Δ.Γάκης: «Οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν περισσότερο – Η κυβέρνηση πήρε μέτρα για την διατήρηση της πανδημίας»

 Ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης αναφέρθηκε στα νέα μέτρα τα οποία ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και υποστήριξε ότι τα νέα μέτρα είναι κατά… τον εμβολιασμένων. 

Όπως τονίζει ο Δ.Γάκης αυτοί που κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό είναι οι εμβολιασμένοι γιατί «κυκλοφορούν αμέριμνοι, κολλάνε στους κλειστούς χώρους και μεταδίδουν στην οικογένεια και τον περίγυρο τους», την ώρα που οι ανεμβολίαστοι είναι αναγκασμένοι να κάνουν δύο τεστ την εβδομάδα.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση πήρε μέτρα «για την διατήρηση της πανδημίας». 

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη

«ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ !

Είναι απίστευτη η εμμονή και η εκδικητικότητα της Κυβέρνησης κατά των ανεμβολίαστων!

Μήπως, όμως, τα μέτρα παίρνονται για την προστασία των ανεμβολίαστων;

Οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, αγαπητοί, είναι προσεκτικοί και παίρνουν μέτρα προστασίας , στην συντριπτική πλειοψηφία τους. Και το κυριότερο ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ…

Οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, όμως, είναι πεπεισμένοι ότι είναι απόλυτα προστατευμένοι και κινούνται απρόσεκτα, χωρίς μέτρα προστασίας. Συνωστίζονται στους κλειστούς χώρους όπου συμβαίνει το 99% των μεταδόσεων. Αντίθετα οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ κινούνται μόνο στους ανοικτούς χώρους , όπου το ποσοστό μετάδοσης είναι μόνο 1% !!!

Οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ εργαζόμενοι θα κάνουν δύο self test την εβδομάδα, που εγγυάται τον αποκλεισμό νόσησης στο 99% (=Specificity) άρα εγγυώνται την ΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ στους πέριξ και στην οικογένεια τους. Άρα αυτοί είναι ασφαλείς.

Αντιθέτως οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ που και μολύνονται, και νοσούν και μεταδίδουν (σε μικρότερο βαθμό, βεβαίως, 25% έναντι 38% των ανεμβολίαστων- μελέτη Lancet προ 4ημέρου), κυκλοφορούν ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ, ΚΟΛΛΑΝΕ στους κλειστούς χώρους και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ στην οικογένεια και τον περίγυρο τους. ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, διότι δεν ελέγχονται.

Ήλπιζα ότι τα τεστ θα εφαρμόζονταν ΣΕ ΟΛΟΥΣ, όπως επιτάσσει η ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ

Ήλπιζα ότι τα μέλη της Επιτροπής θα λειτουργούσαν σαν πραγματικοί επιστήμονες και θα συμβούλευαν σωστά τον υπουργό. Διαψεύσθηκα, δυστυχώς!

Έτσι η Κυβέρνηση πήρε μέτρα ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ…

ΠΉΡΕ ΜΈΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ, παρά το γεγονός ότι ως και η Λινού, η Ματίνα ακόμη και ο …Σαρηγιάννης συνέστησαν τεστ σε όλους!

Δεν υπάρχει λογική, αγαπητοί μου. Και ύστερα τους φταίνε οι ανεμβολίαστοι που αντιδρούν… Δεν ακούν ούτε την παραίνεση του καθ. του Harvard Δρ.Μάρτιν Κούλντορφ που λέει ότι ο εξαναγκασμός είναι επιζήμιος για τον εμβολιασμό.

Απευθύνω παραίνεση στους εμβολιασμένους να παίρνουν μέτρα προστασίας και να αποφεύγουν και αυτοί ,τους κλειστούς χώρους αλλιώς να φοράνε μάσκα υψηλής προστασίας και να ελέγχονται, με δική τους βούληση, δις εβδομαδιαίως.

ΑΥΤΑ ΟΡΙΖΕΙ Η ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ

Στο κάτω κάτω της γραφής, αν η Κυβέρνηση νοιάζονταν πραγματικά για την προστασία των πολιτών, πριν από όλα, τα όσα αναφέρω παραπάνω, ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ. Και τότε θα βλέπατε που θα είχε εκτιναχθεί το ποσοστό εμβολιασμού…»

loading...