Εχω να κανω μια ερωτηση , μηπως γνωριζει κανεις ποιος παιρνει την αποφαση εμβολιασμου για ….τα ορφανα παιδια ;

 

Λογικο ειναι να την παιρνουν οι ανθρωποι που διοικουν το καθε ιδρυμα .

Οπου αν αυτο συμβαινει με πιανει ενα ριγος ανησυχιας μεγαλο ..πολυ μεγαλο !

Το να παρεις αποφαση για τον εαυτο μεσα απο προσωπικους φοβους η μεσα απο την αγαπη σου σε μια αφηγηση ..πχ την αφηγηση του κομματος σου ειναι πολυ διαφορετικο απο το να παρεις την αποφαση για μια ζωη , για την ζωη ενος παιδιου !

Ο καθενας απο εμας εχει την ελευθερη επιλογη της ζωης του ..και καθε επιλογη κοστιζει στην ζωη του ..η επιβολη η εντολη ομως με βαση τα δικα σου πιστευω για την ζωη των αλλων ειναι πολυ μεγαλο πραγμα !

Με πιανει τρομος αν σκεφθω οτι στα ιδρυματα , στα ορφανοτροφεια ..οι υπευθυνοι η θα πρεπει να ακουσουν κυβερνητικη εντολη η θα πρεπει να παρουν αποφαση αναλογα τι τους επεισε το συστημα οτι ειναι αληθεια !

Ειμαστε στην μεση διαχωρισμενοι , ειμαστε μισοι μισοι ..πραγμα που σημαινει οτι ειναι επιλογη του καθενος τι θα πιστεψει ..η ειναι ανεπαρκεια ερευνας τι θα πιστεψει , δεν ειναι μια εποχη που αληθεια για το θεμα εμβολιου ειναι αποδεκτοι απο ολους …αρα οποιος επιβαλει σε μικρο παιδι τον εμβολιασμο εχει βαλει τον εαυτο του στην ζυγαρια μεταξη εγκληματος και σωτηριας ..αναλογα ποια αληθεια θα αποδειχθει στο τελος ..!

Παρακληση λοιπον στους υπευθυνους των ορφανοτροφειων να μην πραξουν χωρις να σκεφτουν οτι μπορει να ειμαστε σε μια περιοδο παγκοσμιου εγκληματος που δεν θα πρεπει να συναινεσουν αν δεν ειναι 100% σιγουροι οτι οι ιδιοι και οχι το αφηγημα ..γνωριζουν την αληθεια για τα εμβολια και την πανδημια !

Αυτο το εγκλημα για μενα θα αποκαλυφθει και σιγουρα θα αναζητηθουν και αυτοι που εκαναν πραξεις ενω μπορουσαν να εχουν διαλεξει αλλο δρομο , δεν υπαρχει η δικαιολογια δεν γνωριζα ..ξανα λεω ειμαστε μισοι μισοι και η πληροφορια ειναι ελευθερη παντου ..ενας ανθρωπος λοιπον που θα παρει την οποια αποφαση για ενα παιδι δεν εχει καμια δικαιολογια να το κανει απο πεποιθηση παρα μονο απο πληρη γνωση !…

Ελπιζω να εγινα κατανοητος οτι οταν αποκαλυφθει το εγκλημα θα αναζητηθουν ολοι οσοι συναινεσαν και επραξαν κατα της ανθρωπινης ζωης ..!

Stranger…

https://katohika.gr

loading...