ξεκίνησε η παγκόσμια κοινωνική έκρηξη που όμοιά της δεν έχει ξαναζήσει ο κόσμος , εξαιτίας του νέου Κορονοϊού . Έρχεται παγκόσμιος πόλεμος ως ¨εξισορρόπηση ¨.

 Όταν ένα φαινόμενο λαμβάνει παγκόσμια έκταση , όλες του οι εκφάνσεις θα είναι σε παγκόσμια κλίμακα .

Είναι η πρώτη φορά μετά απ όλα όσα ζήσαμε εξαιτίας της Covid-19 , που μια παραλλαγή όπως αυτή  της μετάλλαξης Όμικρον προκαλεί τόση ανασφάλεια ,ανησυχία  και πανικό σε όλον τον κόσμο, μεγιστοποιώντας το αδιέξοδο . Το γιατί όμως, στην πραγματική του διάσταση, σχηματοποιεί τον εφιάλτης που έρχεται. Το εάν , η μετάλλαξη Όμικρον είναι μια παγκόσμια μπλόφα για να κρυφτεί η παταγώδης αποτυχία των εμβολίων και να συγκαλυφθεί μια πρωτοφανής υγειονομική απάτη , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ πλέον.

Η κατακρήμνιση της τιμής του πετρελαίου που ξεκίνησε και είναι γεγονός  ,η «ελεύθερη πτώση» πλέον των χρηματιστήριων ,οι υπερβολικές ταξιδιωτικές απαγορεύσεις που είναι καταστροφικές για περιοχές όπως τη Νότια Αφρική και τα νέα υγειονομικά μέτρα που λαμβάνονται από τις κυβερνήσεις και που θα προκαλέσουν κλιμακωτές αλυσιδωτές κοινωνικές εντάσεις , είναι μόνο η Αρχή , και συμβαίνει.

Η ό,λη κατάσταση , εξαιτίας της μεγαλύτερης  αναξιοπιστίας που θα περιέλθουν όσοι διαχειρίζονται την πανδημία , θα προκαλέσει μια πρωτοφανής  δυσπιστία απέναντι στα εμβόλια , που θα είναι ολοκληρωτική και θα πυροδοτήσει μια άνευ προηγούμενου αγανάκτηση και έκρηξη πολλών μορφών συμπιεσμένων απωθημένων . Το 54% του πληθυσμού παγκοσμίως  που έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου για την Covid-19 σύμφωνα με τον ιστότοπο Our World in Data («Ο κόσμος μας σε δεδομένα») , θα νιώσει τέτοια ανασφάλεια , που θα χάσει την πίστη του σε μεγάλο βαθμό στους διαχειριστές της Πανδημίας.

Οι φτωχές χώρες ανά τον κόσμο , όπου το ποσοστό αυτό ανέρχεται μόλις στο 5,6% , θα απομονωθούν προκλητικά , θα ¨συμπιεστούν¨ και θα προκληθεί μια άνευ προηγουμένου παράνομη ή μη ,μετανάστευση πληθυσμών από τις χώρες αυτές προς της πιο αναπτυγμένες  ,με αποτέλεσμα η υφήλιος να βιώσει τις μεγαλύτερη μεταναστευτικές ροές στην ιστορία της , και τις σχετικές εντάσεις . Η ροές αυτές που θα βαφτιστούν  πολυπολιτισμικότητα, θα αλλάξουν τελείως τον χαρακτήρα αδύναμων κοινωνιών να επιβάλλουν « πλαφόν εισόδου » ή να ενσωματώσουν ξένες κουλτούρες . Η αδυναμία αυτή στη συνέχεια θα βαφτιστεί «υβριδική επίθεση» γεγονός που θα εντείνει την πολεμική διάθεση και θα οδηγήσει σε «εξαγωγή» της εσωτερικής κρίσης , ήτοι πολεμική στάση , εκατέρωθεν.

Κάπου εδώ τη σκυτάλη θα πάρει η παράνοια . Η άποψη ότι μία πανδημία, θεωρείτο ανέκαθεν από τις πιο επίφοβες αιτίες αφανισμού μεγάλου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού , θα γίνει σε εκατομμύρια κάτοικους του πλανήτη πεποίθηση και , εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που θα ληφθούν στην καθημερινότητά τους για την αναχαίτιση της Πανδημίας , θα ενεργοποιηθούν ικανές δυνάμεις που θα προκαλέσουν το χάος . Αυτή η διάσταση θα συνδυαστεί με την εκατέρωθεν πολεμική προδιάθεση που θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα σε πολλές περιοχές του πλανήτη και θα προκαλέσει κατάρρευση των εκεί κοινωνικών δομών που αρχικά , με νύχια και με δόντια θα αποκρυφτεί

Μπροστά στην ολοκληρωτική κατάρρευση της παγκόσμιας «νέα τάξης», η διέξοδο που θα δίνει ένας παγκόσμιος πόλεμος θα υιοθετηθεί απ αυτούς που λειτουργούν ως μέντορες της . Μένει μόνο να βρεθεί ο «χρήσιμος ηλίθιος » που θα τον ξεκινήσει , και ΑΥΤΟΣ έχει ήδη βρεθεί στην περιοχή μας  . Ξέρετε ΠΟΙΟΣ

Εδώ , όσο κι αν σας φαίνεται εξωπραγματικό , μόνο μια δύναμη μπορεί να αντιστρέψει την ροή των εξελίξεων με την ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ και την πνευματική της ανωτερότητα και αυτό εάν …..

Όχι γιατί απλά είναι ιδέα και ως ιδέα είναι ΑΝΙΚΗΤΗ , αλλά κάτι περισσότερο , επειδή ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ είναι ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ.

Δεν είναι τυχαίο που η νέα μετάλλαξη έχει , Ελληνική ονομασία . Το ένστικτο ελπίδας αυτών που την επέλεξαν , είναι απολύτως σωστό .

Μακάρι όλα τ ανωτέρω να καταγραφούν ως , μια ακόμη φαντασιοπληξία ψεκασμένων.

ἐν Ἀθήναις , 29η  Νοεμβρίου 2021

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

loading...