Τα ζομπι ….και το ποιανου εισαι εσυ;

 Και θα πει ο γραφικος ,..αν υπαρχει περιπτωση η “πραγματικοτητα” μας να βιωσει μια αποκαλυψη ζομπι ..μια πανδημια απο ζομπι τοτε πρωτη στην λιστα χωρα που θα παρουσιασει το συμπτωμα και ισως κατηγορηθει για την αιτια ειναι η Ελλαδα ..!

Λενε οτι εχω ταλεντο να χτιζω και να κλωτσαω την καρδαρα με το γαλα απο μικρο παιδι , οτι δεν μου αρεσε , οτι δεν εβγαινε οπως το ηθελα , οπως εγω το οριζα δικαιο και σωστο το κατεστρεφα…ειτε ηταν “επιτυχια” για το συστημα τους ειτε οχι… εγω παντα χαρακτηριζομουν σαν ενας που ειχε αυτοκαταστροφικες τασεις !

Αν με ρωτησεις εμενα για το θεμα μονο μια εκφραση εχω κρατησει μεσα απο την αυτογνωσια μου για αυτο το θεμα … γαματο !

Η Ελλαδα ειναι η πρωτη επιλαχουσα χωρα ..και το τοποθετω ρομαντικα που θα εχει την τιμη σε αυτο τον παραλογο θιασο να εμφανισει ζομπι μεταλλαξη .. και μαλιστα θα κατηγορηθει για αυτο !

Μεγαλη δηλωση …που κανει δουλεια σε πολλα θεματα .. μια δηλωση που ειναι αυτοκαταστροφικη αλλα απο την αλλη οπλο με τον κοκορα οπλισμενο προς το σχεδιο !

Αν κοιταξεις λιγο της νεες ταινιες με τα ζομπι …που εχουν γινει πολλες περιεργος … θα παρατηρησεις οτι σε αυτες υπαρχει παντα κατι ελληνικο , η καποιος να μιλαει ελληνικα , η κατι να ειναι γραμμενο στα ελληνικα η ακομα και ελληνικος συμβολισμος ..πχ ενα αγαλμα του Δια που εμφανιζεται το πρωτο ζομπι !

Θα μου πεις οτι ειναι αυτο τοσο δυνατο ωστε να βγαινεις να λες αυτα τα πραγματα και τοσο καιρο σε ειχαμε και για σοβαρο ;..

Καταρχας δεν σας ειπα να με παρετε για σοβαρο γιατι ειμαι ξεκαρδιστικα αστειος σε ολη μου την ζωη και για τα παντα , δεν πιστευω στα πρεπει και στα μη αλλα πιστευω στο χαος , ενα χαος ομως που ποτε δεν κατανοησε σε βαθος κανεις μιας και ολοι εκπαιδευτηκαμε να κοιταμε της πληροφοριες με λαθος τροπο και πανω απο ολα δεν εκπαιδευτηκαμε να βλεπουμε της πληροφοριες σαν οπλα εναντιων μας ..ειτε καταστρεφωντας την συνειδηση μας η κανοντας μας να πιστευουμε σε πριγκιπες αλλα οχι σε μαγεμενους βατραχους !

Ειναι αρκετη λοιπον η πληροφορια τον ταινιων γιατι απλα δεν εχουμε πλατφορμα επικοινωνιας για περισσοτερα … Μας αρεσει να λεμε η Ελλαδα εχει εχθρους , την Ελλαδα την πολεμανε αλλα οταν βλεπουμε την επιθεση εχουμε την αστεια θεση οτι αυτη η επιθεση θα τελειωσει οπου ναναι η οτι θα εχει και ενα οριο ο εθχρος μας !… πραγμα και αυτο σαχλαμαριστικα αστειο !

Στην ταυτοτητα του νεου κοσμου που εχουν επιβαλει με ολα τους τα οπλα , ορατα και αορατα θα προσπαθησουν να την υπογραψουν με μεγαλο φιναλε που θα μας κανει ολους να κοιταμε σαν χαζοι !

Το να δηλωνεις το πεδιο ειναι ας πουμε μια μικρη αμυνα , σαν να βαζεις ναρκες συνειδησεις που δεν πρεπει καποιος να της καρπωθει ..!

Αν θελουν να ειναι αυτο το φιναλε τοτε η ιστορια μας θα δεχθει ενα μιαρο πληγμα ..αν θελουν να αλλαξουν την σκληρη πλακετα του χτεσινου ματριξ πρεπει να αφησουν μικροβιο σε αυτη την εκδοση !!…

Για αυτο σου λεω καλυτερα να λες ..γαματο … παρα να κατσεις να ασχοληθεις με τα κριτηρια του καθενα για το καθετι ..αφου ο καθενας αναλογα το μικροβιο πληροφοριας που καταπιε ειναι και ενας ακομα παπαγαλος του σωστου αποδεκτου ματριξ …οπου ολο αυτο δεν εχει καμια σχεση με την αληθεια .!

Μπορεις να υποκρινεσαι οτι γνωριζεις την αληθεια επειδη σου εμαθαν τους κανονες και την αποδοχη της απο το συνολο αλλα δεν θα μπορεσεις ποτε να ξεπερασεις το βιωμα του ρολου αυτου που εζησε το χαος που σου απαγορευσαν να δεις !

Τοτε η αληθεια μοιαζει με εναν ελεφαντα που καψουρευτηκε μια πεταλουδα οταν την ειδε να χτυπαει τα φτερα της και να δημιουργει σεισμο στην Ιαπωνια … κοιτωντας τον καθρεφτη της !

Stranger…

https://katohika.gr/

loading...