Από την Πηνελόπη Δέλτα και τον Κωστή Παλαμά στον Παγανοκτόνο.
Για να κατανοηθούν οι αιτίες της νεοελληνικής παρακμής αρκεί να σταθεί κανείς στις έξι βασικές παρεμβάσεις, στις οποίες προέβη το νεοσυσταθέν νεοελληνικό κράτος.


Το νεοελληνικό κράτος αποτέλεσε ένα μόρφωμα με ασφυκτικά περιορισμένα σύνορα. Είναι αναντίστοιχο προς το μέγεθος και τις ανάγκες του μείζονος Ελληνισμού. Επιπλέον θεσπίσθηκε υπό καθεστώς κηδεμονίας. *Εξ ου και τα κόμματα ανέλαβαν να υπηρετήσουν το καθεστώς αυτό, δηλαδή τις “προστάτιδες” Δυνάμεις και όχι την ελληνική κοινωνία, το πρόσταγμα της εθνικής ολοκλήρωσης ή, έστω, μια ταξική εκφορά του κοινού συμφέροντος. Εκτός αυτών η πλειοψηφία έχει απομακρυνθεί οριστικά από την Ορθοδοξία και τον Ελληνικό πολιτισμό.

Εν τούτοις τον προηγούμενο αιώνα παρά την πνευματική-πολιτική εξαθλίωση και την μερική αυτονομία, υπήρχαν στοιχεία πατριωτισμού στους κρατούντες, για αυτό άνθισε κατά τους Βαλκανικούς πολέμους ο νεοελληνικός εθνισμός. Ο νεοελληνικός εθνισμός ήταν θεμελιωμένος επάνω στα επιτεύγματα του Βουλγαροκτόνου.

Στην προσπάθεια αυτή από την πνευματική ελίτ της Ελλάδος πρωτοστατούν η Πηνελόπη Δέλτα και ο Κωστής Παλαμάς. Ενδεικτικό είναι ότι στο κέντρο των Αθηνών υπάρχει η οδός "Βουλγαροκτόνου". Στους κοντινούς δρόμους έχουμε και άλλες Ρωμαϊκές ονομασίες όπως οδός Ιουστινιανού, οδός Ειρήνης Αθηναίας κλπ. Το γεγονός αυτό είναι ενδεικτικό της πρακτικής του Ελληνικού κράτους να χρησιμοποιήσει την ονομασία των δρόμων της πρωτεύουσας, για να διατηρήσει την εθνική μας συνοχή και την ιστορική συνέχεια.

Η οδός "Βουλγαροκτόνου" έχει μια πολύ ξεχωριστή σημασία καθώς αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του νεοελληνικού εθνισμού εκείνης της εποχής. Στην σημερινή εποχή έχουμε την δεύτερη αναβίωση του Ελληνικού Εθνισμού.Μετά τους αξιόλογους και πολύ σημαντικούς Πηνελόπη Δέλτα και Κωστή Παλαμά, την σκυτάλη δικαίως πήρε ο Μεγάλος Εθνιστής Άγγελος Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος. Ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής εδώ και 16 συναπτά έτη μέσα από τις εργασίες του, επιμένει να απομακρυνθούμε από τον Διονυσιακό πολιτισμό (Άγιος Χρυσόστομος ο στυλοβάτης του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας) και να επιστρέψουμε στις παραδοσιακές Ελληνοχριστιανικές αξίες.


Η οικουμενική στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι με τους χιλιάδες ομογενείς και όχι μόνον αναγνώστες, μέσα από την ξεχωριστή παιδεία και φιλοσοφία, είναι η μοναδική που προσφέρει τις πιο ουσιαστικές-ανεκτίμητες υπηρεσίες στην πατρίδα, σύμφωνα με όλους τους γνήσιους Έλληνες εντός και εκτός της επικράτειας.


Η στήλη έχει την περισσότερη επισκεψιμότητα-σεβασμό και εκτίμηση εντός και εκτός συνόρων από όλους τους Έλληνες Χριστιανούς. Σχετικά με την στήλη Επικρατέεν η Απόλλυσθαι εδώ και πολλά χρόνια όλοι οι Χριστιανοί αναγνώστες με παιδεία, σε σχόλια, email και τηλεφωνικά, αναφέρουν, ότι έχουν διαβάσει όλους τους Έλληνες και ξένους καθηγητές σχετικά με την ιστορία της Ρωμαϊκής-“Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, εν τούτοις μόνον στις εργασίες, από την στήλη Ορθοδοξία-γεωστρατηγική και ιστορία του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου, διάβασαν τόσες πολλές νέες-πρωτότυπες και τεκμηριωμένες ιστορικές παρατηρήσεις.

