Το Δίκαιον επικρατεί, εν τέλει, πάντοτε ! Να το θυμούνται… όλοι και όλες τους…

Η ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΑΡΧΙΣΕ   —  
Γράφει ο Ζώης Μπέχλης *


Στην κυριολεξία με μεγάλη αίσθηση χιούμορ, βλέπουμε σε βίντεο τα μέλη της όποιας επιτροπής να κάνουν δημοσίως παραδοχές, πχ ότι επίτηδες μιλούσαν για πανδημία ανεμβολίαστων για να αυξήσουν τον αριθμό των εμβολιασμών, δηλαδή τον τζίρο της PFIZER και το χαρτοφυλάκιο της γνωστής οικογένειας…

Ο κόσμος πλέον αρχίζει να βλέπει τις επιτροπές ως επιστημονικές πόρνες…ο κόσμος, όχι εμείς, διότι εμείς τις κοινές γυναίκες τις τιμούμε λίγο περισσότερο…

Να υπενθυμίσω ότι τα μέτρα των αναστολών στηρίχθηκαν στην αυθαίρετη παραδοχή ότι μεταδίδουν οι ανεμβολίαστοι, ενώ εκ των υστέρων διαπιστώνουμε ότι μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι και σε λίγο θα αποκαλυφθεί ότι μόνον οι ανεξέλεγκτοι εμβολιασμένοι μεταδίδουν.

Όλο αυτό ήδη βρίσκεται στο ΣτΕ όπου και αυτό θα κριθεί μετά από μια σειρά υποθέσεων όπου οι απαντήσεις του ουδόλως υπερασπιζόταν το άρθρο 1 του Συντάγματος…

Ἔστι Δίκης ὀφθαλμός, ὅς τὰ πάνθ’ ὁρᾷ [ Μένανδρος ]

Θα κριθούν όλοι….

Στρατιωτικοί με ορθάνοιχτο και διευρημένο το πολιτικό ορθό, ρασοφόροι λακταλόβερς, δημοσιογραφικοί κουραμπιέδες που διαφημίζανε τρίτη δόση απο μονοδοσικό εμβόλιο…ΟΛΟΙ.

Φυσικά έχουν προβλέψει την νομιμοποίηση της αδικίας και της μειοδοσίας με δύο τεχνικά νομικούς τρόπους.

1. ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ

2. Την φράση προηγείται σε κάθε νομικής ακροβασίας που ψήφισε η Κομμουνιστική ΝΔ μαζί με τα άλλα στημένα κόμματα συμμορίες: “Κατά παρέκλιση άλλων νόμων και διατάξεων…”

ΜΑΝΤΕΨΤΕ

Κατά παρέκκλιση νόμων και διατάξεων, δηλαδή και του νόμου του ακαταδίωκτου, θα διωχθούν οι εμπλεκόμενοι στην απάτη του συμβολαίου με την PFIZER….

Άλλο Δικαιοσύνη, άλλο Δίκη, άλλο Δίκαιον…

Ταυτόχρονα για όσους έχουμε μια επαφή με την ανθρώπινη ψυχολογία λόγω επαγγέλματος, είναι πλέον εμφανής ο φόβος των μελών των διάφορων επιτροπών στις δηλώσεις τους.

Οι δηλώσεις αυτές γίνονται έτσι ώστε σε δεδομένη στιγμή να εκληφθούν είτε ως στοιχείο μεταμέλειας είτε ως στοιχείο αφέλειας και έλλειψης δόλου….

Κατά παρέκκλιση λοιπόν, νόμων και διατάξεων, όταν αρχίσει η έννομος καταδίωξη, δεν θα ληφθεί υπ όψιν ούτε η μεταμέλεια, ούτε η δήθεν έλλειψη δόλου….

Η Δημοκρατία έχει τα μέσα και βέβαια ουδέις πρόκειται να στερήσει απο την ελληνική κοινωνία την δικαίωση μέσα απο την τιμωρία των συνεργατών της PFIZER, οι οποίοι ανήκουν σε όλα τα κόμματα της Βουλής, μην ξεχνάμε ότι στην λίστα Πέτσα είναι και η ιστοσελίδα του γνωστού μεταπράτη ιερών επιστολών.

Ενέπλεξαν ένα ιστορικό έθνος στον βόρβορο των στοών, των μνημονίων και των γεωπολιτικών προδοσιών και θεώρησαν οτι θα κλείσουν τον κύκλο της αθλιότητας με την συμφωνία με την μαφία των φαρμακευτικών….

Οι μόνοι που ίσως να καταφέρουν να απεμπλακούν από αυτήν την συνωμοσία είναι όσοι στο μέλλον ξεκάθαρα την καταγγείλουν ώστε να τύχουν των ευνοϊκών διατάξεων, κατά παρέκκλιση άλλων νόμων και διατάξεων.

loading...