Λίβερπουλ: Ήρωας οδηγός ταξί έσωσε γυναίκες και παιδιά – Κλείδωσε βομβίστρια αυτοκτονίας στο αυτοκίνητο!Γυναίκα πυροδότησε γιλέκο με εκρηκτικά έξω από μαιευτήριο

Όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ έχουν συλληφθεί τρία άτομα και κρατούνται στο Κένσιγκτον. Οι ηλικίες των συλληφθέντων είναι 21, 26 και 29. 


Η αστυνομία του Μερσεϊσάιντ ανέφερε σε μία ανακοίνωση πως το αυτοκίνητο φαίνεται πως ήταν ένα ταξί το οποίο είχε σταματήσει στο νοσοκομείο λίγο πριν από την έκρηξη.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο ή η βομβιστής (υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες εάν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα, με πιθανότερο το δεύτερο) πυροδότησε το γιλέκο που φορούσε με εκρηκτικά μόλις ο οδηγός του ταξί την κλείδωσε μέσα, όταν  αντιλήφτηκε ότι επρόκειτο για τρομοκράτη.  


Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος του τρομοκράτη δεν ήταν το νοσοκομείο αλλά μια εκκλησία όπου πραγματοποιούταν λειτουργία για να τιμηθούν οι νεκροί στρατιώτες  της Κοινοπολιτείας. Τότε ήταν που κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ του νοσοκομείου.Δεν υπάρχουν σχόλια :