Διαίρει και βασίλευε… Πάντα επίκαιρο- (Δειτε ολοι καλα την φωτο του αρθρου…ακριβως η ελληνικη κοινωνια σημερα)

Γιατί απλά δεν καταλαβαίνουμε ότι όσο είμαστε διχασμένοι, απλά τους κάνουμε τη χάρη χωρίς να κουραστούν καθόλου.. «Όταν οι ναζιστές ήρθαν για να πάρουν τους κομμουνιστές, σιώπησα επειδή δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν φυλάκισαν τους σοσιαλδημοκράτες, σιώπησα γιατί δεν ήμουν σοσιαλδημοκράτης. Όταν ήρθαν να πάρουν τους συνδικαλιστές, σιώπησα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής. Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβαίους σιώπησα γιατί δεν ήμουν Εβραίος Όταν ήρθαν να συλλάβουν εμένα, δεν υπήρχε πια κανείς για να διαμαρτυρηθεί».

Εχουν μυριστεί αίμα στο ΠΘ και όλα τα πληρωμένα τρολ βαράνε αδυσώπητα με “Μπραβο στον πρωθυπουργό μας” “Επιτέλους” “Να αγιάσει το χέρι σου”. Δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε όταν έρθουν και για τους δικούς σας γονείς, και όταν πάτε στο super market και σας πουν “εδώ βλέπω έχετε κάνει μόνο 8 δόσεις, δεν μπορείτε να μπείτε σήμερα”. Να τη θυμάστε αυτή τη μέρα, και μη ξεχνάτε να κυκλοφορείτε με την ταυτότητα στο πέτο, να ξέρει το Μαράκι σε ποιανού βλάκα το καφέ μέσα να φτύσει.

Και οσο για το εμβολιο …  Αν και είμαι στις κλινικές δοκιμές μου αλλάξανε τα γνωστά πειραματόζωα (ποντίκια πίθηκους κλπ) με ανθρώπους.Αρχες 2023 αν πάρω άδεια όλα καλά.Μεχρι τότε ότι κάνετε το κάνετε με ατομική ευθύνη με δική σας απόφαση ελεύθερα για το καλό της κοινωνίας.Τωρα η άδεια που έχω είναι εκτάκτου ανάγκης και μόνο για όσους κινδυνεύουν.Ειμαι το πρώτο εμβόλιο με τόσους ανθρώπους (δισεκατομμύρια) εθελοντές και είμαι περήφανος για το ανθρώπινο είδος.Ζητω η δημοκρατία

loading...