Επίσης επισημαίνουν ότι μέσα από αυτές τις ιστορικές του εργασίες, ανέβασε το ηθικό τους στον μέγιστο βαθμό κατά την πιο δύσκολη ιστορικά στιγμή για το Ελληνικό έθνος και παράλληλα αύξησε κατά πολύ περισσότερο την αγάπη τους για την Ελληνική μεσαιωνική ιστορία “Βυζάντιο”, τους αρχαίους φιλοσόφους και την πατρίδα. Ταυτόχρονα δημιουργεί Έλληνες ανώτατης ποιότητας, με έναν μοναδικό συνδυασμό, τον οποίο προτείνει, μόνον εκείνος.Στα 16 χρόνια που είναι στα ΜΜΕ, ο κύριος Γιαννόπουλος, έχει στείλει χιλιάδες παιδιά στις Εκκλησίες, στα μουσικά σχολεία, και στον υψηλό-ερασιτεχνικό αθλητισμό, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία Ελλήνων ανώτερης ποιότητας. Έλληνες οι οποίοι θα αντέχουν στα δύσκολα και δεν θα είναι χειραγωγήσιμοι από την νέα τάξη πραγμάτων.

Κατά γενική παραδοχή πανεπιστημιακών και πολλών άλλων αξιόλογων Ελλήνων με παιδεία, μέσα από τις εργασίες του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου δημιουργούνται άνθρωποι με ολοκληρωμένη και πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με αποτέλεσμα να έχουν σημαντικές προσωπικές επιτυχίες και οι οποίοι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που θα συναντήσουν στην ζωή τους, ειδικά αυτήν την πολύ κρίσιμη εποχή για το έθνος.


Η στήλη έχει δεκάδες παγκόσμιες πρωτιές. Κανένα πανεπιστήμιο στον κόσμο δεν έχει κάνει παρόμοιες ιστορικές εργασίες για τον Βουλγαροκτόνο, τον Ηράκλειο, τον Άγιο-Αυτοκράτορα Νικηφόρο Φωκά, τον Ρωμανό Διογένη, τον Μέγα Κωνσταντίνο-Αγία Ελένη, τον Άγιο Θεοδόσιο, την Αυγούστα Ειρήνη, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, την Εικονομαχία, την άλωση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας το 1204, την Τουρκία, την Συρία, την Ρωσία, τον Ερντογάν, τον Διονυσιακό πολιτισμό-σεξουαλική μαγεία και τον Πλάτωνα.


Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ο κύριος Γιαννόπουλος έκανε την ιστορική αποκατάσταση των Μιλτιάδη, Θεμιστοκλή, Παυσανία και Ηρόδοτου.


Και όλες αυτές οι εργασίες έγιναν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες στην παγκόσμια ιστορία. Ουδέποτε στα χρονικά της οικουμένης, βρέθηκε άνθρωπος κάτω από τέτοιες καταστάσεις, και να είναι σε θέση να μεγαλουργεί και να επιτυγχάνει αυτά τα μοναδικά στο είδος τους επιτεύγματα.


Μην ξεχνάτε ότι ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός μάχιμος, από όλους όσους γράφουν εδώ και δύο δεκαετίες στο Ελληνικό διαδίκτυο, καθώς είναι στην πρώτη γραμμή του υβριδικού πολέμου στην πράξη. Είναι ο μεγαλύτερος διακριθείς στον υβριδικό πόλεμο που βιώνουμε εδώ και χρόνια ως έθνος.


Σε αντίθεση με την Πηνελόπη Δέλτα και τον Κωστή Παλαμά, ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Γιαννόπουλος, ο δικαίως επονομαζόμενος από το Χριστεπώνυμο πλήρωμα ως Παγανοκτόνος, στηρίζει την αναβίωση του Ελληνικού Εθνισμού στον Χριστό, στον Πλάτωνα, στην "Βυζαντινή" Αυτοκρατορία, και στους Βουλγαροκτόνο, Ηράκλειο, Άγιο Νικηφόρο Φωκά, Ρωμανό Δ Διογένη, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, στους ένδοξους στρατηγούς και τους Αγίους.

Κοινώς αποδεκτό είναι ότι ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανώτατης ποιότητας. Ακόμη μας προτείνει την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος.Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό. Στο σημείο αυτό να τονίσουμε κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Αυτό είναι ότι μέσα από τον συνδυασμό που μας προτείνει για την εθνική μας επιβίωση και ανεξαρτησία, μας δίνει το πολύ ισχυρό πλεονέκτημα, να ξεχωρίζουμε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, τους πραγματικούς Έλληνες, από τους ραγιάδες και τους ανθέλληνες.Κοινή διαπίστωση είναι ότι όλοι οι κίβδηλοι υποστηρικτές της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, αρνούνται να υποστηρίξουν δημόσια τον συνδυασμό εθνικής σωτηρίας-επιβιώσεως. Το αποτέλεσμα είναι να μην χάνουμε πολύτιμο χρόνο ως έθνος και να μην μας εξαπατούν.
Κλείνοντας μην ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας-Ορθόδοξος Χριστιανός, ο οποίος έχει ως προστάτη τον Άγιο τον αυτοκράτορα Νικηφόρο Β Φωκά !!!

Παρουσιάζουν τους Σπαρτιάτες ως Ιουδαίους και τον Κάδμο και τους Φοίνικες-Σημίτες ως Έλληνες.Λάμπρος Κ. Σκόντζος Θεολόγος-Συντακτική ομάδα του Arisvinews.

Δεν υπάρχουν σχόλια :