Τζόρνταν Πίτερσον: «Έκανα το αναθεματισμένο εμβόλιο ο ηλίθιος γιατί νόμιζα ότι θα με αφήσουν ήσυχο – Με άφησαν; Όχι»!

 

Τι αναφέρει ο γνωστός Καναδός συγγραφέας και καθηγητής ψυχολογίας

«Έκανα το εμβόλιο ο ηλίθιος γιατί νόμιζα ότι θα με αφήσουν ήσυχο. Με άφησαν; Όχι! Πρέπει να κάνω τεστ για τον COVID-19 κάθε φορά που φεύγω ή φτάνω στον Καναδά».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζόρνταν Πίτερσον (Jordan Bernt Peterson) Καναδός καθηγητής ψυχολογίας, κλινικός ψυχολόγος, και συγγραφέας.

Άρχισε να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας στα τέλη της δεκαετίας του 2010 για τις απόψεις του σε πολιτικά ζητήματα, που συχνά περιγράφονται ως συντηρητικές.

Τώρα ο Πίτερσον σε μια συνέντευξή του ανέφερε ότι το εμβόλιο του έκανε δε φαίνεται να του δώσει στην επιστροφή πίσω στην «κανονικότητα».

Ο Καναδός καθηγητής είπε ακόμη ότι οι  προορισμοί για να μπει ή να φύγει κάποιος από τον Καναδά είναι τόσο πολλοί που αναρωτήθηκε για ποιο λόγο έκανα τότε το εμβόλιο.

Παράλληλα είπε πως οι εμβολιασμένοι είναι εξίσου επικίνδυνοι με τους ανεμβολίαστους στη μετάδοση του ιού και κατά συνέπεια δεν αντιλαμβάνεται για ποιο λόγο  έχουν στοχοποιοηθεί μόνο οι δεύτεροι.

Ακόμη είπε ότι ανάμεσα στους οργανισμούς που θεωρούνται ως οι λιγότερο αξιόπιστοι είναι οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες για το λόγο ότι τα τελευταία 20 χρόνια έχουν πληρώσει τεράστιες αποζημιώσεις σε άτομα που τους υπέβαλλαν αγωγές.

«Ξαφνικά οι αριστεροί μας λένε “εμπιστευτείτε τις μεγάλες φαρμακευτικές”. Τι πράγμα; Εσείς; Σοβαρά μιλάτε;» είπε χαρακτηριστικά.

loading...